Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir vaistukai (antidepresantai)

QUOTE(ritacesaitiene @ 2011 02 25, 21:07)
Labukas

Norejau papasakoti savo istorija.Geriau antidepresantus 3.5metu cipramil 20mg ir fliunkoli 1mg,man panikos priepuoliai buvo baisus nutirpdavo visas kunas begdavau i ligonines sveikatos tikrytis kekviena diena ,trukdavo oro,baimes jausmas beprotiskas budavo ,tik norejosi gulet ir nekrutet ,saves neprisiziurejau,bijojau isseiti is namu ,nevairavau metus masinos,nes bijojau, bet pageriau vaistus 3.5 metus ir as pradejau normaliau gyvent.Poto susipazinau su savo vyru pastojau  nestuke.gif ir numeciau vaistus iskarto 4u.gif .Ir as taip gerai jauciausi man visi priepoliai dingo,pasigimdziau mergyte,maitinau iki 3menesiu ,kol vel nenutiko pasmus nelaime mire artimas zmogus  verysad.gif ir mane vel sukrete doh.gif  iar vel geriu vaitus jau 2metai,vel kankina mane panika,tirpsta ranka svaigsta galva pykina nuo tu vaistu ima baime vel viskas nuo pradziu,bet dabar israse nauju vaistu seroxat 20mg,nuo ju labai sukasi galva ir ima mieguistumas,koke jum buvo savijauta kaip juos pradejot gert,tikiuosi nuo ju pageres.

sveika, nuo geriamu antidepresantu neturi buti bloga, ar suktis galva, pasakyk apie tai savo gyditojai, turetu pkeist vaistus, nes man nuo vienu vaistu taip pat buvo negera, tai pakeite i kitus. O kai pasireiskia ta baime ar panika, ar slopinat ja tuo momentu kokiais raminanciais? Nes apart antidepresantu, reiktu ir vietiskai raminanciu, kaip xanaxo-prailginto poveikio vaistas arba lexatonilis. bent tuo momentu akys prasvieseja, laikykites juk tai nemirtina liga, zinau kad sunku, bet as ir sau tai kartoju, kad jei mirsiu tai tik ne nuo sios ligos 4u.gif
Atsakyti
nava pradejo musu cia daugiau atsirasti,aisku nesveikinu nes nejuokinga liga doh.gif man siandien kaip niekad gera nuotaika,oras labai fainas,saulute visa diena zeme rytinejosi thumbup.gif tik va laikas ateina mieguciui prasideda nesamones...... o mane labiausiai ir gazdina tie priepoliai tik del viso kuno tirpimu.nutirpstu visa.....buna taip baisu......sirdis atrodo visai nebedirba,o visas kunas tirpsta ir atrodo tuoi krisiu is pado unsure.gif va tas dalykas man baisiausias.ka reiks eiti bandyti uzmigti,gal pasiseks 4u.gif laikykites visi!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 02 26, 22:23)
nava pradejo musu cia daugiau atsirasti,aisku nesveikinu nes nejuokinga liga doh.gif man siandien kaip niekad gera nuotaika,oras labai fainas,saulute visa diena zeme rytinejosi thumbup.gif tik va laikas ateina mieguciui prasideda nesamones...... o mane labiausiai ir gazdina tie priepoliai tik del viso kuno tirpimu.nutirpstu visa.....buna taip baisu......sirdis atrodo visai nebedirba,o visas kunas tirpsta ir atrodo tuoi krisiu is pado unsure.gif  va tas dalykas man baisiausias.ka reiks eiti bandyti uzmigti,gal pasiseks 4u.gif  laikykites visi!!! 4u.gif

