Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(odelija1 @ 2009 10 27, 16:17)
pasirodau savo oranzerija,net vyras pagyre thumbup.gif
user posted image
bet cia tik dalis graziausi,salotos ant palangiu auga lotuliukas.gif

Grįžtu truputėlį atgal smile.gif Aš senai mąstau apie šitokį variantą.. Bet abejoju dėl vieno - kaži kaip tada būtų su katinais? Neišverstų jo, jei sugalvotų pasikarstyti ? Kaip manote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auryle @ 2009 10 30, 09:39)
Grįžtu truputėlį atgal smile.gif Aš senai mąstau apie šitokį variantą.. Bet abejoju dėl vieno - kaži kaip tada būtų su katinais? Neišverstų jo, jei sugalvotų pasikarstyti ? Kaip manote? smile.gif

Manau katinelias patiktu ten pasiausti lotuliukas.gif
Atsakyti
jei katinas linkes karstytis gal ir liptu...
manieji jei jau uzlipa ant palanges,tai oj kaip atsargiai kojas kilnoja lotuliukas.gif zino kad gaus velniu! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 10 30, 00:26)
Eina sau, eina sau, negalesiu nulekt iki ten  cry.gif Ryt puse dienos pas daktarus pratupesiu, o paskui i kaima isvaziuoju ant kapu.

vaje, bijau, kad ir aš negalėsiu pagelbėt, nors buvau pasiryžusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(auryle @ 2009 10 30, 09:39)

neisverstu katineliai biggrin.gif ,tas stovas isiriame tarp lubu ir grindu ir labai tvirtai stovi,o laipiot juo nelabai iseitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 29, 19:31)
g.gif jei neprasilenkiu su matematika,tai 4-0 epikatlėjos naudai.... kas dar kavos??? mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
mikuotuke? suintrigavus pabėgi?  lotuliukas.gif

siūlyčiau kavagerį atidėt iki to momento, kai augalai pražys, nes lapus gali čiupinėt ... ir google nuotraukas lygint...iki begalybės... bet atsakymas bus tik žiedus pamačius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 30, 11:35)
siūlyčiau kavagerį atidėt iki to momento, kai augalai pražys, nes lapus gali čiupinėt ... ir google nuotraukas lygint...iki begalybės... bet atsakymas bus tik žiedus pamačius mirksiukas.gif

aha, aš vakar prie miegą irgi taip galvojau - net jei augalas linktų link katlėjos, neaišku, kas ten per padaras ir kokie žiedai bus, galima tikėtis visko! doh.gif

beje, visą rytą sugaišau, norėdama parodyti foto, bet, pasirodo, per daug vietos jos užima (aukščiausia kokybė buvo nustatyta) doh.gif
et..... verysad.gif
Atsakyti
Akropolio maximoj kruva phalenopsiu uzveze. Maciau tikrai graziu: baltu ir geltonu karvyciu, baltu su mazais taskuciais, ivairiu geltonu ir salotiniu. Sugebejau susilaikyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 10 29, 23:26)
Eina sau, eina sau, negalesiu nulekt iki ten  cry.gif Ryt puse dienos pas daktarus pratupesiu, o paskui i kaima isvaziuoju ant kapu.

Nesinervink, netycia apgavau tave blush2.gif Vakar per langa atrode tikrai Philadelfia, o siandien is arti apziurejau, tai tik panasi.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 10 30, 13:39)
Nesinervink, netycia apgavau tave  blush2.gif Vakar per langa atrode tikrai Philadelfia, o siandien is arti apziurejau, tai tik panasi.

O as jau planavau kaip cia po savaitgalio man nulekus iki ten.
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 10 27, 18:11)
as pirkau bazej Kaune mirksiukas.gif 5 sandely,geras labai daikciukas thumbup.gif

As noreciau paklausti kurioj pusej bazes nuo dainavos (kur baldai pagrinde) ar nuo krafto? Nes tavo stovas man labai patiko ir zadu ryt vyra siust i baze jo nupirkti biggrin.gif

Nes ir vel mazius vienos orhes ziedstiebi su pumpurais nulauze verysad.gif Jau sitaip antra gele prarado savo grozi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasituk @ 2009 10 30, 16:00)
As noreciau paklausti kurioj pusej bazes nuo dainavos (kur baldai pagrinde) ar nuo krafto? Nes tavo stovas man labai patiko ir zadu ryt vyra siust i baze jo nupirkti  biggrin.gif

Nes ir vel mazius vienos orhes ziedstiebi su pumpurais nulauze  verysad.gif Jau sitaip antra gele prarado savo grozi  verysad.gif

ten kur dabar atnaujino,traukini salia pastate ir kioskus padare,tai nuo kiosku puses yra mazyte geliu stovu ,vazonu ir siaip visokiu daigciuku parduotuvele 5 sandely,mano kaimynam irgi stovas patiko tai net 2 kaiminkos nusipirko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos orchideju myletojos. Man sake cia apie cepelinu baliu galiu pasneketi ir tuo paciu ir apie orchidejas.Turiu ir as sia nuostabia gelyte. Imesiu veliau nuotraukyte.
Priimkit ir mane i savo buri. smile.gif
Atsakyti