Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir vaistukai (antidepresantai)

kaip tylu cia pasidare mirksiukas.gif nejau visos mamytes supanikavo??? 4u.gif nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2010 11 10, 20:44)
kaip tylu cia pasidare  mirksiukas.gif  nejau visos mamytes supanikavo??? 4u.gif  nestuke.gif  mirksiukas.gif

sveika gyva , stengimes nebepanikuot, o kaip pati jauties, ar puola tas nelemtas nerimas,ar nereikia griebtis vaisto? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 10, 16:52)
sveika  gyva , stengimes nebepanikuot, o kaip pati jauties, ar puola tas nelemtas nerimas,ar nereikia griebtis vaisto? schmoll.gif

ai vistiek nekaip as jauciuosi dar negeriau vaistuku.galvos svaigimas buvo praejes bet dabar vel atsirado,visas dienas tokia isitempus jauciuosi...........kazko issigandusi....... kartais uzeina didelis silpnumas-atrodo alpimo jausmas bet tik kokiom 2min ir pradinksta.bandau laikytis-tik nezinau kaip seksis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 01, 13:15)
vis sukas mintys , apie lexatonili, ikalciau gera tablete ir kaip gera butu, bet negaliu, geriu valerijonus, ir seip zoles visokias, bet is ju nauda menka.

Sveikutės,

man abiejų nėštumų pradžioje buvo baisi būklė - nerimas, panika. Lipau sienom. Tiesa, pirmąkart labiau. Kai pastojau antrąkart nuėjau pas psichoterapeutę ir ji išklausiusi, pati išrašė man lexotanil. Puselė ar ketvirtukas tabletės tikrai fatališkų pasekmių negali turėti, o vien žinojimas, kad gali išgerti, suteikia ramybės. Ji dirbusi KMUK akušeriniame skyriuje, tai sakė, kad žinotumėte, kokius stiprius vaistus kartais tenka skirti nėštukėms.

Ramaus nešiojimo ir sveikų vaikučių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2010 11 11, 16:32)
Sveikutės,

man abiejų nėštumų pradžioje buvo baisi būklė - nerimas, panika. Lipau sienom. Tiesa, pirmąkart labiau. Kai pastojau antrąkart nuėjau pas psichoterapeutę ir ji išklausiusi, pati išrašė man lexotanil. Puselė ar ketvirtukas tabletės tikrai fatališkų pasekmių negali turėti, o vien žinojimas, kad gali išgerti, suteikia ramybės. Ji dirbusi KMUK akušeriniame skyriuje, tai sakė, kad žinotumėte, kokius stiprius vaistus kartais tenka skirti nėštukėms.

Ramaus nešiojimo ir sveikų vaikučių 4u.gif

aciu laukinuke uz pasisakyma, tokiu zinuciu pasiskaitymas labai ramina, netgi labai smile.gif
Atsakyti
labas nestukes, kaip jusu nauotaikytes, ar vargstat dar su tuo nerimu, ar issiverciat be vaistuku, netilekit, pasisakykit karts nuo karto, kartu lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 11 18, 19:13)
labas nestukes, kaip jusu nauotaikytes, ar vargstat dar su tuo nerimu, ar issiverciat be vaistuku, netilekit, pasisakykit karts nuo karto, kartu lengviau 4u.gif

labuka 4u.gif vaistuku dar negeriau nei vienos tabletytes,man dabar labai svyruoja nuotaikos , panikos atakos........... viena diena supper jauciuosi kitas ssssssssss........ va taip ir gyvenu (bet priepoliuko dar neturejau.jau apie 4men)doh.gif nestuke.gif siaip ziauriai nuotaika svyruoja,tai vat.bet laikytis reikia-kas belieka nestuke.gif kaip visad vienatve man baisiausia,kai vaikai mokyklose ir vyras darbe-pvz siandien net apsizliumbiau kai vyras gryzo po darbo ir pasake kad vaziuos atgal virsvalandzius dirbti verysad.gif nu nekenciu buti viena doh.gif ir niekuom negaliu sau padeti doh.gif
Atsakyti
ku ku busimos mamytes 4u.gif kaip laikotes????? ir kaip jauciates????? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2010 12 17, 02:02)
ku ku busimos mamytes  4u.gif kaip laikotes????? ir kaip jauciates????? nestuke.gif

ku ku ku smile.gif mes cia, tebevargstam smile.gif , slemsciu valerijona ir tiek, gal padeda mirksiukas.gif . uzeina kartais tokios verkimo bangos, kazkur is vidaus is pacios gilumos, atrodo tuoj cypsiu is nevilties. Bet kai atsipeikeju, sakau sau, kitiems buna dar blogiau, bet juk man nera blogai, cia ne as verkiu, cia tas budelis kuris gyvena manyje smile.gif . Istikruju yra geriau, o beje vakar ejau susitikt su leliu savo, tai nors viena dienele pagyvenau be jokio nerimo, tokia svaria atrodo sazine, taip lengva lengva buvo. Kaip jauties pati? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 12 17, 18:15)
ku ku ku  smile.gif  mes cia, tebevargstam  smile.gif , slemsciu valerijona ir tiek, gal padeda mirksiukas.gif . uzeina kartais tokios verkimo bangos, kazkur is vidaus is pacios gilumos, atrodo tuoj cypsiu is nevilties. Bet kai atsipeikeju, sakau sau, kitiems buna dar blogiau, bet juk man nera blogai, cia ne as verkiu, cia tas budelis kuris gyvena manyje smile.gif . Istikruju yra geriau, o beje vakar ejau susitikt su leliu savo, tai nors viena dienele pagyvenau be jokio nerimo, tokia svaria atrodo sazine, taip lengva lengva buvo. Kaip jauties pati? 4u.gif  smile.gif

