Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns vilna

QUOTE(silke:) @ 2009 12 30, 20:30)
kas dėl radikulitinių skausmų, tai tikrai padeda... vėliau šį iš senbernaro vilnos.

O kiek vilnos reikia tokiai juostai?
Atsakyti
teko girdeti apie suns vilnos gaminius, jei tik rujojanciam suneliui pasitaiktu pvz jusu kojines, kurios butu suverptos is kales plauko, tuomet jums didele tikimybe, kad kojas apslapins.......
Papildyta:
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2010 07 26, 18:50)
O kiek vilnos reikia tokiai juostai?

is vilnos velimo patirties sakau, kad maximum 100 gramu, na nebent labai stora darytumet.Tarp kitko tokios juostos velimas gali buti puikia pradzia velimo labirintuose smile.gif
Atsakyti
labutis

Aš ieškau šuns vilnelės ar siųlų. Apsirgau artritu ir gavau šuniuko vilnos pirštines. tai tikrai liuks per priepuolius. Dabar reik kojines nusimegst. Ale kur gaut siūlų ar vilnos. Babute ko gero rasčiau. ax.gif
Atsakyti
Ir man reikia suns vilnos siulu, bet kazi kur rast g.gif
Atsakyti
as kalvarijose maciau suns vilnos koiniu megstu, bet fabrikiniu kaip supratau. beda kad niekaip nepapasakociau kur doh.gif ir pati tik intuicijos vedama nueiciau.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2010 09 25, 20:11)
labutis

Aš ieškau šuns vilnelės ar siųlų. Apsirgau artritu ir gavau šuniuko vilnos pirštines. tai tikrai liuks per priepuolius. Dabar reik kojines nusimegst. Ale kur gaut siūlų ar vilnos. Babute ko gero rasčiau.  ax.gif

Rimulėėė,

Radau Tavo nuorodą,ji yra man aktuali,

Aš,turiu vilnos šuniuko,bet neatrandu,kas galėtų suverpti,

Matau,tu rasiai rugsėjį,kaip tau sekėsi ieškoti.

Man gyvinbingai reikia,kad kas suverptų,gal tu žinai?

atsiliepk,jeigu gali.
Atsakyti
teko girdėti kad tai superinis dalykas.ne tik kojas šildo bet ir gydytų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Velta-kepure,2010 08 01, 17:11]
teko girdeti apie suns vilnos gaminius, jei tik rujojanciam suneliui pasitaiktu pvz jusu kojines, kurios butu suverptos is kales plauko, tuomet jums didele tikimybe, kad kojas apslapins.......
Papildyta:

visiška nesamonė doh.gif juk ta vina būna šimtą kartų išmuilinta ir išsiplovus,
ir nebūtinai "rujojantis šunelis" lotuliukas.gif ima ir sysioja. o rujoja ne šunelis o kalytė g.gif mirksiukas.gif

turiu ir aš pešamą šunelį, tai būtų ydomu, pasidaryti ką nors naudingo iš jo kailiuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alesija: 06 gruodžio 2010 - 20:23
QUOTE(rimulėėė @ 2010 09 25, 19:11)
labutis

Aš ieškau šuns vilnelės ar siųlų. Apsirgau artritu ir gavau šuniuko vilnos pirštines. tai tikrai liuks per priepuolius. Dabar reik kojines nusimegst. Ale kur gaut siūlų ar vilnos. Babute ko gero rasčiau.  ax.gif

QUOTE(vaitkute @ 2010 10 04, 12:39)
Ir man reikia suns vilnos siulu, bet kazi kur rast  g.gif

galiu pasiūlyti šunų vilnos,
ne tik savo šuniukų, bet ir mano kerpamų. mirksiukas.gif
jei kam reikia kreipkitės per až.
Atsakyti
QUOTE(Velta-kepure @ 2010 08 01, 16:11)
teko girdeti  apie suns vilnos gaminius, jei tik rujojanciam suneliui pasitaiktu pvz jusu kojines, kurios butu suverptos is kales plauko, tuomet jums didele tikimybe, kad  kojas apslapins.......

na nepykit, bet nesamone gryna. Pirmiausia tai rujoja kales o ne suniukai. Antra kailis su rujojimu nieko bendra neturi, sunys seka paskui rujojimo kvapa o ne paskui kales kaili biggrin.gif juk kkai ta pati kale jau neberujoja nieks jos nesekioja, nors kailis taspats lotuliukas.gif ir trecia, suniukai ne sisioja ant rujojanciu kalyciu o jas "pamyli" blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(alesija @ 2010 12 06, 20:22)
visiška nesamonė doh.gif juk ta vina būna šimtą kartų išmuilinta ir išsiplovus,
ir nebūtinai "rujojantis šunelis" lotuliukas.gif  ima ir sysioja. o rujoja ne šunelis o kalytė g.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai kaip supratau, kad iš šuns kailio velti galima, tik ydomu kokiu būdu ji ten veliama, na reiks pabandyt, labai norėčiau kažkokią sagę ar karoliukus iš savo šunelių vilnos pasidaryti.
Atsakyti
O gal kas žinote - ar reikia sukaršti šunuiko vilną ar galima velti iš nekarštos?
Atsakyti