Mes manau eisime, mokykla uz namo, tegu mokosi nesusals nueit iki mokyklos, svarbu mokykloje silta butu
Sveikos,
aš ryte spręsiu pagal termometro parodymus
Man svarbiau, kad mašina kurtūsi, tada ir jas galėsiu nuvežt, ir pati į darbą laiku patekt
aš ryte spręsiu pagal termometro parodymus
Man svarbiau, kad mašina kurtūsi, tada ir jas galėsiu nuvežt, ir pati į darbą laiku patekt
Mūsiškis eis Į mokyklą nuvežamas, o ten šilta
Geriausia šiandien - žiūriu termometras prie namo -16, mašinoj - 18,5 C, įvažiuojam į Pilaitę - -20 C aišku Liepa pradeda protestuot, kad visdėlto nereikia į mokyklą bet tai kai priveži netoli, ir pasiimi, tai kaip nevest
Sveikos,
na ką - ryte buvo -22. Chebra liko namie. Man tik vienai reikėjo keltis, ir kėblint iki autobuso, nes mašina nesikūrė
na ką - ryte buvo -22. Chebra liko namie. Man tik vienai reikėjo keltis, ir kėblint iki autobuso, nes mašina nesikūrė
ai, aš išdeportavau pas mamą ir visą savaitę nevedžiau, o šiandien ir taip mokyklas uždarė
Maniškiai abu nuo trečiadienio namuos prabuvo . O jau patenkinti
Net ir pirmadienį ko gero neisim
Tarp Marijampolės ir Kalvarijos (aš ten gyvenu) būna 6-ių, kartais 8-ių laipsnių skirtumas. Aš namie savo paneles dėl šalčio palieku, o Marijampolėj nuvažiavus į darbą "sušylu".
Tarp Marijampolės ir Kalvarijos (aš ten gyvenu) būna 6-ių, kartais 8-ių laipsnių skirtumas. Aš namie savo paneles dėl šalčio palieku, o Marijampolėj nuvažiavus į darbą "sušylu".
O tai pirmadieni salta bus?
Radau, kad bus iki -22. Man pirmadienį mamadienis, jei tiek šals - vėl abi namie tupės
QUOTE(Ara @ 2012 02 04, 23:05)
Radau, kad bus iki -22. Man pirmadienį mamadienis, jei tiek šals - vėl abi namie tupės
Kas menesi mamadieni imi?
As retai imu, nesinaudoju nebent labai reikia
Imu kas mėnesį, nes jis priklauso Dirbu valdiškam darbe - neapsimoka neimt