Ara, nenoriu lysti i dusia....................Bet jei gali.............kas nutiko, del ko isejo TB?
Kaip mergaites tavo? Ar ruosiates rugsejo 1-ajai?
QUOTE(daiva_z @ 2012 08 11, 08:59)
Ara, nenoriu lysti i dusia....................Bet jei gali.............kas nutiko, del ko isejo TB?
Jam sustojo širdis.
Mergytės lyg ir gerai - auga. Stengiamės visos, kalbamės, būnam kartu, pramogaujam.
O rugsėjui dar nesiruošiam. Manau, dar spėsim.
Baisu.
Gal daug labai dirbo Jis ?
Ar sirgo?
Mano Justinas dar kaime, kita savaite gris, tada jau apsipirkinesim
Tiesa, Justinas mokosi vienoj klasej su Ingoskos Liepa O jau draugeliai
Gal daug labai dirbo Jis ?
Ar sirgo?
Mano Justinas dar kaime, kita savaite gris, tada jau apsipirkinesim
Tiesa, Justinas mokosi vienoj klasej su Ingoskos Liepa O jau draugeliai
Labas visoms
Daiva, gražuolė
Rugsėjis ant nosies, o dar taip nesinori Liepa irgi nelabai nori į mokyklą, bet simpatijų nepamiršta
Daiva, gražuolė
Rugsėjis ant nosies, o dar taip nesinori Liepa irgi nelabai nori į mokyklą, bet simpatijų nepamiršta
QUOTE(Ara @ 2012 08 10, 21:59)
Labas,
aš kaip aš. O kam aš rūpiu? Kažkaip visi pamiršo.
Vietoj 11-tų vestuvių metinių minėsim pusę metų po mirties
Gražus tavo grožis
aš kaip aš. O kam aš rūpiu? Kažkaip visi pamiršo.
Vietoj 11-tų vestuvių metinių minėsim pusę metų po mirties
Gražus tavo grožis
Mes nepamirom, bet labai nesinori užkibinti skaudžios temos..
Daiva, faina panyčka tavo įspūdingi plaukiukai
Mes rugsėjui dar nieko nepirkom..
labukas
Ara, nepamiršom ir mums rūpi... bet tai labai skaudi tema tai ir tylim visos, o gal tau norisi išsipasakot? Juk žinai mes išklausysim ir patarsim
Daivaz, labai graži panelytė
Mes irgi jau ruošiames mokyklai beveik viską nusipirkom .. Šiemet pas mane jau du mokyklinukai ir dvigubai rūpesčių
Ara, nepamiršom ir mums rūpi... bet tai labai skaudi tema tai ir tylim visos, o gal tau norisi išsipasakot? Juk žinai mes išklausysim ir patarsim
Daivaz, labai graži panelytė
Mes irgi jau ruošiames mokyklai beveik viską nusipirkom .. Šiemet pas mane jau du mokyklinukai ir dvigubai rūpesčių
Mergaitės, ne jums taikiau, sakydama, kad visi pamiršo. Tiesiog, eilinį kartą man labai blogai - norisi staugt. Vėl vaistus naudoju. Gal dėl to, kad jau pusmetis penktadienį, ir būtent per mūsų vestuvių metines, gal dėl to, kad šeštadienį bus mišios ir paminėjimas ant kapų.
Šiandien vakare, jau treti metai iš eilės, mano dvi mergytės, ir kaimynų vaikai - iš viso 8 vaikai - rodys savo tėvams pačių sugalvotą ir pastatytą spektaklį. Tėvų rūpestis tik mažos dovanėlės vaikams ir vaišės ant bendro stalo. Net dekoracijas ir kostiumus vaikai patys pasigamina
Parodau savo saulytes toms, kurios neturi manes facebooko drauguose:
Šiandien vakare, jau treti metai iš eilės, mano dvi mergytės, ir kaimynų vaikai - iš viso 8 vaikai - rodys savo tėvams pačių sugalvotą ir pastatytą spektaklį. Tėvų rūpestis tik mažos dovanėlės vaikams ir vaišės ant bendro stalo. Net dekoracijas ir kostiumus vaikai patys pasigamina
Parodau savo saulytes toms, kurios neturi manes facebooko drauguose:
Ara, kokios grazios tavo mergaites O didzioji visa pana
As Fb Daiva Zygiene.
As Fb Daiva Zygiene.
Paskutini karta buvau pas jus gal pries metukus. O va uzsukau ir se tau kokios naujienos...
Aros netektis labai sujaudino mane, suprantu, kaip skauda sirdi netekus seimos nario, gyvenimo pakeleivio...uzjauciu, linkiu stiprybes tau, Ara.
Aros netektis labai sujaudino mane, suprantu, kaip skauda sirdi netekus seimos nario, gyvenimo pakeleivio...uzjauciu, linkiu stiprybes tau, Ara.
QUOTE(Čili @ 2012 08 12, 13:31)
Mes nepamiršm, bet labai nesinori užkibinti skaudžios temos..
Pritariu Čili Nesinori klausinėti, audrinti, kelti skaudulių...
Belieka eilinį kartą palinkėti stiprybės
Mes irgi nieko nesiruošiam, gausim sąrašiuką ir viską susipirksim pagal jį
Ara, bet panos tavo
Ir daivos_z grožio grožis
QUOTE(Ara @ 2012 08 10, 22:59)
Ir kodel gyvenimas toks ziaurus???
Ara, stiprybes tau dideles! Turi saunias dukrytes, laikykites, mergaites!
QUOTE(Rožytė @ 2012 10 28, 17:48)
Ir kodel gyvenimas toks ziaurus???
Ačiukas Laikomės
Pasirodom. Senis - kaimynų, dvi mano (tikiuosi atsirinksit kurios ) ir dvi kaimynų mergaitės.