Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

Kamilė penktadienį gavo pirmą šauktuką už drausmę doh.gif šiandien paklausiau mokytojos, kas atsitiko, tai sakė, nenusėdi vienoj vietoj visai: sukinėjasi, malasi, plepa... vat ir bijojom, kad taip bus doh.gif o dar net mėnuo nepraėjo nuo mokslo metų pradžios...
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2011 09 26, 12:27)
Kamilė penktadienį gavo pirmą šauktuką už drausmę doh.gif šiandien paklausiau mokytojos, kas atsitiko, tai sakė, nenusėdi vienoj vietoj visai: sukinėjasi, malasi, plepa... vat ir bijojom, kad taip bus doh.gif o dar net mėnuo nepraėjo nuo mokslo metų pradžios...

aš tokia pat buvau biggrin.gif Bet žinai,imliausia buvau-geriausiai mokiausi, per pertrauką eilėraštį išmokdavau ir panašiai biggrin.gif O elgesys-baika irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos pirmoku mamos smile.gif

Ziuriu dalinates ar vaikai noriai mokykla lanko.Maniske isvis visa vasara kalbejo ,kad tik nepriimtu manes i mokykla doh.gif juokas ir baime imdavo ,kai ji taip kalbedavo.
Bet eina noriai ir mokinasi ka reik ,tik i juodrasti reik kantrybes kad rasytu ir skaitymas yra sunkioji dalis ,bet nepaleidziu as jos lengvai biggrin.gif .

Ir jei atmintis neslubuoja kuri is musu skyrelio mamyciu dirbo ar dar dirba Amerikos Baltijos klinikoj reik informacijos man.Parasykit cia arba asmenine zinute, dekui 4u.gif
Atsakyti
Ir jei atmintis neslubuoja kuri is musu skyrelio mamyciu dirbo ar dar dirba Amerikos Baltijos klinikoj reik informacijos man.Parasykit cia arba asmenine zinute, dekui

Žiogutis ten dirbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2011 10 03, 15:18)
Žiogutis ten dirbo  4u.gif

Ziogutis dirbo Northway centre ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 09 26, 19:46)
aš tokia pat buvau biggrin.gif Bet žinai,imliausia buvau-geriausiai mokiausi, per pertrauką eilėraštį išmokdavau ir panašiai biggrin.gif O elgesys-baika irnesakyk.gif

nu jo, ji irgi greitai eilėraščius mokosi ir mokytoja sakė, kad gabi, bet va - antras šauktukas per šiek tiek daugiau nei savaitę doh.gif
Atsakyti
Toks jau vaikas Eos reik ziuret i moksla ,o ne i sauktukus smile.gif .
Atsakyti
Labas mamytes. Ziuriu apie burelius kalbat tai mes irgi LVJC vaikstom i baseina pirmadienis ir ketvirtadienis 19.30, karate lankom pirmadieni ir treciadieni 18-19 Seido klubas 105 lt, tai skaitosi su nuolaida nes brolis irgi lanko, dar turim mokykloje liaudies sokio bureli,baseinas mokykloje su klase 9 (21 mokykla ten eina) dailes bureli mokamas 7 lt uz pamoka, nieko nereikia nest- mokytoja atnesa na ir muzikos mokykla lanko Dvariono, smuika pirmadienis pienktadienis. Mamytei uzsieimimu uztenka. Va taip gyvenam.
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, kaip seniai čia buvau užsukus. smile.gif Kaip matau jūsų vaikučiai tiek daug visko lanko. Jau tokie dideli.
Maniškė jau antrokė, išėjo 6 metų į mokyklą. Lanko sportinius šokius, todėl veiklos užtektinai. Dar eina į anglų kalbos kursus. Tuoj einu paskaitinėt apie jūsų vaikelius.
Atsakyti
Sveikos, jei kas šiandien čia užsuksit, man tiesiog įdomu, ar planuojat ryt leist į mokyklą vaikus? Pas mus sakė, jei ryte -19-20, pamokų nebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2012 01 29, 13:23)
Sveikos, jei kas šiandien čia užsuksit, man tiesiog įdomu, ar planuojat ryt leist į mokyklą vaikus? Pas mus sakė, jei ryte -19-20, pamokų nebus g.gif

Sveikos, aš planuoju neleisti smile.gif
Atsakyti
Skambinau mokytojai, sakė, kad vistiek būna jog vaikai ateina, tik nežymi, mes tai kai iškrat į mašiną ir iš mašinos, ir jei bus -18 jaučiu leisiu, visą mėn, tai su atostogom tai su vėjaraupiais sėdėjo, jau nupušiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti