Tikrai trauk greiciau ji lauk, jei matai, kad negerai kazkas.
Panos,kiek suprantu-catlejos "vokas" cia?Is jo turetu islysti ziedstiebis?Ar as cia tik svaigstu?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 05, 22:23)
Panos,kiek suprantu-catlejos "vokas" cia?Is jo turetu islysti ziedstiebis?Ar as cia tik svaigstu?
Vokas Tik nelabai aišku, ar pilnas Būna tuščių, tai reiškia vokas yra, bet žydėjimo nebus...
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 05, 23:32)
Vokas Tik nelabai aišku, ar pilnas Būna tuščių, tai reiškia vokas yra, bet žydėjimo nebus...
O tai tau...tai kaip dabar zinot jis pilnas ar ne?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 05, 23:40)
O tai tau...tai kaip dabar zinot jis pilnas ar ne?
palaukti ir pamatyti
vokus turincios katlejos pries zydejima dazniausiai ji uzsiaugina, bet tai nereiskia, kad ji is to auginio zydes. Jau Silinge tai pasake. Buna visokiu dalyku, net is tokio voko dar vienas vokas isauga buna, kad sudziuvus vokui, ten subresta pumpurai, buna, kad tie vokai tusti laukia laukia ir po to bac ir sukrauna pumpurus (man taip buvo, dabar toookie dideli pumpurai ) tai jau laukiu nesulaukiu, o pats vokas arklinis - 10 cm kazkur jau nekalbu apie savo katlejos dydi
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 09:05)
palaukti ir pamatyti
Ačiū panos Šilingė ir Uogienė Laukiu laukiu laukiu,gal pradžiugins Pas mane ji nežiniukė,tai taip norėtusi kažką pamatyti....
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 11 06, 10:34)
Ačiū panos Šilingė ir Uogienė Laukiu laukiu laukiu,gal pradžiugins Pas mane ji nežiniukė,tai taip norėtusi kažką pamatyti....
nu geras, pas mane irgi vokas lenda, bet , kad tuščias gali būti- net minties prileist tokios negalėjau o tai nieko nereiškia, kad pats kotas visas taip išstorėjo , pasidarė kaip su gelbėjimosi ratais- tai man ir kėlė viltį, kad ten slepias pumpurai Na ką teks laukt
QUOTE(pabirze @ 2009 11 06, 09:41)
nu geras, pas mane irgi vokas lenda, bet , kad tuščias gali būti- net minties prileist tokios negalėjau o tai nieko nereiškia, kad pats kotas visas taip išstorėjo , pasidarė kaip su gelbėjimosi ratais- tai man ir kėlė viltį, kad ten slepias pumpurai Na ką teks laukt
na, sustorejimas gali buti pozymis, kad pumpuru visgi bus bet nezinau kaip ten is tikruju tie sustorejimai atrodo nescios katlejos
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 06, 11:47)
na, sustorejimas gali buti pozymis, kad pumpuru visgi bus bet nezinau kaip ten is tikruju tie sustorejimai atrodo nescios katlejos
pažiūrėsim , bus matyt, bet jei nebus pumpurų - labai supyksiu už šitą apgaulę
Kaip idomiai uzvadinta - "vokas".
Mergaites,ar gali katik pasodintas faliko keikis ziedstiebi leist? Na taip man ten nepanasu i orine sakni..labai jau smailas galiukas geliukas teturi tik 3 lapelius..
QUOTE(zebrina @ 2009 11 08, 12:13)
Mergaites,ar gali katik pasodintas faliko keikis ziedstiebi leist? Na taip man ten nepanasu i orine sakni..labai jau smailas galiukas geliukas teturi tik 3 lapelius..
Gali,bet smailas greiciau bus saknis,o ziedstiebis buna toks lyg skeltas Gerai butu nuotrauka jei iziurimas tas pipsikas