Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

Neatsikalbineja maniskis, bet ir negirdi ka sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 01, 19:02)
nu klausykit, pašnekam apie vaikus, tiksliau pasidalinkit, ar atsikalbinėja jie ir kaip? Blyn, nežinau, ar čia eilinė amžiaus krizė, nu bet Kamilė paskutiniu metu tai juodai priešgyniauja, neklauso, šiandien man pareiškė "negirdžiu, ką tu ten man sakai", į ką aš atsakiau, kad negirdėsiu, kai ji ko nors norės, o ji pasakė "nu ir nereikia" doh.gif

Maniškė siaubingai atsikalbinėja, man bando vadovauti, jaučiu toks metas kai stebi ribas - kas kieno vadas g.gif Nugesinu,tam kartui ramu, bet žiūrėk vėl man skelia pvz : "šiandien TURĖSI man tą ir tą padaryt" ar panašiai doh.gif Arba "tu man neaiškink", tokia akių draskytoja šiuo metu unsure.gif
Atsakyti
Mūsiškis iš vis nevaldomas, net nenoriu kalbėti... doh.gif
Atsakyti
Fu, net lengviau pasidarė, kad ne mano vienos nesukalbamas vaikas doh.gif Jau tokius pareiškimus kartais padaro, kad net baisu unsure.gif
Atsakyti
o as negaleciau pasakyt kad Aleksandras nesukalbamas schmoll.gif su juo maziau problemu ,padejejas wub.gif , negu su Danielium tas tai isterikas ozys ir vsk doh.gif
skirtingi vaikiai biggrin.gif

laba diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledy&Co: 02 gruodžio 2009 - 12:41
na ka, bandom atsigaut? Cia SM foruma turiu omeny biggrin.gif

Del atsikalbinejimu - tai Sidas ne atsikalbinet bando, o perkalbet, t.y. siulo visada jam labiau priimtina varianta.

Klausykit, o jusu vaikai jau raso laiskus kaledu seneliui? t.y. jau zino ko nori? maniskiai nei vienas neturi kol kas jokiu pageidavimu. Baisiausia, kad tie pageidavimai atsiras, kai jau bus velu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 02, 14:20)
Klausykit, o jusu vaikai jau raso laiskus kaledu seneliui? t.y. jau zino ko nori? maniskiai nei vienas neturi kol kas jokiu pageidavimu. Baisiausia, kad tie pageidavimai atsiras, kai jau bus velu doh.gif

parašė jau lapkričio pradžioj doh.gif Supirkau jau viską topsecret.gif
Atsakyti
Noja. mes nerasom, nes rasyt nemokam, be to as jam jam jau nupirkus biggrin.gif jis norejo bakuganu-juos ir gaus...o daba parasyk tu su juo ta laiska, tai milijnas noru atsiras biggrin.gif

Noja, buvai gal Kroatijoj?
Atsakyti
Aš prisidėsiu prie pagyvinimo truputį užklausdama, ką buityje jūsų penkiamečiai nudirba? Ar padeda kažkuo? Permąsčiau-maniškė tik savo kambarį apsitvarko, ir viskas unsure.gif O save atsimenu 5 metukų skutančią bulves g.gif Sakau gal irgi įsileisti jau į virtuvę ją? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 14:47)
Aš prisidėsiu prie pagyvinimo truputį užklausdama, ką buityje jūsų penkiamečiai nudirba? Ar padeda kažkuo? Permąsčiau-maniškė tik savo kambarį apsitvarko, ir viskas unsure.gif O save atsimenu 5 metukų skutančią bulves g.gif Sakau gal irgi įsileisti jau į virtuvę ją? biggrin.gif

Mante irgi tik savo kambari susitvarko, manau, kad to kol kas pilnai uztenka smile.gif Dar i parduotuve nueina ir broli nurengia ir aprengia (bet cia jau ne prie buities darbu). Dabar svajoja, kaip ji eis i darzeli brolio namo parsivesti, bus "vadovautoja" biggrin.gif

Laisko dar nerase, nes nezino ko nori, tiksliau zino, bet tas jos noras nezinau ar igyvendinamas g.gif

O del atsikalbinejimu, tai kaip uzplaukia, pagal nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 15:47)

Maniskis nelabai tvarkosi tiesa pasakius, nes ne jis vienas juk siukslina lotuliukas.gif

Aisku leisk jei tik nora toki turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 02, 13:26)
Noja. mes nerasom, nes rasyt nemokam, be to as jam jam jau nupirkus biggrin.gif jis norejo bakuganu-juos ir gaus...o daba parasyk tu su juo ta laiska, tai milijnas noru atsiras biggrin.gif

Noja,  buvai gal Kroatijoj?

SuperBaba, Sidas irgi rasyt nemoka biggrin.gif Bet ir nezino, ko noretu Kaledoms. O kiek tu bakuganu pirksi?
Ne, Kroatijoj nebuvau. Daug kartu svarstem, bet taip ir nevaziavom. Viltele pernai buvo.

QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 13:47)

Cili, Sidas baisiai megsta bulves skust. Bet uztrunka doh.gif
Siaip is pareigu, tai jiems abiems reikia susitvarkyt kambari (ne visada pavyksta, nes Nojus tvarko, Sidas griauna), pavalgius nunesti savo indus iki indaploves, kartais nueina i vietines reiksmes parduotuve... Lyg daugiau nieko... Vilius buvo isdresiraves siuksles isnesti, bet man prikalbint nepavyksta g.gif
Atsakyti