Mano vanda irgi substrate jau senokai ir dar gyva sodinau i stambu extra.
QUOTE(saintlina @ 2009 11 20, 19:57)
ankštų
noreciau zinoviu patarimo...kazkur isskaicius buvau kad arklio kaka gera trasa visom orchem ne tik cimbams..
radau arkliu ganykla netoli namu..daug gero prideta...sakau jei eisiu prisirinksiu,uzraugsiu...ir laistysiu ne tik cimbuka o visas? ar tik cimbui ju det?
paprotinkit prasau
radau arkliu ganykla netoli namu..daug gero prideta...sakau jei eisiu prisirinksiu,uzraugsiu...ir laistysiu ne tik cimbuka o visas? ar tik cimbui ju det?
paprotinkit prasau
QUOTE(Tina* @ 2009 11 20, 23:31)
Mano vanda irgi substrate jau senokai ir dar gyva sodinau i stambu extra.
ačiū atsakiusioms
o mano vanda tai inde gyvena be substrato
QUOTE(lialkaa @ 2009 11 22, 12:23)
as tai saviski palikau kartu su mamyte, bijojau rizikuoti manau, bus grazu kai vienam vazone seimynele suzybes, o jeigu dar po kelis ziedstiebius tai....
Kad ta musu mama nelabai vykus jau kazkur forume skaiciau, kad jei auga vaikelis - vadinasi mama visas jegas jam atiduoda ir... Nors saviske viena mamyte dar uoj kaip auginu
sita vaikiuka noreciau atskirti, man kazkaip atrodo lengviau jam augti butu
Mergaitės gelbėkite Mano orchidėjas užpuolė skydamaris. Lapai gražūs, kaip tik dabar leidžia naujus žiedkočius ir žiūriu kai kurios iš jų jau aptrauktos lipnia košele, o ant vienos žiedų ir pačių skydamarių yra. Ką daryti? Kokia turėtų būti greitoji pagalba?
QUOTE(Mįsliukė @ 2009 11 22, 14:42)
Mergaitės gelbėkite Mano orchidėjas užpuolė skydamaris. Lapai gražūs, kaip tik dabar leidžia naujus žiedkočius ir žiūriu kai kurios iš jų jau aptrauktos lipnia košele, o ant vienos žiedų ir pačių skydamarių yra. Ką daryti? Kokia turėtų būti greitoji pagalba?
Apie skydamarius ir kitokius bjaurybes kalbėjom tiek ir tiek. Pasieškok orchidėjų temose apie Actara ką kalbėjom
QUOTE(Kotita @ 2009 11 22, 13:38)
Kad ta musu mama nelabai vykus jau kazkur forume skaiciau, kad jei auga vaikelis - vadinasi mama visas jegas jam atiduoda ir... Nors saviske viena mamyte dar uoj kaip auginu
niu mano mamyte tai noprmaliai kolkas, nauja lapuka auginasi, aisku vaikiukui tai gal lengviau butu augti atskirai, bet as irgi bijau atskirti va kaip mes atrodom
Sakykit, ar galima persodinti phalanopsį tik i ekstrą sustratą - pritrūkau kiminų...