Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(ambasadore @ 2009 10 30, 20:56)
Sveikos orchideju myletojos. Man sake cia apie cepelinu baliu galiu pasneketi ir tuo paciu ir apie orchidejas.Turiu ir as sia nuostabia gelyte. Imesiu veliau nuotraukyte.
Priimkit ir mane i savo buri.  smile.gif

sveika, sveika drinks_cheers.gif na, apie cepelinų balių čia nepakalbėsi, bet apie orchidėjininkų susitikimą - taip (aišku, su tikslu mokytis ir/ar siaubti bazes biggrin.gif )
O foto laukiam bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
ziurekit koki grozi radau internete wub.gif
user posted image
Atsakyti
Labai graži wub.gif . Man dar labai graži yra tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 31, 10:47)
Labai graži  wub.gif . Man dar labai graži yra tokia:
user posted image

is tikro ispudinga ir kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
o man siai dienai sita pati graziausia smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evutext @ 2009 10 31, 11:33)
o man siai dienai sita pati graziausia smile.gif

user posted image

na kokiu groziu tik nera bigsmile.gif
Atsakyti
erzinatės? lotuliukas.gif
jūs man vandas, aš jums oncidukus parodysiu biggrin.gif

Papildyta:
kitų negaliu įkelti, per dideli unsure.gif

na va, dar GRAŽUS TOLUMNIA GOLDEN SUNSET
Atsakyti
sveikutės 4u.gif mano nuodėmės blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
jolla42, gražios "nuodėmės" biggrin.gif . O pirmasis - Dendr. kingianum g.gif ?

Pasirodysiu, kas šiuo metu pas mane žydi (dubliuoju žinutę iš RS forumo, bet gal ne visos ten lankotės ax.gif ).
Nėra tai grynai mano nuopelnas pražydinime, nes įsigijau jau su pilnais pumpurų vokais, bet visgi noriu pasidžiaugti jos grožiu. Taigi - Epilaeliocattleya Don Herman.
user posted image
user posted image
O čia šiaip - tai, kas žydi šiuo metu:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
apie vandas svajojančioms-akropolio maksimoj labai gražios vandos 105 lt,taikoma nuolaida... tai palyginus su ermitažu-pigiau dvigubai ir stovis žymiai geresnis thumbup.gif
o falikai kaina vienoda,bet ermitaže gražesnės... dar vieną buvau pasiėmus,žiedų forma panaši į minimarko(žiedlapiukų),ružava su baltu,bet labai įdomi.... bigsmile.gif
o aš ilgai abi prasinešiojus pasilikau šitą ''auksinukę'',nes mano anoji numirojo,o taip patiko wub.gif
tikiuosi kaune rasiu ką gražaus,nes antros neėmiau,kad neuždėtų ''veto'' mano kelionei blush2.gif ,dar iš Olivijos su orchių maišeliu atėjau ax.gif oi kokie jos gėlynai bigsmile.gif wub.gif sapnavau net blush2.gif smile.gif O macodes tai visai mano šeimynai patiko thumbup.gif jau toks grožis...mb sako,ai nupurkšta irnesakyk.gif hihihi.gif įrodžiau,kad ne,tai pripažino,kad NU TADA LABAI GRAŽI doh.gif lotuliukas.gif
einu dirbt-šiandien laistymo diena,tai keletui valandų darbo doh.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 31, 14:49)
jolla42, gražios "nuodėmės"  biggrin.gif . O pirmasis - Dendr. kingianum  g.gif ?

Pasirodysiu, kas šiuo metu pas mane žydi (dubliuoju žinutę iš RS forumo, bet gal ne visos ten lankotės  ax.gif ).

taip kingianum thumbup.gif
blush2.gif na aš RS jau nosį įkišus buvau,bet pagirsiu čia thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 31, 12:57)
taip kingianum  thumbup.gif

Aš auginu Dendr. kingianum hibridą - Dendr. Berry Oda. Tai kol kas sunku man jį perprast unsure.gif . Rugsėjį įsigijus pastačiau ant palangės, ir jam aiškiai per šilta buvo, tai vietoj žiedstiebių pradėjo keikius leist. O taip norėjau žiedų verysad.gif ... Na bet dabar ištremtas vėsiau, gal dar ne viskas prarasta unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 31 spalio 2009 - 13:25
QUOTE(Kaštonė @ 2009 10 31, 15:04)
Aš auginu Dendr. kingianum hibridą - Dendr. Berry Oda. Tai kol kas sunku man jį perprast  unsure.gif . Rugsėjį įsigijus pastačiau ant palangės, ir jam aiškiai per šilta buvo, tai vietoj žiedstiebių pradėjo keikius leist. O tai norėjau žiedų  verysad.gif ... Na bet dabar ištremtas vėsiau, gal dar ne viskas prarasta  unsure.gif .

g.gif keikiai irgi geras dalykas,man dar nepavyko jų sulaukti schmoll.gif (išskyrus faliką vieną),mano vasarojo balkone,padariau uždangą nuo saulės,nestiklintas...tai žiedus tik bigibbumai rodo,nobile per šilta manau buvo doh.gif ,tai dabar šaltojon ištremti,gal pražys ''išsigandę''...lauksim žiedų mirksiukas.gif
Atsakyti