Sveiki, kadangi pati sia problema turiu jau 12 metu tai man labai aktuali tema, plius viso to as dabar laikiuosi antrojo vaikelio (5 men). Kagangi nestumas buvo planuotas, tai AD nutraukiau 2 men pries pastojima. Vartojau paskutiniu metu Effexor. Abstinencija buvo baisi, galvojau kad pamirsiu...
Na bet istempiau. Tai va ir ju nestumo metu nevartoju. Man vien jau faktas tas, kad kaip as jauciausi, kai man reikejo nustoti juos naudoti koki efekta turejo man, tai ka bekalbeti apie ta mazyti musu pilveliuose... Nesupraskite mane neteisingai, nesu as kategoriska siuo klausimu, manau musu kiekvienos situacija yra individuali ir apsispresti taip sunku... Nors laabai daug domejausi, labai daug skaiciau siuo klausimu, tiek daug kontraversisku strapsniu, visgi manau, kad AD naudojimas nestumo metu turi buti kaip paskutinis variantis pries isbandant kitus alternatuvius gydymo metodus. Na as pagridziu savo nuomone labaiusiai siuo straipsniu (nes ten labai gerai apraso kokia doze musu maziai sios chemijos gauna per placenta).
http://www.infantris...d-breastfeedingdaugiausiai raso apie apsigimimo rizika, bet juk yra ir kitokie dalykai kaip poveikis vystymuisi ir pan.
Siuo metu pati jauciuosi ne kaip. jauciuosi, kad as taip irgi nebegaliu, nes lb daug streso, piktumo, susierzinoko pas mane. Ir visu kuom kaltinu depresija. Bet apsispresti gerti vaistus taip sunku... Kol kas vis atidelioju ir kreipiuosi pagalbos i alternatyvios med atstovus. Zinau, kad labai daug kontroversiskos informacijos ir ties sia vieta, tiesiog man sirdis taip liepia... Ir blogiausia tai kad mes su ginekologu nesutariam siuo klausimu, bet jis tik manes prase pakenteti bent iki 20sav. as juo pasitikiu, nepaisant to, AD vartoti bijau...
Sekmes jums visoms apsisprendiant, nes cia pati sunkiausia dalis