Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Noja @ 2009 12 02, 16:45)
SuperBaba, Sidas irgi rasyt nemoka  biggrin.gif  Bet ir nezino, ko noretu Kaledoms. O kiek tu bakuganu pirksi?
Ne, Kroatijoj nebuvau. Daug kartu svarstem, bet taip ir nevaziavom. Viltele pernai buvo.
Cili, Sidas baisiai megsta bulves skust. Bet uztrunka doh.gif
Siaip is pareigu, tai jiems abiems reikia susitvarkyt kambari (ne visada pavyksta, nes Nojus tvarko, Sidas griauna), pavalgius nunesti savo indus iki indaploves, kartais nueina i vietines reiksmes parduotuve... Lyg daugiau nieko... Vilius buvo isdresiraves siuksles isnesti, bet man prikalbint nepavyksta g.gif

As pries 10min uzsakiau domkei kaledu senelio laiska, ateis pastu biggrin.gif As nupirkau bakuganu rinkini, ten 6vnt mirksiukas.gif

viltele, auuuu....nesilankai cia tikriausia....einu per kitus galus taves ieskot ax.gif butu idomu isgirsti atsiliepima apie Kroatija blush2.gif
Atsakyti
Kamilė tvarkosi savo žaislus, o daugiau... hm, iniciatyvą čia kažkada dėl kažko rodė, bet man aišku atrodo, kad dar per maža, nesugebės, tai taip ir gaunasi, kad viską pati darau doh.gif indus, tiesa, iki kriauklės irgi nusineša, bet kartais reikia apie tai primint, ai ir šiaip reikia primint kad ir tą tvarkymąsi doh.gif o dabar dar ne per seniausiai tėtukas užrodė barbiškus žaidimukus internete, tai kurį čia vakarą buvo baisi isterika, kai neleidom pažaist, nes miegot buvo laikas. Nepamenu, kad kada dėl ko nors būtų taip verkusi unsure.gif tai kokia namų ruoša, kai dabar tiek svarbesnės veiklos yra lotuliukas.gif o ir tėveliai rodo atitinkamą pavyzdį doh.gif žodžiu gaus kažkas gražią ir protingą, bet tokią pat nevykusią šeimininkę kaip mama biggrin.gif

Laišką kažkada čia su MB abu rašė, tai užsiprašė dėlionės su barbėm, bet tai nežinau, ar pirksiu, nes realiai jos dėlionės nedomina, čia gal šiaip momentinis noras buvo. Reikės dar pašniukštinėt šia tema. O šiaip MB darbovietė įteikė kvietimą Kamilei į susitikimą su Kalėdų seniu, tai su mūsų pagalba perskaitė ir gavosi kaip laiškas nuo senio biggrin.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 02, 16:54)
As pries 10min uzsakiau  domkei kaledu senelio laiska, ateis pastu biggrin.gif  As nupirkau bakuganu rinkini, ten 6vnt mirksiukas.gif

o kaip tu jį užsakei?
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 02, 19:09)
o kaip tu jį užsakei?

http://www.kaledulaiskas.lt/

Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 14:47)
Aš prisidėsiu prie pagyvinimo truputį užklausdama, ką buityje jūsų penkiamečiai nudirba? Ar padeda kažkuo? Permąsčiau-maniškė tik savo kambarį apsitvarko, ir viskas unsure.gif O save atsimenu 5 metukų skutančią bulves g.gif Sakau gal irgi įsileisti jau į virtuvę ją? biggrin.gif

Maniskio darbai: isplauti indus (indaploves neturim), isvalo visus veidrodzius ir kartais susitvarko kambari. Ai, dar visada issiurbia kambari. As jau neprisimenu, kada siurbli rankose laikiau blush2.gif

