QUOTE(sileste @ 2011 04 16, 17:36)
pritariu tam sudui, maniau pagimdysiu, bus lengvesni tie idijotiski pojuciai, ne velnio, be vaistu neistveriu, zinau kad kenku ir kepenims , ir kitiems organams, bet man jau tai nerupi, svarbu jaustis zmogum
o ***** ne kokios naujienos is taves ......... maniau kad tau tikrai dabar labai gera savijauta as dar judu krutu,tik labai erzina tie galvos silpnumai uzplaukiojantys....... ir kuno tirpimas bet vis bandau........ nereaguoti.
o as pacioje pradzioje pastojusi maniau, kad baigesi man sitos bedos su depresijom ir nerimais, bet matyt dabar grizo 3 trimestre uz visa ta laika, kai gerai jauciausi psihologiskai ir psichiskai be vaistu ir po sirdimi nesiodama vaikeli, nesvarbu kad jauciau nemalonius nestumo simptomus....bet dabar tokiam sude maluosi, kad kiekviena minute meldziuosi kad tik vaikelis sveikai vystytusi, ir nebutu jokiu pasekmiu...dar svoris krist pradejo, isvis esu pasimetusi, nebesusitvarkau pati su savim.... apetitas su manimi visiskai susipykes...
kaip tylu cia , nejau moteriskates visai sunerimot
QUOTE(sileste @ 2011 05 01, 18:59)
kaip tylu cia , nejau moteriskates visai sunerimot
na as nieko visai neblogai jauciuosi tik nenoriu girtis , kadpaskui neuzeitu.neturiu turbut kada bestresuoti,nes vis dar laukime esam
QUOTE(monikaie @ 2011 05 01, 08:46)
na as nieko visai neblogai jauciuosi tik nenoriu girtis , kadpaskui neuzeitu.neturiu turbut kada bestresuoti,nes vis dar laukime esam
saunuole
QUOTE(monikaie @ 2011 04 18, 14:02)
o ***** ne kokios naujienos is taves ......... maniau kad tau tikrai dabar labai gera savijauta as dar judu krutu,tik labai erzina tie galvos silpnumai uzplaukiojantys....... ir kuno tirpimas bet vis bandau........ nereaguoti.
Man tai gydytoja pasakė, kad kai pastosi tai visi nerimai praeis. Pastojau, bet dabar kaip tik viskas paaštrėjo, kiekvieną dieną vaikštau kaip girta, nieko nesuprantu kas dedasi aplinkui, atrodo, kad einu iš proto. Mums dar tik 7 savaitės, bat aš taip pergyvenu ir dėl vaikelio ir dėl savo savijautos, net nežinau ką ir daryti... Pas mane panikos atakos pasireiškiančios stipria išprotėjimo baime. Gal kam taip buvo ir kaip su tuo tvarketės????
QUOTE(lelija52 @ 2011 05 06, 02:46)
Man tai gydytoja pasakė, kad kai pastosi tai visi nerimai praeis. Pastojau, bet dabar kaip tik viskas paaštrėjo, kiekvieną dieną vaikštau kaip girta, nieko nesuprantu kas dedasi aplinkui, atrodo, kad einu iš proto. Mums dar tik 7 savaitės, bat aš taip pergyvenu ir dėl vaikelio ir dėl savo savijautos, net nežinau ką ir daryti... Pas mane panikos atakos pasireiškiančios stipria išprotėjimo baime. Gal kam taip buvo ir kaip su tuo tvarketės????
taip, sako nestumas gydo, ne velnio, hormonu audros dar abiau paastrina sia liga, kentejau kiek galejau, tik tokie baimes ir panikos priepoliai, gali isaukt persileidima, tad esma situacija geriau aptart su savo ginekologe ir psihiatru, jie nuspres jusu tolesni gydima, nes kartais isgerta tablete yra geriau, nei kest beprotiskus jausmus. siulau nekentet, bet jei iskenciat, ka cia ir bepridursi, aisku geriau be vaistu. stiprybes
O aš jau beveik baigiu nutraukti vaistus ir galėsiu pastoti, bet kuo arčiau ta diena, tuo labiau bijau. Kiekvieną vakarą taip ir kuriu scenarijų, kuris pasibaigia mano mirtimi. Žiauriai bijau, kad nebegeriant vaistų prasidės spaudimo šokinėjimas ir nėštumo metu delto pasidarys preklampsija... dar labai bijau cezario pjūvio (jis man priklauso dėl gimdos potologijos). Galvoju kad ištiks didelis panikos priepolis... manau reikėtų rinktis pilną narkozę, bet irgi bijau poto nebeatsikelti... žodžiu mirtis alyvose. Kaip man apie tai negalvoti, kaip keisti mintis, kad viskas bus gerai ir su manimi ir su vaikeliu.
na va, dar pasiskaiciau apie preeklamsija, tai jau antra diena spaudimas sukiles ir nerimas baisiausias O jums nerimas nesukelia spaudimo, ir kaip buvo ar yra nestumo metu?
QUOTE(Asesė @ 2011 05 11, 09:00)
na va, dar pasiskaiciau apie preeklamsija, tai jau antra diena spaudimas sukiles ir nerimas baisiausias O jums nerimas nesukelia spaudimo, ir kaip buvo ar yra nestumo metu?
va,va as net nezinojau kas ta preklamsija,tik juokas imdavo ko tie daktarai tik slapima ir spaudima pastoviai matuodavo.apie tai pasidomejau tik pries menesi ir suzinojau kas gali buti.......... tai visa nakti nemiegojau nesamoniu prisigalvodavau..... bet buk rami jei tikrai lankaisi pas daktaru reguliariai,jie ta tikrai pastebes tik jei kas ne taip iskart kreipkis klausk daktaru , kad negyventi nezinioi.ir nukreipk mintis kur nors kitur ,nors aisku zinau tai nelengva man liko 4 dieneles iki gimdymo (40sav) irgi pradejau depresuoti jei tektu pernesioti,kad mazyliui nieko nenutiktu...... gyvenu laukime ir tik laukiu
QUOTE(Asesė @ 2011 05 10, 22:00)
del spaudimo butinai pasakyk, gyditojui, nes tai pats didziausias fatorius, kai gali ivykt nelaime, ne duok dieve, prarast kudikelio(sakau is savo patirties) 22 sav, mano lelytei nustojo plakt sirdele, o kaltas spaudimas. nors si nestuma, visa laik spaudimas buvo zemas, nors nerimas ir ziauriai kibo i sirdi.