Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema.

QUOTE(rosee @ 2009 11 13, 08:00)
Tina*, Jūs buvote teisi, nukirpus žiedkočius, manieji phal. augina naujus  wub.gif   thumbup.gif

Tai smagu, kad mano patarimai, ateje is praktikos, pasiteisina smile.gif
QUOTE(rimute7 @ 2009 11 13, 09:55)
Dėkui Florita 4u.gif , Tina* 4u.gif , edinka 4u.gif už atsakymus.

Prasom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 lapkričio 2009 - 14:35
Kai lauke niurus orai savo falikus pastaciau ant palanges arciau sviesos, zinau kad gelytes megsta gryna ora, bet bijau kad nesusaltu prie atidarytu balkono duru. Kaip Jus sprendziat vedinimo problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolle: 13 lapkričio 2009 - 18:33
as tai drasiai atidarineju balkona, aisku jis stiklintas, bet ne plastikiniais... tai kaip ir vejo negauna, bet vesaus ir gryno oro gusi tai tikrai, kolkas visoms patinka ax.gif
Atsakyti
Deja pas mane balkonai neistiklinti sad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
gal kuri kartais auginat Cambria g.gif
Persodinau as saviske i Phalaenopsiam skirta grunta ir galvoju ar gerai padariau, nes jis gerokai stembesnis, nei kad maniske buvo pasodinta g.gif Ir ant lapuku darosi kazkokie juodi taskeliai, gal zinot aks tai?
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 11 13, 20:17)
Sveikutes 4u.gif
gal kuri kartais auginat Cambria g.gif
Persodinau as saviske i Phalaenopsiam skirta grunta ir galvoju ar gerai padariau, nes jis gerokai stembesnis, nei kad maniske buvo pasodinta g.gif Ir ant lapuku darosi kazkokie juodi taskeliai, gal zinot aks tai?

as irgi turiu kambrija... taip pat esu pasodinusi i phaleonopsio grunta, kolkas jai ten patinka, nemanau kad yra skirtumas... juodi taskeliai gali buti vandens laseliai nudeginti saules
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif o aš noriu pasiguosti angel_sadangel.gif mano phalenopsis po puses metu pradėjo leisti naują žiedinkotį thumbup.gif , o aš norėjau jį pritvirtinti prie laikiklio, bet gaila, kad nesėkmingai, nes šis ėmė ir nulūžo doh.gif doh.gif doh.gif
Gal kam jau taip buvo nutikę ir galetų man pasakyt ar greitai vėl sulauksiu naujo žiedo ??? O taip aš jo laikiau tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Ieškau pagalbos blush2.gif su orchėm dar nesu susidraugavus, bet šiandien du phalenopsius nusipirkau. Vieno daug šaknų išlindę apačioje iš vazono, tai nežinau ką daryt, nes jos užsispaudžia g.gif dabar žydi ir dar daug pumpurų sukrauta. Ką turėčiau daryt?
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 11 14, 17:58)
Labas vakaras 4u.gif Ieškau pagalbos blush2.gif su orchėm dar nesu susidraugavus, bet šiandien du phalenopsius nusipirkau. Vieno daug šaknų išlindę apačioje iš vazono, tai nežinau ką daryt, nes jos užsispaudžia g.gif dabar žydi ir dar daug pumpurų sukrauta. Ką turėčiau daryt?

jei gelyte zydi ,tai manau tu jos ir nejudink,nes nevisada pavyksta graziai isimti is vazono ,jei saknytes islinde,o kai baigs zydeti vazono dugna apkirpsi ir turetu graziai issiimti ,tada ir persodinsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 11 14, 19:09)
jei gelyte zydi ,tai manau tu jos ir nejudink,nes nevisada pavyksta graziai isimti is vazono ,jei saknytes islinde,o kai baigs zydeti vazono dugna apkirpsi ir turetu graziai issiimti ,tada ir persodinsi rolleyes.gif
bet dabar nieko , kad jos po vazonu užspaustos? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 11 14, 19:19)
bet dabar nieko , kad jos po vazonu užspaustos? doh.gif

galima įdėti plastikinį vazonėlį į keramikinį ir taip, kad liktų viduje tarpelis - išlindusios šaknys nebus spaudžiamos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už patarimus 4u.gif
Atsakyti