Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir pagyrų tema

QUOTE(axara @ 2009 10 28, 21:56)
Naujoke  biggrin.gif
user posted image

naujove parduotuvese thumbup.gif
idomiai atrodo, bet kazin ar uz balta phalika mokeciau 30 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 10:14)
Jei kas pamatysit Vanda Vilniuje uz gera kaina praneskite blush2.gif Labai dabar Vandos mane intriguoja ax.gif 2 vnt. namie jau yra, vyras juokiasi, kad tuoj dziungles namuose bus blush2.gif

o gera kaina tai čia kokia ?- rašiau, kad Ordilinoj (Eišiškių pl.8) vakar atvežtos žydinčios - 89Lt - tai čia negera kaina ? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 29, 00:55)
Jei žiedstiebis buvęs iš "bulbos viršūnės" , tai grečiausia Anacheilium cochleatum (encyclia)  g.gif

ačiū, Oli_vija,aha, iš viršūnės buvo žiedstiebis, o toje bazėje kadų kadais ir buvo tų enciklijų bigsmile.gif tai gal tos pačios čia ir yra ax.gif
Jalka, tai va, ką nusipirkom biggrin.gif reiks laukti žiedų 4u.gif

QUOTE(kadaryti @ 2009 10 29, 10:06)
As taip pat toki priglaudziau i savo kolekcija blush2.gif Labai kvepia wub.gif
Lauksim labai ziniu del stovo ax.gif O per kiek laiko pagamina?

čia būtų ne darbo užsakymas, o asmeninis, tai laisvu nuo darbo laiku tik gamins ax.gif įtariu, apie mėnesiuką lauksiu, nes žmogus ir taip daug darbo turi, tik iš draugystės darys ax.gif tai matysiu, kaip man seksis ir parašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 29, 14:56)
ačiū, Oli_vija,aha, iš viršūnės buvo žiedstiebis, o toje bazėje kadų kadais ir buvo tų enciklijų  bigsmile.gif  tai gal tos pačios čia ir yra  ax.gif
Jalka, tai va, ką nusipirkom  biggrin.gif  reiks laukti žiedų  4u.gif

na lauksim..jau apsisvieciau kaip auginti,zurnaliukas praverte thumbup.gif ant vazono markeriu pavadinima uzsirasiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as mergaites tikiuos, kad kokioj bazej aptiksit ir pranesit man apie sita, noriu tiesiog identiskos, o ne panasios smile.gif
Foto skolinta is nepamenu ko ...

Papildyta:
[attachmentid=187096]
Atsakyti
oj kokia grazuole... wub.gif ir mano margalapis pfalikas ziedstiebi leidzia...gal ir ziedelis bus toks pat grazus..seip as pardavime nesu maciusi margalapiu....
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 29, 14:05)
o gera kaina tai čia kokia ?- rašiau, kad Ordilinoj (Eišiškių pl.8) vakar atvežtos žydinčios - 89Lt - tai čia negera kaina ? g.gif  g.gif

Tai uz tokia kaina ir is orchidejos.lt galima nusipirkti Vanda blush2.gif
O as turejau galvoje, gal kokiu nukainuotu butu - mano paskutiniai pirkiniai buvo viena Vanda uz 30Lt o kita uz 50Lt.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 29, 10:46)
taip  ziedstiebis buvo is virsunes,nukirpau,nudziuves visai buvo...

g.gif o pas mane ir enciklijos ir katlėjos lygiai taip pat buvo... įmesiu foto abiejų palyginimui.... ir žiedstiebiai abiejų iš vokelių tarp lapų buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 10 29, 17:22)
g.gif o pas mane ir enciklijos ir katlėjos lygiai taip pat buvo... įmesiu foto abiejų palyginimui.... ir žiedstiebiai abiejų iš vokelių tarp lapų buvo  g.gif

Lapai katlėjų "sukulentiniai" - kieti, o encyclijos - žoliniai, kaip odontoglossumų... ir gumbo forma laaaaaabai skiriasi mirksiukas.gif

jei pastatysi greta katlėją ir encyclią, tai iškart suprasi, kur kuri doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 29 spalio 2009 - 16:44
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 29, 17:42)
Lapai katlėjų "sukulentiniai" - kieti, o encyclijos - žoliniai, kaip odontoglossumų... ir gumbo forma laaaaaabai skiriasi  mirksiukas.gif

Oli_vija, bet va, kur bėda- aš turiu katlėją, tai čiupinėjau naujokės nežiniukės lapus - kieti kaip metalinė plokštelė, kaip katlėjos! blink.gif doh.gif Net į tvirtą kambriją nepanašu schmoll.gif tik skiriasi lapų ilgis - naujokės ilgi kaip daugelio cambrijų, o turimos katlėjos trumpesni... g.gif
Va čia ir esmė, kad kieki kietučiai lapai unsure.gif
nebesuprantu doh.gif
Atsakyti
aga,lapai labai skiriasi,bet gumbai tai ne tiek daug g.gif įmetu foto-kairėje pusėje katlėja...
thumbup.gif gerai,kad išsirutuliojo diskusija,mano enciklija žydės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 29, 17:47)
Oli_vija, bet va, kur bėda- aš turiu katlėją, tai čiupinėjau naujokės nežiniukės lapus - kieti kaip metalinė plokštelė, kaip katlėjos!  blink.gif  doh.gif  Net į tvirtą kambriją nepanašu  schmoll.gif  tik skiriasi lapų ilgis - naujokės ilgi kaip daugelio cambrijų, o turimos katlėjos trumpesni...  g.gif
Va čia ir esmė, kad kieki kietučiai lapai  unsure.gif
nebesuprantu  doh.gif

enciklija pas tave neabejok 4u.gif
Atsakyti