Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Šiandien visą vakarą vis pribėgu namie į svao vandutę paspokstot kažkaip labai džiaugiuosi;) ax.gif
Atsakyti
Tikiuosi kad jus atsakysite blush2.gif
ar Dendrobium ir oncidium orchideju ziedstiebiai buna tik is virsutiniu lapu tarpelio? Ar ji reikia kirpti nuzydejus? Kaip sias gelytes reik laistyti? (nes Phalaenopsius reik ziuret i saknis, o kaip sias?)4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 31, 22:17)
Šiandien visą vakarą vis pribėgu namie į svao vandutę paspokstot kažkaip labai džiaugiuosi;) ax.gif

Pažįstamas jausmas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 31, 23:17)

labai grazi tavo VANDUTE,baltai pavydziu blush2.gif ,kiek kainavo jei ne paslaptis?,man tik nepatinka kad ji taip sugrusta i ta vaza,man atrodo kad ji turetu but kazkokiam laikiklyje ir didesnej vazoj,kad saknys neliestu dugno ir laisvai kabotu g.gif ,kaip jus merginos manote?
Atsakyti
Jums prie kavos mano norų sąrašas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 11 01, 01:38)
labai grazi tavo VANDUTE,baltai pavydziu blush2.gif ,kiek kainavo jei ne paslaptis?,man tik nepatinka kad ji taip sugrusta i ta vaza,man atrodo kad ji turetu but kazkokiam laikiklyje ir didesnej vazoj,kad saknys neliestu dugno ir laisvai kabotu g.gif ,kaip jus merginos manote?

Laisvai kaboti vazoje ji nesilaikytų, bet čia sugrūsta tai per daug buvo, lapukai aplaužyti, dabar sutvarkiau kitaip įdėjau, o vėlaiu iš vis žadu prie lango kabinti, bent kol žiema ir tamsu:) ax.gif
Jollla42, mmm geras norų sąrašas..
Atsakyti
sveikutes, jau nauji oirkinukai tai wub.gif
jolla neblogi norai pas tave thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Naujausias grobis:

Masdevallia:
user posted image

Phaliukas:
user posted image

Kol kas tik tokios nuotraukos, nes dar tik laukiu kol atkeliaus jos pas mane..

jolla42 --> Labai puošnūs norai thumbup.gif Hani ir mano norų sąraše blush2.gif Dar labai patiko tos dvi apatiniausios po dešine wub.gif

P.S.: Dar norėjau paklausti pas odelija1, kur tokį šaunų stovą (http://i076.radikal.ru/0910/fa/9b3a7af380bf.jpg) galima rast blush2.gif?

Atsiprašau, kad čia taip iš niekur nieko įsiterpiau net nepasilabinus, labai jau spirgėjau pasigirt, tai net pamiršau būt mandagi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 01 lapkričio 2009 - 14:59
jolla, aš labai panašią, tamsiai raudoną turiu, kaip antroji - iš norų foto ax.gif
brooke, o iš kur lauki savo gėlyčių?
Atsakyti
Pirmoji iš easyorchids.co.uk, antroji iš http://www.regalorchidsonline.com/.
Atsakyti
oh, baisu su tais orchių užsakymais, va, dar vieną psl nurodei doh.gif reiks interneto atsisakyti ar ką lotuliukas.gif
mano cimbas tą įtartiną reikalą vis leidžia, o jis kol kas ilgėja ir nestorėja, ir per vidurį neskyla, tfu tfu tfu (nes jei skiltų, vadinasi, tai lapeliai augs) bigsmile.gif kad tik neprisišnekėčiau, baigiu nuprotėt, kaip žiedų noriu doh.gif verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
va va, as dulkes nuo savo groziu siandien valiau,tai dar karta apziurejau is visu pusiu smile.gif
katlejos auginuka dar nematyta uzmaciau, brassia du gumbelius naujus leidzia, paphiopedilum leidzia viena tikrai lapa ir viena kazka neaiskaus (kaip tris lapus vienu metu toks vaizdas).

na, ir pagaliau "daejo" man, kodel vienas tinginys phalaenopsis nezydi. pasiskaiciau apie jusu miniukus,kad sunkiau pas dauguma auga, tad sumasciau,kad ir mano tas miniukas del ziedu tinginiukas. o turiu toki pati pirmaji ir vieninteli smile.gif
Atsakyti