Ara, pavėluotai, bet priimk ir mano užuojautą, laikykitės
Ačiū, Eos, laikomės.
Kol kas labai labai sunku
Kol kas labai labai sunku
Ara, Užuojauta. Laikas iš tiesų gydo... Stiprybės.
Ara, laikykitės... Užuojauta didžiausia.
Ačiū visom už palaikymą
Kol kas labai sunku Justė visiškai manęs neklauso, negatyviai nusiteikus dėl visų dalykų. Į mokyklą nenori eit, nes "ji viską moka" . Taip, ji geriausia klasėje, bet mokytoja gi ne į ją orientuojasi, todėl ji nenori sėdėti klasėje.
Su Ieva susitariam kol kas. Bet - niekaip vaiko nenuvežu ant kapų - o jei nuvažiuojam, tai arba laksto kaži kur, arba iš viso nelipa iš mašinos Nedalyvavo mažoji laidotuvėse, tai nesupranta, kad ten jos tėvelis.
Aš ir pati jo ieškau. Atrodo, va nuvažiuosim į kur nors ir ten rasim. O atrodo, ir suaugus esu, ir suprantu, ir vaistais neslopinu savo emocijų
Kol kas labai sunku Justė visiškai manęs neklauso, negatyviai nusiteikus dėl visų dalykų. Į mokyklą nenori eit, nes "ji viską moka" . Taip, ji geriausia klasėje, bet mokytoja gi ne į ją orientuojasi, todėl ji nenori sėdėti klasėje.
Su Ieva susitariam kol kas. Bet - niekaip vaiko nenuvežu ant kapų - o jei nuvažiuojam, tai arba laksto kaži kur, arba iš viso nelipa iš mašinos Nedalyvavo mažoji laidotuvėse, tai nesupranta, kad ten jos tėvelis.
Aš ir pati jo ieškau. Atrodo, va nuvažiuosim į kur nors ir ten rasim. O atrodo, ir suaugus esu, ir suprantu, ir vaistais neslopinu savo emocijų
Aš vis nerandu paguodos žodžių Tau, ARA...
Belieka tikėti (o to labai norisi linkėti), kad posakis jog laikas gydo žaizdas, čia padarys savo darbą...
Stiprybės
Belieka tikėti (o to labai norisi linkėti), kad posakis jog laikas gydo žaizdas, čia padarys savo darbą...
Stiprybės
Sveikinam Miją su aštuntuoju gimtadieniu!
Labas,
uzejau susirasti Eos, ir perskaiciau liudna zinia
Ara, priimk, nors ir paveluotai uzuojauta.........Sedziu kaip maisu trenkta................Jetus..
Kaip tu ?
Eos, noriu is taves truputi info
Pamenu tavo Kamiliukas nuo mazumes buvo fotografuojama
Ar ji lanke kokia mokyklele, ar kaip ten buvo?
Turiu namie nerealu grozi
Norit pamatyt
Ara, priimk, nors ir paveluotai uzuojauta.........Sedziu kaip maisu trenkta................Jetus..
Kaip tu ?
Norit pamatyt
QUOTE(daiva_z @ 2012 08 10, 13:48)
aišku norim
sveikos
Musu saulute
QUOTE(daiva_z @ 2012 08 10, 13:48)
Labas,
Kaip tu ?
Norit pamatyt
Kaip tu ?
Norit pamatyt
Labas,
aš kaip aš. O kam aš rūpiu? Kažkaip visi pamiršo.
Vietoj 11-tų vestuvių metinių minėsim pusę metų po mirties
Gražus tavo grožis