Sveikutes orhyciu augintojos, groziu visokiausiu prirodot galvas apsukat , na o as ir cia dar pasirodysiu su savo vakaryksciais pirkiniais mano faliukai
axara grazios tavo gulbes, as ir tokias turiu bet baigia jau nuzydeti, tik ta balta su ruzavu liezuveliu pas mane dar kaip isplaukes tas ruzavumas eina
Orintuxxx labai gražūs phaleonopsiai, kada nors ir aš tamsaus tokio noriu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 31, 16:38)
Jolla, Daugiau gal nereikia pirkt iki šeštadienio, ką? bo dar uždraus važiuot į bazes TB o aš noriu kartu pasiaust
pasistengsiu...
kaip įdėt power point skaidres ?
QUOTE(orintuxx @ 2009 10 31, 17:39)
Sveikutes orhyciu augintojos, groziu visokiausiu prirodot galvas apsukat , na o as ir cia dar pasirodysiu su savo vakaryksciais pirkiniais mano faliukai
axara grazios tavo gulbes, as ir tokias turiu bet baigia jau nuzydeti, tik ta balta su ruzavu liezuveliu pas mane dar kaip isplaukes tas ruzavumas eina
aciu man labai grazus tavo geltonas phal ir toks nematytas
matau,kad ne viena aš ''nuodėminga'' ,gražuolių užderėjo
o aš šiandien pagaliau normaliai priėjau prie gėlyčių ,vis kas nors trukdė
rezultatai kol kas tokie-laukiu žiedų: 7 falikai,2 odontoglosum mišrūnai (kambrijos),cimbidis? vis dar panašu į žiedstiebį...,1 dendr.bigibbum..
miltoniopsis vienas kaput jau
kitos auginasi lapelius,šakneles,vaikučius
o aš šiandien pagaliau normaliai priėjau prie gėlyčių ,vis kas nors trukdė
rezultatai kol kas tokie-laukiu žiedų: 7 falikai,2 odontoglosum mišrūnai (kambrijos),cimbidis? vis dar panašu į žiedstiebį...,1 dendr.bigibbum..
miltoniopsis vienas kaput jau
kitos auginasi lapelius,šakneles,vaikučius
QUOTE(Ismene @ 2009 10 31, 19:45)
tikra grazuole,as laukiu irgi tokiu ziedeliu,nes ziedstiebi auginasi,bet sakiau reikia dar alyviniu nusipirkti,bet kai tik reikia issirinkti ir perku visai ne alyvine ,grazuoliu siandien uzsipirkote merginos,sveikinu,liga progresuoja,bet kazkodel nei viena nesigiria kaip sekasi miniukus auginti?pas mane tai labai sunkiai auga ,
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 31, 21:18)
kazkodel nei viena nesigiria kaip sekasi miniukus auginti?pas mane tai labai sunkiai auga ,
na dar neturiu kuo girtis du miniukai tik šaknis ir lapukus auginasi,o vieną pirkau kiminuose pasodintą,nukainuotą,tai šaknys nupuvusios bandau gaivint,bet lapai buvę vysta,šaknų neturi...norėjau išmest jau,bet radau,kad iš vidaus lapuką leisti pradėjo,palikau dar savaitei...
Kad aš tų miniukų tik vieną turiu Nors labai daugaiu noriu...labai labai...O tą kur turiu gerai auginasi lapukus