o koks jusu nestumo laikas? nestuke.gif man dabar 19sav as taip pat susitikau su savo leliuku antrdieni 4u.gif faina nuotaika buvo labai thumbup.gif o gryzusi namo iskart supanikavau (apsizliumbiau)nes pasake kad turesiu trecia berniuka doh.gif o tikrai ir laukiamas leliukas ir viskas bet vidus mano sureagavo kitaip turbut mergytes per daug laukiau wub.gif nestuke.gif bet vaistuku nevartoju jokiu dar.bet uzeit uzeina daznai blogumai blogos mintys doh.gif prisimastau visokiu nesamoniu is niekur nieko ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaie @ 2010 12 19, 20:45)
o koks jusu nestumo laikas? nestuke.gif  man dabar 19sav as taip pat susitikau su savo leliuku antrdieni  4u.gif  faina nuotaika buvo labai  thumbup.gif o gryzusi namo iskart supanikavau (apsizliumbiau)nes pasake kad turesiu trecia berniuka  doh.gif  o tikrai ir laukiamas leliukas ir viskas bet vidus mano sureagavo kitaip turbut mergytes per daug laukiau wub.gif  nestuke.gif  bet vaistuku nevartoju jokiu dar.bet uzeit uzeina daznai blogumai blogos mintys doh.gif  prisimastau visokiu nesamoniu is niekur nieko  ax.gif  mirksiukas.gif

laba, man 25 sav, ir man trecias vaikiukas ir vel tas pats, trecias pimpaliukas smile.gif , kazkur tai pasamonej yra nu kodel ne mergyte, bet iskart nuveju mintis salin, svarbu su rankytem ir kojytem, kuom kaltas tas nabagelis , nu kad neiseina jam but mergyte smile.gif , ir nereikia, grazu bus trys sunai mirksiukas.gif . Dziaugiuosiu kad nevartojat vaistu, apsieinat be ju, nepabegu ir as nuo nesamoningu minciu, kazkaip nemielos nei sventes man dabar, jauciuosi kazkokia nevykele, visi atrodo gali linksmintis , o as cia turiu vargt. O kaip reaguoja vyras i jusu '' nesamones"", as jas taip vadinu, nes juk nesamones ir vyksta viduje. As stengiuos nesirodyt, vienai geriau istvert, vistiek nesupranta, apsimetu kad viskas gerai, o kai palieku viena tada issiblaiunu arba neissibliaunu, paniurau vienumoj ir vel judu i prieki, su ta mintim gal kada bus sviesiau.
Atsakyti
QUOTE(sileste @ 2010 12 20, 19:19)
laba, man 25 sav, ir man trecias vaikiukas ir vel tas pats, trecias pimpaliukas smile.gif , kazkur tai pasamonej  yra nu kodel ne mergyte, bet iskart nuveju mintis salin, svarbu su rankytem ir kojytem, kuom kaltas tas nabagelis , nu kad neiseina jam but mergyte smile.gif , ir nereikia, grazu bus trys sunai mirksiukas.gif . Dziaugiuosiu kad nevartojat vaistu, apsieinat be ju, nepabegu ir as nuo nesamoningu minciu, kazkaip nemielos nei sventes man dabar, jauciuosi kazkokia nevykele, visi atrodo gali linksmintis , o as cia turiu vargt. O kaip reaguoja vyras i jusu  '' nesamones"", as jas taip vadinu, nes juk nesamones ir vyksta viduje. As stengiuos nesirodyt, vienai geriau istvert, vistiek nesupranta, apsimetu kad viskas gerai, o kai palieku viena tada issiblaiunu arba neissibliaunu, paniurau vienumoj ir vel judu i prieki, su ta mintim gal kada bus sviesiau.

as lygiai tokia pati,,,,, su vyru gyvenu 10 metu bet jis manes taip ir nera dar mates verkiancios doh.gif visa laik viska savy laikau o kai lieku viena paverkiu ir is sirdies tikrai paverkiu...... siaip nesu dabar isterike didele nu kartais pasako man kad biski nusiramink,ir daznai pedante pavadina mirksiukas.gif nes per daug mekstu tvarka o juolab kai du vaikai ir trecias didelis vaikas sunku vienai ja palaikyti...... ir siaip paskutiniu metu man labai uzplaukia issikalbejimo momentai.pradedu sneketi apie gyvenima..... vyras daugiausia tik klauso manes 4u.gif sianakt labai sunkiai uzmigau nes vis vidui kirbejo kirminas blogumo kazkoks,ir vis maniau nu dabar tai jau tikrai turesiu priepoliuka..... bet vyras pradejo masaza daryti nugaros ir iskart dingo tas blogas jausmas ir po 15min uzmigau.o buvo jau 3h nakties doh.gif jei istikro sventes siais metais ir man nelabai mielos.juolab gyvenam ne lietuvoje ir negalesime buti savu zmoniu rate verysad.gif tas labiausiai i nevilti varo....... ir kad nusiraminti pradejau vakar berniukui jau vardo ieskoti wub.gif vis mintis tada nukreipi kitur ir mazesne panika aplanko...... tik reikia vis kazkuom uzsiimti....... nestuke.gif
Atsakyti