Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

Sveikutes orhyciu augintojos, groziu visokiausiu prirodot galvas apsukat wub.gif , na o as ir cia dar pasirodysiu su savo vakaryksciais pirkiniais mano faliukai tongue.gif

user posted image
user posted image
user posted image

axara grazios tavo gulbes, as ir tokias turiu bet baigia jau nuzydeti, tik ta balta su ruzavu liezuveliu pas mane dar kaip isplaukes tas ruzavumas eina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orintuxx: 31 spalio 2009 - 17:42
Orintuxxx labai gražūs phaleonopsiai, kada nors ir aš tamsaus tokio noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 31, 16:38)
Jolla, Daugiau gal nereikia pirkt iki šeštadienio, ką?  ax.gif  bo dar uždraus važiuot į bazes TB  biggrin.gif  o aš noriu kartu pasiaust  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

blush2.gif ax.gif pasistengsiu... cool.gif
Atsakyti
kaip įdėt power point skaidres ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(orintuxx @ 2009 10 31, 17:39)
Sveikutes orhyciu augintojos, groziu visokiausiu prirodot galvas apsukat  wub.gif , na o as ir cia dar pasirodysiu su savo vakaryksciais pirkiniais mano faliukai  tongue.gif
axara grazios tavo gulbes, as ir tokias turiu bet baigia jau nuzydeti, tik ta balta su ruzavu liezuveliu pas mane dar kaip isplaukes tas ruzavumas eina

aciu smile.gif man labai grazus tavo geltonas phal wub.gif ir toks nematytas bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif matau,kad ne viena aš ''nuodėminga'' blush2.gif ,gražuolių užderėjo thumbup.gif
o aš šiandien pagaliau normaliai priėjau prie gėlyčių ax.gif ,vis kas nors trukdė doh.gif
rezultatai kol kas tokie-laukiu žiedų: 7 falikai,2 odontoglosum mišrūnai (kambrijos),cimbidis? g.gif vis dar panašu į žiedstiebį...,1 dendr.bigibbum..
verysad.gif miltoniopsis vienas kaput jau cry.gif
kitos auginasi lapelius,šakneles,vaikučius thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Mano mamos gražuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2009 10 31, 19:45)
user posted image
Mano mamos gražuolė  wub.gif

tikra grazuole,as laukiu irgi tokiu ziedeliu,nes ziedstiebi auginasi,bet sakiau reikia dar alyviniu nusipirkti,bet kai tik reikia issirinkti ir perku visai ne alyvine doh.gif ,grazuoliu siandien uzsipirkote bigsmile.gif merginos,sveikinu,liga progresuoja,bet kazkodel nei viena nesigiria kaip sekasi miniukus auginti?pas mane tai labai sunkiai auga verysad.gif ,
Atsakyti
Nuostabios geles.Na ir grozis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 31, 21:18)
kazkodel nei viena nesigiria kaip sekasi miniukus auginti?pas mane tai labai sunkiai auga verysad.gif ,

na dar neturiu kuo girtis schmoll.gif du miniukai tik šaknis ir lapukus auginasi,o vieną pirkau kiminuose pasodintą,nukainuotą,tai šaknys nupuvusios verysad.gif bandau gaivint,bet lapai buvę vysta,šaknų neturi...norėjau išmest jau,bet radau,kad iš vidaus lapuką leisti pradėjo,palikau dar savaitei...
Atsakyti
http://keep4u.ru/ful...fa483448f2c/jpg

Bandau ideti nuotrauka g.gif

o kaip ikelti, kad ji butu cia SM ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambasadore: 31 spalio 2009 - 19:46
Kad aš tų miniukų tik vieną turiu verysad.gif Nors labai daugaiu noriu...labai labai...O tą kur turiu gerai auginasi lapukus 4u.gif
Atsakyti