Vakar dar karta nuvaliau su ukinio muilo tirpalu ir dar radau 3 baisuoklius. Siandien nebebuvo ne vieno, vel du kartus nuvaliau.
Ziuresim, gal kaip nors be insekticidu pavyks.
Bute pas mus - labai sausa.
Atleiskit man neispruselei , bet koks tas zalias muilas? Cia ukinis muilas? Kazkaip neteko susidurt tai nezinau :4u
QUOTE(muskietininke @ 2009 11 17, 00:01)
Atleiskit man neispruselei , bet koks tas zalias muilas? Cia ukinis muilas? Kazkaip neteko susidurt tai nezinau :4u
ne,ne ūkinis jei vilniuj tai mačiau schettelige (žirmūnuose)-kibirėlis 11 lt. ten jo nemažai,galima susidėjus su drauge nusipirkti....,dar lyg ir senukuose matė...tiesiog parduotuvėje paklauskit
Žalias muilas
Lb abejoju, kad be chemijos įsikišimo apsieisit, geriau išnaikinti iš karto ir negryžtamai, kol slapčia neperėjo į kitus augalus.
Lb abejoju, kad be chemijos įsikišimo apsieisit, geriau išnaikinti iš karto ir negryžtamai, kol slapčia neperėjo į kitus augalus.
QUOTE(rosee @ 2009 11 17, 09:03)
Žalias muilas
Pritariu. Net ir išnaikinus amarus natūraliu būdu, jie tarsi iš niekur atsiranda kad ir po pusmečio ar anksčiau. Turi slėptuves ir nepaiso dezinfekuoto žemės paviršiaus, nuvalytų palangių ar dar ko....
(labai su rožytėmis namie pernai vargau, visą šaltąjį sezoną).
Na, jei dar kartelį nors vienas amaras atsiras, tikrai rekomenduoju tada imtis chemijos, kaip blogai tai bebūtų. Nes paskui kils grėsmė visą gėlyną prarasti.
QUOTE(rasituk @ 2009 11 17, 11:27)
Sveikutes,
Noriu jusu paklausti kodel mano orchytes meta pumpurus? Saknys visu geros, lapai taip pat sveiki. Nieko nesuprantu. Viena tik sukrauna maziukus pumpurus ir iskarto jie nuvysta. Galvoju gal jai truksta sviesos. kaip manot?
Noriu jusu paklausti kodel mano orchytes meta pumpurus? Saknys visu geros, lapai taip pat sveiki. Nieko nesuprantu. Viena tik sukrauna maziukus pumpurus ir iskarto jie nuvysta. Galvoju gal jai truksta sviesos. kaip manot?
matyt, netolygiai laistai, ko gero reikia dažniau
QUOTE(rasituk @ 2009 11 17, 11:27)
Sveikutes,
Pitariu Olivijai, arba dar nuo neatsargaus kambarių vėdinimo,skersvėjų ir pan. krenta. Trąšos (su saiku!!!) taip pat nepakenks
QUOTE(auryle @ 2009 11 17, 11:51)
O aš su macodes sunkiai sutariu.. Vaikštom ant lyno.. stengiuos drėgmę palaikyti, bet gal ją kiasdien laistyti reiktų?
O kokia temperatura namie? Koks oro dregnumas? Bus lengviau patarti zinant siuos rodiklius. Nebijot supudyti gele kasdien laistant Jei ji megsta dregme tai nereiskia, kad gali mirkti vandenyje.
Pala, auryle, ar mes ne vienu laiku macodes pirkom?
Kasdieną laistyti tikrai nea. Jai reikia šiltos drėgnos aplinkos.
Savąją laikau įstačius į vazą ant drėgnų drenažo granulių.
Pradžioje lygtais riestis lapai bandė, bet pagaliau radau jai tinkamas sąlygas ir vietą.
Laistau, kaip yprastai visas orches, kas 7-10d.
Kasdieną laistyti tikrai nea. Jai reikia šiltos drėgnos aplinkos.
Savąją laikau įstačius į vazą ant drėgnų drenažo granulių.
Pradžioje lygtais riestis lapai bandė, bet pagaliau radau jai tinkamas sąlygas ir vietą.
Laistau, kaip yprastai visas orches, kas 7-10d.
QUOTE(auryle @ 2009 11 17, 11:51)
O aš su macodes sunkiai sutariu.. Vaikštom ant lyno.. stengiuos drėgmę palaikyti, bet gal ją kiasdien laistyti reiktų?
padaryk jai stiklinį namelį
http://public.fotki....091019-022.html