Puikiai pazistu ta tirpimio jausma. Nors teko tik karta susidurti, bet ir ta karta maniau, kad mirstu. Tada su greitaja isveze is Akropolio. Tikiuosi daugiau nepasikartos toks priepolis...
Atsakyti
ta malonuma ir as tik viena kart turejau,ir labai bijau kad nepasikartotu...... verysad.gif bet jei negalvosim gal nieko ir nebus 4u.gif o mane kai veze iki ligonines pakeliui praejo doh.gif taisavaime aisku ir kraujospudis ir kardiograma buvo thumbup.gif
Atsakyti
kai pastojau , man vaistus is karto pakeite. O augant maziukei , sustiprejau pati ir ... vaistus meciau.Dabar gyvenu del jos. nestuke.gif nestuke.gif
Labai daug stiprybes suteike knyga " Is dangaus nusileidau".
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dziaugiuosi atradusi temute...
Pati jau nemazai metu kenciu nuo agorofobijos ir panikos priepuoliu,tiksliau kentejau,nes po metu kanciu jau sakiau darykit ka tik norit,kad tik padetu nors truputi... verysad.gif nenoriu net prisiminti tu sirdies dauzymosi, akmeniniu koju, begalines panikos ir nerimo,ir tik vienos minties- tuoj mirsiu... doh.gif AD seroxat 20mg per diena vartoju jau trecius metus,tik jie mane sugrazino i normalu gyvenima...istekejau pries metus,ir aisku jau kirba mintys apie nestuke.gif ... tik vis tempiau ta laika,kad na po vestuviu mesiu,tada... paskui na po nauju mesiu,tada... ir tt...bandziau sumazinti nors ketvirtuku,galva susisuko,drebulys eme kresti,issigandau,ir vel grizau prie seno doh.gif toks liudesys uztat kamavo viduje,kaip as leliuko susilauksiu...bet jusu istorijos ikvepe thumbup.gif gal neveltui mano daktaras airijoje sake,kai paklausiau,ka daryti del vaistu ir nestumo,tai sako kai pastosi,tada ateik... tada as aisku likau nesupratusi kas kaip blink.gif ... zinoma kad tie vaistai nieko gero betkokiu atveju,bet deja deja,nemanau kad isgaleciau gyventi be ju... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwulee @ 2011 03 04, 23:37)
Sveikutes  4u.gif
Dziaugiuosi atradusi temute...
Pati jau nemazai metu kenciu nuo agorofobijos ir panikos priepuoliu,tiksliau kentejau,nes po metu kanciu jau sakiau darykit ka tik norit,kad tik padetu nors truputi...  verysad.gif  nenoriu net prisiminti tu sirdies dauzymosi, akmeniniu koju, begalines panikos ir nerimo,ir tik vienos minties- tuoj mirsiu...  doh.gif  AD seroxat 20mg per diena vartoju jau trecius metus,tik jie mane sugrazino i normalu gyvenima...istekejau pries metus,ir aisku jau kirba mintys apie  nestuke.gif ... tik vis tempiau ta laika,kad na po vestuviu mesiu,tada... paskui na po nauju mesiu,tada... ir tt...bandziau sumazinti nors ketvirtuku,galva susisuko,drebulys eme kresti,issigandau,ir vel grizau prie seno  doh.gif  toks liudesys uztat kamavo viduje,kaip as leliuko susilauksiu...bet jusu istorijos ikvepe  thumbup.gif  gal neveltui mano daktaras airijoje sake,kai paklausiau,ka daryti del vaistu ir nestumo,tai sako kai pastosi,tada ateik... tada as aisku likau nesupratusi kas kaip  blink.gif ... zinoma kad tie vaistai nieko gero betkokiu atveju,bet deja deja,nemanau kad isgaleciau gyventi be ju...  verysad.gif

sveikute.na taip be vaistuku nera lengva,bet ko nepadarysi del nestuke.gif .matai kaip idomei pas tave as taip pat airijoi gyvenu,bet man jokiu vaistu cia niekas neduoda (net kai nesilaukiau) israse 4-xanax tab ir viskas (kai pirmas priepolis buvo).tik lietuvoi gryzus atostogu nuejau pas psihologe ir ji man israse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 03 05, 17:48)
sveikute.na taip be vaistuku nera lengva,bet ko nepadarysi del  nestuke.gif .matai kaip idomei pas tave as taip pat airijoi gyvenu,bet man jokiu vaistu cia niekas neduoda (net kai nesilaukiau) israse 4-xanax tab ir viskas (kai pirmas priepolis buvo).tik lietuvoi gryzus atostogu nuejau pas psihologe ir ji man israse smile.gif