Atsiprsau uz nelietuviskas raides, kazkur lietuviski fontai dingo. Eisiu instaliuot is naujo doh.gif
Atsakyti
maniškiai irgi laiškų Kalėdų seniui nerašo, gal nieko nenori...? smile.gif bet šiaip jau ir labai neskatinu, nes senis ne restoranas, kur iš pateikto meniu užsakymus teikt galima biggrin.gif bet vaikas sakė, kad norėtų lego, bet (anot Pijaus) jis labai brangiai kainuoja, tai nusipirks, kai tėveliai uždirbs daug pinigėlių, norėtų bakuganų, bet žino, kad tėveliai nepirks, o senis nežinos tokių biggrin.gif tai vaikas kukliai, sakė dėlionės jam patinka...bet tetis nupirko dėlionę su kempiniuku dar kalėdų nesulaukęs, tai norų didelių kaip ir nėra...tai aš nupirkau pripučiamą batutą, dar kažką pridėsim ir manau patiks...kažkaip vaikai mūsų nereiškia jokių ypatingų pageidavimų, jiems viskas tinka kol kas...
dėl atsikalbinėjimų: na, pasiginčija, bet, kad labai kažkaip aršiai tai nepasakyčiau, tsakant, gerbt tėvus privalu...biggrin.gif
tvarkosi savo kambarį, paprašo, kad leisčiau nuvalyti šaldytuvą, langus, baldus, siurbtų mielai, bet siurblys sunkus, tai retai...šiaip savo kambarį ir žaislus tvarkosi, beveik visada...
Atsakyti
viltele, ot kažkam nuskils su vyrais ateity biggrin.gif
Atsakyti
viltele, šaunuoliai jūs, kad taip vaikus išauklėjot.

Mūsiškiui tai matyt reikia kažkokio "sukrėtimo", nes ir vakar pvz. kažko iš tėčio negavęs tris kartus jį išvadino durnium... :oh
Atsakyti
ADA, nu, bbet siaubas unsure.gif o prie svetimu kaip elgiasi?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 03, 13:52)
ADA, nu,  bbet siaubas unsure.gif o prie svetimu kaip elgiasi?

Na prie svetimų kažkaip nebuvo - nebūnam mes tarp svetimų biggrin.gif
Bet tai periodiškai kartojasi, paskui lekia iš kart atsiprašyti , tėvas neatleidžia, nu žodžiu... Net nesinori pasakoti... Ir kaip su tuo kovoti -aš neišmanau. Negauna jam patinkančių dalykų, jau kuris vakaras nebeskaitom pasakos, nes jis taip elgiasi... Bet vis tiek laikas nuo laiko, kai jį užvaldo pyktis ko nors negaunant - jis mus vadina durniais...
Atsakyti
ADA, matyt kitokios gynybos vaikas neturi, tenka griebtis tokio žodžio smile.gif Aš tai galvoju,kad visgi kažką auklėjime reikia keisti kol nevėlu.. Pas mus situacija gan panaši, bet aš viena keisdama auklėjimą nelaimėsiu,reikia,kad abu tėvai pasitartų, pasidomėtų ir kažko griebtųsi, kai pamąstau-kas bus paauglystėj ph34r.gif unsure.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 03, 12:48)
viltele, šaunuoliai jūs, kad taip vaikus išauklėjot.

Mūsiškiui tai matyt reikia kažkokio "sukrėtimo", nes ir vakar pvz. kažko iš tėčio negavęs tris kartus jį išvadino durnium...  :oh

nieko mes nešaunuoliai, aš kartais atvirkščiai galvoju, kad gal savo griežtumu (neleidžiam, kad keltų balsą prieš tėtį/mamą/senelius, o patys ant vaikų rėkiam) juos tarsi užglūšinam...nežinau...nėra vienos tiesos ir nežinia koks tas būdas auklėjimo yra geriausias, ir tarp vadžių paleidimo ir lazdos perlenkimo yra labai plonytė linija... unsure.gif tačiau visi sužinosim ar auklėjimas pasiteisino ir buvo teisingas - paauglystėje ar kai suaugs doh.gif biggrin.gif atsiimsim visi savo biggrin.gif
sėkmės 4u.gif
Atsakyti
viltele,kaip tau darbe? Įsivažiavai? smile.gif

Įdomu kaip Inuskai sekasi.. NEsirodo dauguma čia kažkaip, Ingošos negirdėt,kitų.. sad.gif
Atsakyti