QUOTE(saidutea @ 2010 01 01, 23:09)
na tai va reiks papurskaliot saknytes. tik purkstuka reik isigyt, nes sese sulauze
maniau, gal kiminai tam skirti, kad saknytes drekintu
Taip, kiminai padetu islaikyti dregme bet juos irgi reikia kas diena apipurksti nes labai greit isdziuna
QUOTE(Mil@na @ 2010 01 02, 11:27)
Sveikutės. Turiu 5 orchidėjas, pastebėjau, kad lapai prie stiebo pradeda geltonuoti ir krenta, o tos šaknys, kurios yra paviršiuje, ne mėsingos, o sudžiuvusios visai. Net keli pumpurėliai neišsiskleidę sudžiuvo... Rodos, ir laistau normaliai..nebesuprantu
Viena gėlytė net numirė..nesu aš specė jų auginime (visas gavau dovanų),bet man labai gaila, kai augaliukas žūva. Draugė sako, kad jas reikia persodinti, nes vazonėliuose per mažai vietos, ir jos nebeturi iš ko maitintis..Žodžiu-pasimetusi esu. Gal kuriai taip buvo ir galit man patarti?? jei reikia persodinti-tada koks laikas geriausias?? Būsiu dėkinga ir aš, ir mano gėlės
Gal idek nuotraukyte, bus aiskiau
O siaip siulyciau pasiskaityti pirmaji puslapi, ten visa pagrindine info naujokems, tada matysi ar kazka darai ne taip
QUOTE(deluxe @ 2010 01 02, 12:49)
reik patarimo. Mano phalaenopsis sukrove ziedelius,laukiau kol prazydes,bet deja bijau,kad neteks man pasidziaugti. Du ziedai nudziuvo ir nukrito neprazydeje. Dabar dziusta trecias ziedelis ir manau jo nebeisgelbesiu. Taciau liko dar 2 neprazydeje ziedeliai kol kas sveiki. Ka as darau ne taip,kas negerai,netinka mano gelytei? Patarkit zynoves. As jau nevylty
Apie pumpuru dziovinima labai labai daug kartu kalbeta sioje temoje, netingekite siek tiek pasiskaityti, nes priezasciu yra daugybe