merginos, o mano vanda tik vieną žiedą turės
Panos Visgi nuveziau gelyte, pardaveja be jokiu priekaistu - apmaine ant kitos - ta jau iseme is celafano apziurejom abidvi, bent jau lapai , pats kamienas, sveikas, lapai5 ar 6 milzinisko dydzio ir du ziedstiebiai galingi bei dar 4 ziedeliai Ir spalva man grazi, neturejau tokios, o dar kaip uz 8 litus
Sveikos.
labai prašau patarti, kaip galiu atgaivinti orchidėją.
Buvau padovanojusi šią gražuolę, o žmonės iš nežinojimo, orchidejai nužydėjus, persodino ją į paprastą molinį vazoną į grubią šiltnamio žemę.
Dabar jos lapai susiraukšlėjo, matyt ji labai padžiuvo.
Persodinau į orchdėjų mišinį į permatomą vazoną.
Ką dar galėčiau padaryti, kad ją atgaivinti?
labai prašau patarti, kaip galiu atgaivinti orchidėją.
Buvau padovanojusi šią gražuolę, o žmonės iš nežinojimo, orchidejai nužydėjus, persodino ją į paprastą molinį vazoną į grubią šiltnamio žemę.
Dabar jos lapai susiraukšlėjo, matyt ji labai padžiuvo.
Persodinau į orchdėjų mišinį į permatomą vazoną.
Ką dar galėčiau padaryti, kad ją atgaivinti?
QUOTE(Rutele_S @ 2009 11 18, 20:24)
Panos Visgi nuveziau gelyte, pardaveja be jokiu priekaistu - apmaine ant kitos - ta jau iseme is celafano apziurejom abidvi, bent jau lapai , pats kamienas, sveikas, lapai5 ar 6 milzinisko dydzio ir du ziedstiebiai galingi bei dar 4 ziedeliai Ir spalva man grazi, neturejau tokios, o dar kaip uz 8 litus
Papildyta:
Mergaites gal kuri galetu glaustai ir aiskiai, kip priziuret dendrobius svarbiausius principus. buciau labai dekinga
QUOTE(saidutea @ 2009 11 19, 10:14)
Mergaites gal kuri galetu glaustai ir aiskiai, kip priziuret dendrobius svarbiausius principus. buciau labai dekinga
Glaustai - niekaip Vien dėl to, kad neaišku apie KOKIUS dendrobius ieškai info. Jų rūšių daug, o priežiūra pagal rūšį gali skirtis labai ryškiai.
QUOTE(saidutea @ 2009 11 19, 11:14)
Papildyta:
jei zinai koks tavo dendrobis-ieskok ir skaityk
http://www.rojaussod...forum.php?f=100
QUOTE(Šilingė @ 2009 11 19, 10:54)
Glaustai - niekaip Vien dėl to, kad neaišku apie KOKIUS dendrobius ieškai info. Jų rūšių daug, o priežiūra pagal rūšį gali skirtis labai ryškiai.
turiu tris rusis biggibum mazyti, kingianum mazyti taip pat, ir nobile suaugusi
aciu jalka, pabandysiu paieskoti
Sveikos, gal zinot del kokiu priezasciu galejo nuvysti dar neprazydes ziedas? Aciu. Neperdziuvus tikrai.
Sveikos. Vakar Maxėj mačiau nukainuotus phalikus, bet nesiryžau pirkti. Lapai labai pamaigyti, susiraukšlėję. Skaičiau, kad juos kažkaip butely atgaivina . Gal patartumėt kur galiu plačiau susižinot?
QUOTE(chimera @ 2009 11 19, 13:09)
Sveikos, gal zinot del kokiu priezasciu galejo nuvysti dar neprazydes ziedas? Aciu. Neperdziuvus tikrai.
matyt pritruko jegu gelytei
QUOTE(saidutea @ 2009 11 19, 16:09)
matyt pritruko jegu gelytei
mano gelyte taip pat isaugina ziedu pumpurus, kurie neissiskleidzia, o po kurio laiko sudziuna. Ir spalva ju buna kitokia nei tu, kurie issiskleidzia. Laistau pakankamai (karta per savaite, kai saknys pasvieseja), nuolat tresiu. Matyt kazka darau ne taip, gal turit kokiu patarimu buciau dekinga