Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Čili @ 2009 12 03, 15:33)
ADA, matyt kitokios gynybos vaikas neturi, tenka griebtis tokio žodžio smile.gif Aš tai galvoju,kad visgi kažką auklėjime reikia keisti kol nevėlu.. Pas mus situacija gan panaši, bet aš viena keisdama auklėjimą nelaimėsiu,reikia,kad abu tėvai pasitartų, pasidomėtų ir kažko griebtųsi, kai pamąstau-kas bus paauglystėj ph34r.gif  unsure.gif scare.gif

Na jis - aš kaip suprantu - mums tipo keršija taip vadindamas už tai, kad kažkas yra neleidžiama, ar kai vykta taip, kaip jam tai nepatinka...
Bandau visaip - ir nereaguoti, ir aiškinti, kad mama (kai mane taip pavadina) yra ne durnė, o jei jis taip galvoja - man labai gaila.... Bandau kartais ir juokauti - "Kas ant kitų sako, tas ant savęs pasisako"...
Iš kitos pusės - taip jis nuleidžia garą - vienas gal tyliai bumba ar kaupia savy ir laukia tinkamos progos ir tinkamo objekto savo pykčiui išlieti, o mūsiškis kitaip. Tačiau tai nepateisinimas....
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 03, 15:13)
Na jis  - aš kaip suprantu - mums tipo keršija taip vadindamas už tai, kad kažkas yra neleidžiama, ar kai vykta taip, kaip jam tai nepatinka...

na,svarbu,kad nusistovėtų vaidmenys jūsų šeimoje - vadovai - tik tėvai, o ne atvirkščiai.. Bet kaip tai padaryti cool.gif doh.gif
Atsakyti
Čili, jei žinočiau - padaryčiau ir visoms pasakyčiau biggrin.gif

Bet šiaip nėra taip, kad jis vadovautų, tiesiog moka negirdėti to, kas jam neįdomu. Kai pasakai, kad ir jo negirdės, tada - "mama, girdžiu, daugiau taip nedarysiu"... Minutė praėjo - ir vėl nuo pradžių. Dar babytė (anyta) svečiuose pas mus, kuri maitina jį... Ir jaučiu diena tenkina visas jo užgaidas... O tai nepadeda auklėjimo nuoseklumui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 03, 15:18)
Čili, jei žinočiau - padaryčiau ir visoms pasakyčiau  biggrin.gif

Bet šiaip nėra taip, kad jis vadovautų, tiesiog moka negirdėti to, kas jam neįdomu. Kai pasakai, kad ir jo negirdės, tada - "mama, girdžiu, daugiau taip nedarysiu"... Minutė praėjo - ir vėl nuo pradžių. Dar babytė (anyta) svečiuose pas mus, kuri maitina jį... Ir jaučiu diena tenkina visas jo užgaidas... O tai nepadeda auklėjimo nuoseklumui... 4u.gif

nu pas mus babytė gina mūsų ožką doh.gif biggrin.gif Tai irgi vargas kai grįžta raguota cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 03, 15:04)
viltele,kaip tau darbe? Įsivažiavai? smile.gif

Įdomu kaip Inuskai sekasi.. NEsirodo dauguma čia kažkaip, Ingošos negirdėt,kitų.. sad.gif

taip, dirbu, įsivažiavau, viskas kaip ir normaliai, atrodo lyg nė nebūtų buvę tos pertraukos, nesijaučiu nei žioplesnė už seniai dirbančius, nei pranašesnė, tiesiog viskas savo vietose smile.gif
Inuska laikosi neblogai, sakė rami kaip belgas, jokių stresų, tvarkosi, auga...Justas sakė sesę labai myli, kartais(anot Indrės) net per daug biggrin.gif daugiau gal pati papasakos...

