Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Eos @ 2009 10 27, 11:22)
Pagaliau sulaukiau kelių foto iš fotosesijos, tiesa, pasak fotografo, jos dar ne iki galo sutvarkytos, tai tik kelias kol kas parodau cool.gif

Eos super fotkes, labai grazu... 4u.gif

Sveikos mamytes, man regis as vel sugrisiu i Jusu gretas, kodel isduos mano parasas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ULTRA VIOLET: 21 lapkričio 2009 - 13:27
UV, sveikinu 4u.gif tik sugrisi jau i kita tema...tau aktualesne tongue.gif Kaip sekasi?
Atsakyti
Tylu, ramu, tai pasigirsiu toms, kurios facebooku nesinaudoja, kad gavau pagaliau fotosesijos CD, va čia man gražiausios akimirkos cool.gif
Atsakyti
Eos, man asmeniškai nuotraukos nepakartojamos wub.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
Eos,šakės kaip gražu... wub.gif Aš irgi noriu biggrin.gif

Kur kitos mergiotės?

tiesa,kaip Maljorka? Vis permetu fotkes FB, pavyyydžiuuuu wub.gif
Atsakyti
Sukėliau šiandien šiaip ne taip Brėmeno ir Maljorkos fotkes, virš 200 doh.gif , užsiknisau komentarus rašyt biggrin.gif žodžiu kaip visada, kas norės, ras ten pat picasoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Eos, fainos foto...toks jausmas , kad keliavau kartu smile.gif Nors is tiesu jus saunuoliai, as taip negaleciau biggrin.gif
Atsakyti
SB, pabandytum, patiktų ir galėtum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 01, 17:09)
SB, pabandytum, patiktų ir galėtum biggrin.gif

Gal, bijau ir sakyti, kad tikrai nepatiktu, nes tiesiog nebandzius biggrin.gif As vis komforto ieskau biggrin.gif

Kroatijoj gal buvot? Pagal picasos fotkes, tai lyg ne?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 01, 17:23)
Kroatijoj gal buvot? Pagal picasos fotkes, tai lyg ne?

nea, nebuvom smile.gif
Atsakyti
Eos, fainos nuotraukos mirksiukas.gif visos biggrin.gif
Atsakyti
nu klausykit, pašnekam apie vaikus, tiksliau pasidalinkit, ar atsikalbinėja jie ir kaip? Blyn, nežinau, ar čia eilinė amžiaus krizė, nu bet Kamilė paskutiniu metu tai juodai priešgyniauja, neklauso, šiandien man pareiškė "negirdžiu, ką tu ten man sakai", į ką aš atsakiau, kad negirdėsiu, kai ji ko nors norės, o ji pasakė "nu ir nereikia" doh.gif
Atsakyti