Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema.

labai aciu merginos drinks_cheers.gif ryt jau vandute bus naujuose pataluose ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano vanda irgi substrate jau senokai ir dar gyva smile.gif sodinau i stambu extra.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 11 20, 19:57)

Sakykit, ar cambrioms reik ankstu, ar erdvesniu vazonu?

ankštų mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau zinoviu patarimo...kazkur isskaicius buvau kad arklio kaka gera trasa visom orchem g.gif g.gif g.gif ne tik cimbams..
radau arkliu ganykla netoli namu..daug gero prideta...sakau jei eisiu prisirinksiu,uzraugsiu...ir laistysiu ne tik cimbuka o visas? ar tik cimbui ju det?
paprotinkit prasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 11 20, 23:31)
Mano vanda irgi substrate jau senokai ir dar gyva  smile.gif sodinau i stambu extra.

ačiū atsakiusioms
o mano vanda tai inde gyvena be substrato
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, kaip atskirti vaikiuka nuo mamos? ax.gif kai vaikas auga ant stiebo, tai atskyriau su dalim stiebo, o cia nezinau ka daryt blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotita: 22 lapkričio 2009 - 12:06
as tai saviski palikau kartu su mamyte, bijojau rizikuoti ax.gif manau, bus grazu kai vienam vazone seimynele suzybes, o jeigu dar po kelis ziedstiebius tai.... bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 11 22, 12:23)
as tai saviski palikau kartu su mamyte, bijojau rizikuoti ax.gif  manau, bus grazu kai vienam vazone seimynele suzybes, o jeigu dar po kelis ziedstiebius tai.... bigsmile.gif  wub.gif

Kad ta musu mama nelabai vykus jau verysad.gif kazkur forume skaiciau, kad jei auga vaikelis - vadinasi mama visas jegas jam atiduoda ir... angel_sadangel.gif Nors saviske viena mamyte dar uoj kaip auginu wub.gif
sita vaikiuka noreciau atskirti, man kazkaip atrodo lengviau jam augti butu ax.gif
Atsakyti
Mergaitės gelbėkite verysad.gif Mano orchidėjas užpuolė skydamaris. Lapai gražūs, kaip tik dabar leidžia naujus žiedkočius ir žiūriu kai kurios iš jų jau aptrauktos lipnia košele, o ant vienos žiedų ir pačių skydamarių yra. Ką daryti? Kokia turėtų būti greitoji pagalba?
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2009 11 22, 14:42)
Mergaitės gelbėkite  verysad.gif Mano orchidėjas užpuolė skydamaris. Lapai gražūs, kaip tik dabar leidžia naujus žiedkočius ir žiūriu kai kurios iš jų jau aptrauktos lipnia košele, o ant vienos žiedų ir pačių skydamarių yra. Ką daryti? Kokia turėtų būti greitoji pagalba?

Apie skydamarius ir kitokius bjaurybes kalbėjom tiek ir tiek. Pasieškok orchidėjų temose apie Actara ką kalbėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 11 22, 13:38)
Kad ta musu mama nelabai vykus jau  verysad.gif  kazkur forume skaiciau, kad jei auga vaikelis - vadinasi mama visas jegas jam atiduoda ir...  angel_sadangel.gif  Nors saviske viena mamyte dar uoj kaip auginu  wub.gif
sita vaikiuka noreciau atskirti, man kazkaip atrodo lengviau jam augti butu  ax.gif

niu mano mamyte tai noprmaliai kolkas, nauja lapuka auginasi, aisku vaikiukui tai gal lengviau butu augti atskirai, bet as irgi bijau atskirti doh.gif va kaip mes atrodom

user posted image

Atsakyti
Sakykit, ar galima persodinti phalanopsį tik i ekstrą sustratą - pritrūkau kiminų... g.gif
Atsakyti