Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 31, 13:07)
erzinatės?  lotuliukas.gif
jūs man vandas, aš jums oncidukus parodysiu  biggrin.gif
Papildyta:
kitų negaliu įkelti, per dideli  unsure.gif 

na va, dar  GRAŽUS TOLUMNIA GOLDEN SUNSET

mielai priglausciau tokius wub.gif wub.gif

QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 31, 13:49)
jolla42, gražios "nuodėmės"  biggrin.gif . O pirmasis - Dendr. kingianum  g.gif ?

Pasirodysiu, kas šiuo metu pas mane žydi (dubliuoju žinutę iš RS forumo, bet gal ne visos ten lankotės  ax.gif ).
Nėra tai grynai mano nuopelnas pražydinime, nes įsigijau jau su pilnais pumpurų vokais, bet visgi noriu pasidžiaugti jos grožiu. Taigi - Epilaeliocattleya Don Herman.
user posted image
user posted image
O čia šiaip - tai, kas žydi šiuo metu:
user posted image
user posted image
user posted image

super wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaštone, gražumas, bet man geltonasis falenopsis gražiausias (nes tokio neturiu ir seniai varvinu seilę) ax.gif
Jolla, dėl macodes tai pritariu, ji įspūdinga, mažutė, bet žavi - manoji macodes ruošiasi pražysti bigsmile.gif
Daugiau gal nereikia pirkt iki šeštadienio, ką? ax.gif bo dar uždraus važiuot į bazes TB biggrin.gif o aš noriu kartu pasiaust lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
naujute, aha, man oncidiukai tai wub.gif
lauksiu, gal bus kokių žinių kada iš skm, nes du skirtingus twinkle užsiprašius esu ir dvi tolumnias doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolla42 ir kaštone niu ir gražuolės pas Jus baltai pavydžiu thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...8282&st=456

atiduoda nezydinti cimbidi : sokejuke, gal reikia? smile.gif
Papildyta:
aciu rytinei rasai. siandienos papildymas i mano kolekcija - enciklija ir katleja rausva smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi šiandien šiek tiek laistymo šiek tiek tvarkymosi ir atseit poilsio diena, tik pastarajam nelabai laiko lieka...
Tiesa, buvau šiandien Ordilinoj Vilnaius gėlių bazėj ir "sugriešijau" visa laimė, kad ne kažin kiek grynų turėjau, nes keli ir phaleonopsiai gražūs buvo...ir taškuotas ir dar tamsus vienas įdomus... O nusigriebiau mielą vandutę...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos, o kaip imesti nuotrauka is kompiuterio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 10 31, 17:34)
Pas mane irgi šiandien šiek tiek laistymo šiek tiek tvarkymosi ir atseit poilsio diena, tik pastarajam nelabai laiko lieka...
Tiesa, buvau šiandien Ordilinoj Vilnaius gėlių bazėj ir "sugriešijau" visa laimė, kad ne kažin kiek grynų turėjau, nes keli ir phaleonopsiai gražūs buvo...ir taškuotas ir dar tamsus vienas įdomus... O nusigriebiau mielą vandutę...
user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif , labai graži thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ambasadore @ 2009 10 31, 17:54)
Merginos, o kaip imesti nuotrauka is kompiuterio?  smile.gif

jei internetinime albume, nukopini adresą ir mums parašai, o jei tiesiai iš kompo- susimažini foto , aš čia mažinu http://www.keep4u.ru/ ir įkeli nukopinus nurodą, pagal tai, kokią foto tu nori įdėti 4u.gif

Evutext, prisijungsi šeštadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 31 spalio 2009 - 16:59
Reik bandyti, as is PC noriu ikelti, nezinau kaip pavyks.
Atsakyti
Turiu Taivanio orchidėjų parodos 2009( nebent jau kas rodė) skaidres, kaip jas jums įmest- nerealu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 31, 16:30)
siandienos papildymas i mano kolekcija - enciklija ir katleja rausva smile.gifsmile.gif

Kaip fainai wub.gif . Kur aptikot?
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 31, 19:14)
Kaip fainai  wub.gif . Kur aptikot?

as cia jau menuo laiko kaip pasakoju,kad noriu enciklijos:) gavau rytines rasos zinute, kad galetu tokia perleisti. na, aisku, kad sutikau. smile.gif

ir netycia issiderejau katleja dar.
Atsakyti
Dvi mano gulbes
user posted image
user posted image
Atsakyti