QUOTE(Erikutė @ 2010 02 24, 18:33)
Laba. Skaitau sakitau šią temą ir niekaip nesuprantu, ar tikrai įmanoma nepastot eilę metų naudojantis ar praktikuojant(nežinau kaip pavadint) NSP metodus? Man kažkaip neišėjo- abiem kartais likimas apdovanojo vaikučiais...Dabar nenaudoju jokių kontraceptikų ir vyro neprisileidžiu

Labai bijau pastot...
Mano draugė Nšp naudoja jau ketvirti metai - ir nepastoja

Čia manau reik save labai gerai pažinti, nelaužyti Nšp taisyklių - tuomet ir patikimumas 99proc.
Mums kursuose aiškino, jog daugiausiai pastojimų ir klaidų įvyksta tik skubotai pradedant naudoti Nšp - kai dar ne viskas visiškai aišku, kai dar tik pradedi savo kūną pažinti. Tad pirmiausia, reiktų kokį ciklą visiškai susilaikyti...
Mes pvz su vyru kol kas be apsaugų mėgaujamės tik pakilus BT. Ankstyvąjį "nevaisingumą" - kuris dažnai gali suklaidinti, vis dar saugojamės.
Off topic: vakar dariausi onkocitologinį gimdos kaklelio tyrimą... Pasirodo, jog visos bėdos - tik dar neaišku kokios - kyla nuo kaklelio. Ir visi ankstesni gydymai žvakutėmis ( o tas truko trejus metus) - buvo gydytojos nekompetencija, ir mano pinigų švaistymas... Jau nebesuskaičiuoju, kiek į tą vietą sukišau pinigų....
Taigi, vakar buvo daug kraujingų išskyrų, šiandien irgi šiek tiek, sakau, gal čia nuo to tyrimo?

Jau ciklo 26 diena - o ovuliacijos dar nėr

Nors ginekologė imdama tyrimą, sakė, jog jau ovuliacinės gleivės.