Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Čili @ 2009 12 04, 16:01)
Eos, išmokai kasas pint eglute? bigsmile.gif  biggrin.gif

nea, auklėtoja tokia kartais ateina, kur labai gražiai pina biggrin.gif
o sakė ji ten iš tiesų "įvairėlių", nežinau, iš kur tas žodis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 04, 12:28)
Nojus parase jau kaledu seniui laiska. Nori Lego miesto, paziurejau internete, kiek kainuoja blink.gif  virs 400 doh.gif  Ka daryt? Siaip kai pagalvoji, mes zaislu neperkam be progos, tik per gimtadieni gauna dovanu. Bet vis teik kazkaip gaila per viena karta tokia suma isleist doh.gif

As praeitais metais domkei nupirkau gimtadieniui policija lego, mokeua 429Lt biggrin.gif Gera dovana, kokybiska ax.gif Internete is uzsienio pigiau daba nupirksi 4u.gif
Atsakyti
Grapus bigsmile.gif
Sb, gerai sakai, gi galim aprašyt ir sau į dėžutę įmest doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Gyvenam puikiai biggrin.gif Atsipūtus visai esu blush2.gif Justas 2 savaites nėjo į daržą (nes gi močiutes apėmusi panika dėl kiaulių buvo) tai gražiai sau tvarkėmės, nors labai abejojau kad sugebėsiu. Justas prie sesės nelabai leidžia kam prieiti (nei močiutėm, nei seneliam), nes meilė liejasi per kraštus wub.gif
Dėl klausimo, tai kažkaip mes ramiai susitariam thumbup.gif Aišku būna ožių, bet susitvarkom.
Justas tai anksčiau sakęs , kad traukinukų vis tų pačių nori, tai aš gi iš anksto pripirkau, o dabar kaip ir norai keičiasi, tai kaip ir ant ledo lieku su krūva traukinių bigsmile.gif Tai nebeklausinėju ko nori lotuliukas.gif
Namie pasitvarko savo daiktus, kartais išsiurbia, bet kažkokių didelių pareigų dar neturi blush2.gif
O dėl lego tai sakė yra daug Prismoj ten šį savaitgalį žaislam 40 proc nuolaida mirksiukas.gif O nuo antradienio bus Maximoj 40 proc. nuolaida žaislam mirksiukas.gif
Atsakyti
SB, as ta policija ir uzsakiau Nojui per www.amazon.de. Sumokejau apie 80 euru, tai gavosi zymiai pigiau nei LT. O ka Domke jau delioja tuos Lego city? Man atrodo ten pakankamai smulkios detales, Sidas manau nesugebetu g.gif
Sidas paprase, kad parasyciau kaledu seniui, kad jis nori pirato kostiumo. Paziurejau senuku puslapyje - yra ir kaina 25 lt thumbup.gif Su Sidu kaip visada pigiai prasisuksim biggrin.gif

Inuska, smagu skaityt, kad jums viskas gerai wub.gif

EOS, geri pageidavimai seniui biggrin.gif

O siandien pas vaikus draugas yra, antrokas, tai jis girdejau Nojui aiskino, kad Kaledu senio nera doh.gif Kad mamyte visas dovanas padeda po egle. Bet man atrodo, Nojuis nepatikejo, nors panasu, kad neuzilgo jau ir issiaiskins tiesa... Gaila.

Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 05, 20:18)
SB, as ta policija ir uzsakiau Nojui per www.amazon.de. Sumokejau apie 80 euru, tai gavosi zymiai pigiau nei LT.  O ka Domke jau delioja tuos Lego city? Man atrodo ten pakankamai smulkios detales, Sidas manau nesugebetu g.gif
Sidas paprase, kad parasyciau kaledu seniui, kad jis nori pirato kostiumo. Paziurejau senuku puslapyje - yra ir kaina 25 lt thumbup.gif  Su Sidu kaip visada pigiai prasisuksim biggrin.gif

Praeitais metais nedeliojo, manes prase, o siemet as parodziau jam kaip pagal knygute deliot, tai ir delioja...tik jam sunkoka tas detales susirast visas kai ju tiek daug smile.gif man ir paciai sunku lotuliukas.gif

Per Naujaka domke bus piratu biggrin.gif
Atsakyti
Rūta, aš sumąsčiau, kad mes Lego Kamilei kol kas nepirksim, atvarysim pas jus po Kalėdų Senio apsilankymo pažiūrėt, ar Kamilę iš tiesų sudomins biggrin.gif

Į Laplalindiją reikia dar šiemet varyt, kitais metais Nojus seniu nebetikės verysad.gif

Jei Kamilė nemelavo, tai šiemet bus fėja (reikės dar auklėtojos aišku paklaust), tai mums išvis nereikės sukt galvos dėl kostiumo, reikės tik prie mėlynos fėjos suknelės su sparnais kokių blizgučių prikabint thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 05, 19:21)
Jei Kamilė nemelavo, tai šiemet bus fėja

Jei Sidas nefantazuoja (nes sunku patiket), jis bus gaidziu lotuliukas.gif Bet kai geras dvi savaites i darza neina, tai taip ir nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 06, 02:12)
Jei Sidas nefantazuoja (nes sunku patiket), jis bus gaidziu lotuliukas.gif  Bet kai geras dvi savaites i darza neina, tai taip ir nezinau doh.gif

Mūsiškis pernai buvo gaideliu biggrin.gif Šiemet kažką kalbėjo apie mešką g.gif Bet irgi tris savaites nebuvom darželyje biggrin.gif
Atsakyti
Bet kaip mes visos savo vaikais tikim lotuliukas.gif
Atsakyti
EOS, Nojum as patikeciau, bet Sidas tai daznai tiek prifantazuoja, kad sunku patiket doh.gif O svarbiausia, kad pats tai tuo tiki lotuliukas.gif

ADA, jeigu visgi tikrai Sidas bus gaideliu - gal vis dar turi ir gali paskolinti kostiuma? ax.gif
Atsakyti
Inuska, smagu, kad lengvai tvarkotes thumbup.gif

O dėl tikėjimo vaikais, tai vienos draugės sūnus sakė, kad per darželio kalėdinę šventę vaidins karalių Antoną, tai ji jau buvo spėjusi ir kostiumą pasiūti, o kai nuėjo į grupę sužinojo, kad jis bus ne karalius Antonas, o sultonas lotuliukas.gif
Atsakyti