Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(jolla42 @ 2009 10 29, 17:59)
aga,lapai labai skiriasi,bet gumbai tai ne tiek daug  g.gif įmetu foto-kairėje pusėje katlėja... thumbup.gif gerai,kad išsirutuliojo diskusija,mano enciklija žydės  bigsmile.gif

QUOTE(pabirze @ 2009 10 29, 17:59)
enciklija pas tave neabejok 4u.gif

va, žiūriu į jollos katlėjos foto, tuos kietus lapus kairėje pusėje - pas mane identiški g.gif
Kas norit lažintis? bigsmile.gif (labai mėgstu lažybas!). Aš sakysiu, kad čia katlėja, sakykit kas nors, kad enciklija ir sugalvokit iš ko lažinamės biggrin.gif ir laukiam žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 29, 19:07)
va, žiūriu į jollos katlėjos foto, tuos kietus lapus kairėje pusėje - pas mane identiški  g.gif
Kas norit lažintis?  bigsmile.gif  (labai mėgstu lažybas!). Aš sakysiu, kad čia katlėja, sakykit kas nors, kad enciklija ir sugalvokit iš ko lažinamės  biggrin.gif  ir laukiam žiedų  biggrin.gif

foto įkelkit,tada lažinsimės thumbup.gif katlėjos lapai kieti,mėsingi,o enciklijos plonesni ženkliai,kaip Olivija rašė-žoliniai g.gif ,tai ką jūs ten turit?? jau įdomu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 29, 18:20)
foto įkelkit,tada lažinsimės  thumbup.gif katlėjos lapai kieti,mėsingi,o enciklijos plonesni ženkliai,kaip Olivija rašė-žoliniai  g.gif ,tai ką jūs ten turit?? jau įdomu  g.gif  lotuliukas.gif

tai va, kad ne žoliniai! doh.gif kieti, mėsingi, standūs doh.gif
foto nebent ryt unsure.gif
Atsakyti
Nuo ryt maximoj visoms gyvoms gelems -25%

Taip kad bus galima pasiziureti orchyciu biggrin.gif
Atsakyti
nu gi va foto ziurekit mergos ir lazinkites lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

TAI KAS GI CIA?ENCIKLIJA?AR KATLEJA?? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 29, 19:41)
nu gi va foto ziurekit mergos ir lazinkites lotuliukas.gif

TAI KAS GI CIA?ENCIKLIJA?AR KATLEJA?? g.gif  g.gif  g.gif

buvo nebuvo-aš už katlėją blush2.gif statau kavos jei pralošiu drinks_cheers.gif
g.gif kas daugiau???? lotuliukas.gif
Papildyta:
ax.gif jei rimtai,tai man vistiek blush2.gif abi versijos tinka,nes abi gėlės gražios thumbup.gif ,o išlošiu ar pralošiu,tai tik proga susitikti gathering.gif
Atsakyti
Įdomi intriga su tuo "Kažkuo" biggrin.gif .
Mano nuomone, tai ne enciklija, jos bulbos kitokios. Palyginimui įdedu savosios Encyclia cochleata nuotrauką:
user posted image
O čia internete rasta epikatlėjos nuotrauka:
user posted image
Aš balsuoju už epikatlėją smile.gif .
Dar galima "Rojaus sodų" forume užklaust, ten daugiau profų. Visgi, kol nepražys, ko gero, nieks tiksliai nepasakys, kas čia per orchidėja.
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 29, 18:59)
buvo nebuvo-aš už katlėją  blush2.gif statau kavos jei pralošiu  drinks_cheers.gif
g.gif kas daugiau???? lotuliukas.gif
Papildyta:
ax.gif jei rimtai,tai man vistiek  blush2.gif abi versijos tinka,nes abi gėlės gražios  thumbup.gif ,o išlošiu ar pralošiu,tai tik proga susitikti  gathering.gif

as tai visai be nuomuones...mano katleja va tokia...http://public.fotki.com/jalka/mano-geles/catleja20090604.html

nepanasi i sita pirkta...ot apsipirkom,mikuotuke,as ir mano mamka lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasituk @ 2009 10 29, 19:30)
Nuo ryt maximoj visoms gyvoms gelems -25%

Taip kad bus galima pasiziureti orchyciu biggrin.gif

kiek teko pastebėti,tai iš vakaro kainas pakelia g.gif doh.gif ypač orchyčių.... unsure.gif verysad.gif

thumbup.gif 2-0 epikatlėjos naudai drinks_cheers.gif kas dar?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 29, 19:02)
as tai visai be nuomuones...mano katleja va tokia...http://public.fotki.com/jalka/mano-geles/catleja20090604.html

nepanasi i sita pirkta...ot apsipirkom,mikuotuke,as ir mano mamka lotuliukas.gif  biggrin.gif

man gal irgi labiau panasu i epikatleja ax.gif
Atsakyti
Šiandien, beje, aptikau dar vieną internetinę katlėjų parduotuvę, hibridų pasirinkimas nėra didelis, bet aš radau ten labai gražių egzempliorių wub.gif .
Katlėjos
Ech, greičiau ateitų pavasaris ax.gif ...
Atsakyti
user posted image

epikatleja wink.gif
Atsakyti