QUOTE(ADA @ 2009 12 03, 15:18)

Kartais aš irgi pamaitinu...kai paprašo blush2.gif gal ir negerai, bet...ir mažiuką pamaitinu, tai ir dideliam neatsakau...ir aprengiu kai į daržą keliu blush2.gif man taip greičiau... ir pusryčius dar kokius padarau prieš daržą...gal ir palepinti mano vaikai, bet man dzin, tegul su tuo žmonos kovoja ir ragus laužo biggrin.gif
o pas mus "pagerėjimas" dėl senelių, t.y. seniau vaikai su ašarom iš senelių išveždavom, dabar jau pastebiu, kad mielai su tėvais namo grįžta ir nebesiveržia taip kaip ankščiau važiuot...o jei ir nori, tai dėl to, kad į darželį eit nereiktų, nors šiaip darže patinka abiems, bet matyt tingisi keltis ir tas visas režimas...
sorry už klaidas, bet iš darbo baksnoju, tai neturiu kada taisyt.
Atsakyti
Laba ax.gif
Čili, paskaitau visada, tik darbe kažko prisijungt neleidžia, tai atrašau tik namie biggrin.gif
Maniškės tai dabar kiekvieną dieną laukia vis iš nykštukų dovanėlės kokios kojinėj, bet jei išsidirbinja prieš miegą, nieko neranda biggrin.gif
Kariaujam ir mes, bet kažkaip neblogai, nors pasimuša, paklykauja namie doh.gif vyras, jau trečio pradeda nenorėt lotuliukas.gif
Aš dirbu, jau nenorėčiau namie sėdėt, kantrybė kažkur dingo doh.gif
Norėčiau užsakyt laišką nuo senelio, bet dviem iškart mačiau negalima, o už du mokėt nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Ingosa, pati parasyk ir issiusk biggrin.gif mirksiukas.gif

Mano mama irgi domke kartais pamaitina ..jis juk irgi nori mazas but...realiai juk taip ir yra...tik man palyginus su broliais -didelis smile.gif Ir apsirenkt kartais padedu, ir daug dar pas mus ir ir ir biggrin.gif Siaip jis geras vaikas, tik oziuku irgi labai daug turi, bet tik graziuoju su juo galima susikalbet...jei pradedi garsiau reikalaut, tai ir jis labiau oziuojasi smile.gif Dar tokia problema pas mus...o gal tai visai ir ne problema g.gif Labai garsiai sneka...tiesiog rekia doh.gif lotuliukas.gif ir zaidziant nuo jo garsu skamba visi namai lotuliukas.gif O siaip tai jis geras pas mane...jei lygint su pametiniais, tai jis pats geriausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viltele @ 2009 12 03, 10:40)
senis ne restoranas, kur iš pateikto meniu užsakymus teikt galima biggrin.gif

nu tu cia pavarei lotuliukas.gif Aisku, ne restoranas, o kur kas geriau - didziulis stebuklas, maniskiai laukia baisiai visus metus, o ir as vaikystej laiskus rasydavau, svajodavau apie kazka, ka man padovanos... biggrin.gif manau, svajones grazu, stebuklai irgi smile.gif SIdas nieko nenori, arba nezino ko noret, bet va Nojus tai tiksliai zino visada smile.gif
Atsakyti
O kas del seneliu, tai ir maniskiai jau kuri laika nerodo didelio noro... Pas mus tai viskas akivaizdziai del draugu, cia jau kiemo chebryte yra, vieni pas kitus sveciuose zaidzia ar lauke. Tai pvz savaitgali mieliau namie liktu nei pas mociutes vaziuotu.

Ada, turbut pasikartosiu - sena istorija, dar Nojus mazas buvo, kai mane vienakart durne pavadino - jam buvo isplauta burna su muilu ir viskas. Dabar jau patys eina i vonia burnu plautis jeigu ka bet labai retai, siaip jokiu bjauresniu zodziu nesigirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 04, 01:45)
Ada, turbut pasikartosiu - sena istorija, dar Nojus mazas buvo, kai mane vienakart durne pavadino - jam buvo isplauta burna su muilu ir viskas. Dabar jau patys eina i vonia burnu plautis jeigu ka bet labai retai, siaip  jokiu bjauresniu zodziu nesigirdi biggrin.gif

Pamenu. Po tavo pasakojimo turbūt po savaitės jam buvo išplauta burna. Jokio efekto. paskui eidavo ir pats...Jam nesuveikė visiškai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 04, 09:05)
Pamenu. Po tavo pasakojimo turbūt po savaitės jam buvo išplauta burna. Jokio efekto. paskui eidavo ir pats...Jam nesuveikė visiškai  schmoll.gif

matyt bus kietas charakteris labai, kartais į naudą ir tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 04, 10:24)
matyt bus kietas charakteris labai, kartais į naudą ir tai smile.gif

Įdomu koks jis ten bus...
Šiaip vaikystėj aš irgi pobjaurė buvau biggrin.gif
Atsakyti