Na tikrai kad idomiai g.gif na as siaures airijoje gyvenu,tai jei tu pietineje airijoje,gal del to skiriasi rolleyes.gif nes man uzteko nueiti pas GP,papasakojau apie savo bedas ir gavau vaistu iskart...kas menesi uzsisakau telefonu recepta ir pasiimu nauja pakuote...dar vis siulydavo pasididinti dozes,bet sakau jau aciu,ne...
Atsakyti
su kovo 8-aja moterytes!!! nosis i virsu! clap_1.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif kaip sveikatytes jusu???kaip pavasariska nuotaikyte? nestuke.gif pas mus oras toks fantastiskas,tai ir nuotaika tokia thumbup.gif jau po truputi deduosi tases sau ir mazyliui i ligonine.ai galvoju vistiek neturiu ka veikti,tai pradejau detis kad konors nepamirsti....... g.gif nestuke.gif 4u.gif nors laiko i valias dar turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2011 03 15, 21:58)
sveikutes  4u.gif  kaip sveikatytes jusu???kaip pavasariska nuotaikyte? nestuke.gif  pas mus oras toks fantastiskas,tai ir nuotaika tokia  thumbup.gif jau po truputi deduosi tases sau ir mazyliui i ligonine.ai galvoju vistiek neturiu ka veikti,tai pradejau detis kad konors nepamirsti....... g.gif  nestuke.gif  4u.gif nors laiko i valias dar turiu  tongue.gif

sveikute ir tu, matau nuotaika kartu su tavimi smile.gif liuks, o as ir superinej nuotaikoj , dingo visos abejones , visi tie prakeikti nerimai ( na del nerimo bijau dziaugtis per anksti, bet jei ir uzeis ai nebebijau) ir zinai kodel? nes turiu jau sveika ir gyva kudikeli thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . dziaugiuos ir atsidziaugt negaliu, kad tie prakeikti vaistai buvo silpnesni negu mudu, jie musu nenugalejo schmoll.gif . Laikykites visos moterytes, viskas ir jums bus gerai , as tuo neabejoju smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2011 03 18, 22:12)
sveikute ir tu, matau nuotaika kartu su tavimi smile.gif liuks, o as ir superinej nuotaikoj , dingo visos abejones , visi tie prakeikti nerimai ( na del nerimo bijau dziaugtis per anksti, bet jei ir uzeis ai nebebijau) ir zinai kodel? nes  turiu jau sveika ir gyva kudikeli thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . dziaugiuos ir atsidziaugt negaliu, kad tie prakeikti vaistai buvo silpnesni negu mudu, jie musu nenugalejo schmoll.gif . Laikykites visos moterytes, viskas ir jums bus gerai , as tuo neabejoju smile.gif  4u.gif

eina sau!!!!!!!!!!! negaliu patiketi!!!!!!!!!!supper!!!!!!!!!!!! nu fainos naujienos!!!!sveikinu tave labai ir tuo paciu dziaugiuosi uz tave!!!! 4u.gif thumbup.gif lotuliukas.gif clap.gif net zodziu nebeturiu.toks siurpuliukas per kuna prabego tongue.gif na svarbu viskas gerai ir daugiau juk mum mamom nieko ir nereikia.laikykis taip ir toliau!man dar truputi reikia palaukti iki to stebukliuko finiso,bet tikiuosi laikas prabegs greitai!skaiciuoju kiekviena diena iratemu dieneles kiek liko ax.gif 4u.gif nestuke.gif .dar karteli linkejimai ir sveikinimai jums!!!!! 4u.gif soske.gif
Atsakyti