Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(ADA @ 2009 12 04, 11:00)

Šiaip vaikystėj aš irgi pobjaurė buvau  biggrin.gif

Tai ko cia is vaiko reikalauji, yra i ka lotuliukas.gif
Atsakyti
nu jo, aš aišku buvau tyli rami, bet užsispyrusi ir visada su mama ginčydavausi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai ko norėti iš tų vaikų biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Nu aš maža buvau kažkiek kitokia nei mano mergiotės - judri, isterička biggrin.gif nei kiek neužsispyrus, tokia degtukėlis žinote hihihi.gif Šitos abi užsispyrusios, mažoji netgi prie ramesnių vaikų gavosi ax.gif
ADA,planuok antrą, atsigausi cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ada, tikrai kietas jei neveikia lotuliukas.gif Na tiesa sakant, maniskiai ir lupt gauna, jei rimtai issidirbineja, kartais dvieju kitaip neimanoma suvaldyt doh.gif Taip kad visi jie ne angeliukai biggrin.gif

Nojus parase jau kaledu seniui laiska. Nori Lego miesto, paziurejau internete, kiek kainuoja blink.gif virs 400 doh.gif Ka daryt? Siaip kai pagalvoji, mes zaislu neperkam be progos, tik per gimtadieni gauna dovanu. Bet vis teik kazkaip gaila per viena karta tokia suma isleist doh.gif

Atsakyti
Speciali malda tėčiui
user posted image
Brangus Dieve,
prašau, atsiųsk drabužius visoms vargšėms damoms, esančioms tėčio kompiuteryje,
Amen. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
nu tai va, užklausiau aš čia vakar ar užvakar Kamilės apie pageidavimus Kalėdoms, tai turbūt geriau būčiau neklausus doh.gif biggrin.gif prie viso to ji dar dabar pradėjo zyzt, kad Lego nori, nors net neįsivaizduoja, kokio lotuliukas.gif
Kuklūs norai

Ai, o dar vakar mums sakė "nu ir kas, kad bloga buvau ir namie Kalėdų senis neateis, darželyje tai tikrai ateis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eos: 04 gruodžio 2009 - 14:54
Eos, išmokai kasas pint eglute? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eos, nerealiai - man labiausiai patiko - įvairybių ir karūnos thumbup.gif

O tokį ne šuniuką, bet zuikutį - tai aš užsakiau iš mytoys.de
Iš ten visiems dovanėles nupirkau. Gal brangiau, bet nereikėjo lakstyti, stresuoti ir pan. Nes reikėjo dovanėlių 7 vaikams - tai gali tik numanyti koks lakstymas po parduotuves būtų... M nupirkau transformerį - robotas/mašina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 04, 15:14)
Eos, nerealiai - man labiausiai patiko - įvairybių ir karūnos  thumbup.gif

man tai pasigirdo ĮVAIRĖLIŲ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 04, 16:16)
man tai pasigirdo ĮVAIRĖLIŲ lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal, bet žodžiu naujadaras thumbup.gif
Atsakyti