Neatsikalbineja maniskis, bet ir negirdi ka sakau
QUOTE(Eos @ 2009 12 01, 19:02)
nu klausykit, pašnekam apie vaikus, tiksliau pasidalinkit, ar atsikalbinėja jie ir kaip? Blyn, nežinau, ar čia eilinė amžiaus krizė, nu bet Kamilė paskutiniu metu tai juodai priešgyniauja, neklauso, šiandien man pareiškė "negirdžiu, ką tu ten man sakai", į ką aš atsakiau, kad negirdėsiu, kai ji ko nors norės, o ji pasakė "nu ir nereikia"
Maniškė siaubingai atsikalbinėja, man bando vadovauti, jaučiu toks metas kai stebi ribas - kas kieno vadas Nugesinu,tam kartui ramu, bet žiūrėk vėl man skelia pvz : "šiandien TURĖSI man tą ir tą padaryt" ar panašiai Arba "tu man neaiškink", tokia akių draskytoja šiuo metu
Mūsiškis iš vis nevaldomas, net nenoriu kalbėti...
Fu, net lengviau pasidarė, kad ne mano vienos nesukalbamas vaikas Jau tokius pareiškimus kartais padaro, kad net baisu
na ka, bandom atsigaut? Cia SM foruma turiu omeny
Del atsikalbinejimu - tai Sidas ne atsikalbinet bando, o perkalbet, t.y. siulo visada jam labiau priimtina varianta.
Klausykit, o jusu vaikai jau raso laiskus kaledu seneliui? t.y. jau zino ko nori? maniskiai nei vienas neturi kol kas jokiu pageidavimu. Baisiausia, kad tie pageidavimai atsiras, kai jau bus velu
Del atsikalbinejimu - tai Sidas ne atsikalbinet bando, o perkalbet, t.y. siulo visada jam labiau priimtina varianta.
Klausykit, o jusu vaikai jau raso laiskus kaledu seneliui? t.y. jau zino ko nori? maniskiai nei vienas neturi kol kas jokiu pageidavimu. Baisiausia, kad tie pageidavimai atsiras, kai jau bus velu
QUOTE(Noja @ 2009 12 02, 14:20)
parašė jau lapkričio pradžioj Supirkau jau viską
Noja. mes nerasom, nes rasyt nemokam, be to as jam jam jau nupirkus jis norejo bakuganu-juos ir gaus...o daba parasyk tu su juo ta laiska, tai milijnas noru atsiras
Noja, buvai gal Kroatijoj?
Aš prisidėsiu prie pagyvinimo truputį užklausdama, ką buityje jūsų penkiamečiai nudirba? Ar padeda kažkuo? Permąsčiau-maniškė tik savo kambarį apsitvarko, ir viskas O save atsimenu 5 metukų skutančią bulves Sakau gal irgi įsileisti jau į virtuvę ją?
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 14:47)
Aš prisidėsiu prie pagyvinimo truputį užklausdama, ką buityje jūsų penkiamečiai nudirba? Ar padeda kažkuo? Permąsčiau-maniškė tik savo kambarį apsitvarko, ir viskas O save atsimenu 5 metukų skutančią bulves Sakau gal irgi įsileisti jau į virtuvę ją?
Mante irgi tik savo kambari susitvarko, manau, kad to kol kas pilnai uztenka Dar i parduotuve nueina ir broli nurengia ir aprengia (bet cia jau ne prie buities darbu). Dabar svajoja, kaip ji eis i darzeli brolio namo parsivesti, bus "vadovautoja"
Laisko dar nerase, nes nezino ko nori, tiksliau zino, bet tas jos noras nezinau ar igyvendinamas
O del atsikalbinejimu, tai kaip uzplaukia, pagal nuotaika.
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 15:47)
Maniskis nelabai tvarkosi tiesa pasakius, nes ne jis vienas juk siukslina
Aisku leisk jei tik nora toki turi
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 02, 13:26)
Noja. mes nerasom, nes rasyt nemokam, be to as jam jam jau nupirkus jis norejo bakuganu-juos ir gaus...o daba parasyk tu su juo ta laiska, tai milijnas noru atsiras
SuperBaba, Sidas irgi rasyt nemoka Bet ir nezino, ko noretu Kaledoms. O kiek tu bakuganu pirksi?
Ne, Kroatijoj nebuvau. Daug kartu svarstem, bet taip ir nevaziavom. Viltele pernai buvo.
QUOTE(Čili @ 2009 12 02, 13:47)
Cili, Sidas baisiai megsta bulves skust. Bet uztrunka
Siaip is pareigu, tai jiems abiems reikia susitvarkyt kambari (ne visada pavyksta, nes Nojus tvarko, Sidas griauna), pavalgius nunesti savo indus iki indaploves, kartais nueina i vietines reiksmes parduotuve... Lyg daugiau nieko... Vilius buvo isdresiraves siuksles isnesti, bet man prikalbint nepavyksta