QUOTE(sileste @ 2011 02 07, 07:52)
zinok kad tai netikras liudesys, ir netikra ta nostalgija, nes ir as taip pat esiu tokiam liudesi , kad negaliu tvertis, gyvenau visa laik mieste klp, dabar metai kaip issikraustem i uzmiesti, palyginus netoli 18 km, bet nesitveriu kailyje, noriu NAMO, ziuriu per langa ir plaukus galiu nusiraut, kaip noriu i miestaNAMO, esu suaugusi moteris noriu mamos , bliaunu kaip pusdurne, niekas man siuose namuos negerai, su vyru jau nebeturiu apie ka kalbet, nes neturiu nuotaikos, juk nezysiu pastovei kaip man blogai, durne isvadins, nesupranta. o dar ir leliaus judesiai pasidare kazkaip silpni, vaziuoju pas gyditoja, nu jei ir ten kas blogai, tada jau nezinau-turbut atejo paskutinioji, nebegaliu, nebeistveriu, gerai jeigu cia tik paranoja.
zinau ta jausma......ilgesi savo namu as taip pat is klp.ir man taip gera kai ten gryztu nors trumpam,tik va paskui gryzus i airija turiu vel kenteti......................... man irgi buvo labai apmazeje judesiukai,bet dabar nieko jau geriau,kiek daktarai aiskino tai maziau vietos jiems bera duotis tai todel jie biskiuka ir apmazejo,,,,,,, duok dieve kad tik viskas gerai butu,kad vaikiukas mano tos susiktos nuotaikos nejaustu...... aisku tai neimanoma...... vyras vien del mano busenos pasiryzo mesti darbus airijoi ir skristi namo rugpjuti.jis sako nebegaliu ziureti kaip tu kankinies siokia tokia baime yra lietuvoi buti,bet vistiek kazkaip reiks,priprasti biskiuka prie kitokio gyvenimo.o tu irgi laikykis,nes suprantu tave 100% butinai parasyk kaip leliukas tavo laikosi esu garantuota kad jam viskas gerai ir juokiasi is musu......