MadCost, 30 Lap 2009 - 23:52, para�ė:
MadCost, 30 Lap 2009 - 23:52, para�ė: ![]()
migliukas22, as dar vis ligonineje, sian dave puse tabletes, pradeda gydyma, bet zinoma toki pusetina, nes visu vaistu tikrai negales skirti, bat tai jau vis tiek susilaukiau nerimo stipraus, vel vaistu teko pavartot. Sunku kazkaip labai sunku.
O tau del galvos skausmo ir temperaturos, tai manau tikrai gali buti nervinio pobudzio, nes pati gi sakai kad kai paguli pailsi ar pamiegi jis praeina.
MadCost, 01 Gru 2009 - 15:52, para�ė:
MadCost, 01 Gru 2009 - 15:52, para�ė: ![]()
lukomama, nu geeeras as ir birzelio kazkur 20 diena tureciau gimdyt
Tai gal abidvi stenesim ta pacia diena
Siaip as ir maciau savo lelyte, bet atvirai kalbant supratau kad matau galvyte ir kuneli, o daugiau nieko nesupratau
bet gydytoja sake kad mate rankytes kojytes, vajei kaip fainiai
MadCost, 15 Gru 2009 - 12:25, para�ė:
MadCost, 15 Gru 2009 - 12:25, para�ė: ![]()
Sveikute
na va mane jau paleidzia is ligonines, nepasakyciau kad gerai labai jauciuosi, bet kaip migliukas sako, pakenciama, nes nestumo metu gydytojai ir norejo pasiekti to rezultato, kad galeciau kenteti. Man jau lygiai trys menesiai arba 14 savaiciu, taciau pirma karta vakar apsivemiau masinojsiaip visada "tampydavo", bet nevemdavau, o dabar susilaukiau, vat.
Wiskute, 23 Gru 2009 - 19:01, para�ė:
Wiskute, 23 Gru 2009 - 19:01, para�ė: ![]()
Man rūpėjo, MadCost, kaip tu laikaisi. Kažkur skaičiau, kad negali mesti AD, ir pastojai. Geriu vaistus, kaip ir tu gėrei - Ad ir neuroleptiką.
Man irgi tai gresia, nors aš ir nesilaukiu - bet bent žinočiau, ko tikėtis. Kažin, o nekenkia vaisiui tavo toks kankinimasis? Ir kiek laiko pratempei be vaistų išvis?
MadCost, 25 Sau 2010 - 05:16, para�ė:
MadCost, 25 Sau 2010 - 05:16, para�ė: ![]()
Sveika:)
Na as jau judesiukus jauciu nuo 15 savaites mazdaug, o dabar kaip ir tau 19, pilvas tai skausmingas man visa nestuma, pas gine buvau 16 savaiciu, tai daugiau neliepe eiti, dabar sake pas gine tik 36 savaite, bet man tai kazkokia nesamone, as turbut anksciau nueisiu pati ir susimokesiu uz ta konsultacija. va treciadieni bus jau 20 savaiciu kaip ir puse nestumo, tai bus kaip menesi pas gine nebuvau. O siaip vaistukus geriu, bet jau nuovargis kaip kamuoja sakes, is nosies kraujas daznai bega, meslungis kojas trauko danokai ir dar kai buvau siaubingai pervargusi ryte net apsivemiau ir valgyti puse dienos nieko negalejau.
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė