Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Eos @ 2011 09 05, 15:03)
nu aš čia ne į temą, t.y. ne apie vaikus, bet kadangi giriuosi visur, tai negaliu ir čia nepasigirt rolleyes.gif vakar apturėjau turbūt didžiasią savo gyvenime avantiūrą, vis dar kažkokiam euforiniam transe vaikštau ir... noriu pakartot doh.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
man net žiūrėt slabna,kojas pakirto scare.gif Respekčiuks Eos,kaip sakant biggrin.gif

Kaip pirmok įspūdžiai? Ar užduoda jūsiškiams namų darbų, pas mus jau pirmą dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 09 05, 19:41)
man net žiūrėt slabna,kojas pakirto scare.gif Respekčiuks Eos,kaip sakant biggrin.gif
Kaip pirmok įspūdžiai? Ar užduoda jūsiškiams namų darbų, pas mus jau pirmą dieną doh.gif
Mūsiškiui - ne. Ir sakė, kad namų darbų nebus, nebent reiks pabaigti tai, ko nespės klasėje. 4u.gif
Mūsiškis išsiblaškęs... Nežino nei kokios pamokos, nei ką neštis... doh.gif
Atsakyti
Nu neee, savarankiškai tai gal ne lotuliukas.gif toks simpatiškas instruktorius, kad geriau dar kartą su juo biggrin.gif

pas mus nieko neužduoda smile.gif
Atsakyti
EOS, liuks thumbup.gif bet man irgi jau beveik kojos drebėjo kai pradėjo šokinėt visi doh.gif
Mums namų darbų neužduoda, nebent irgi ką pabaigt mirksiukas.gif
Atsakyti
Eos, nerealiai thumbup.gif

Pamokų ruošt neužduoda... Tik vis knygeles, sąsiuvinius aplankalais lenkiam, lenkiam.... kol kas tokie namų darbai lotuliukas.gif
Atsakyti
Eos, jau spaudžiau "like" facebooke, bet ir čia galiu pasikartoti biggrin.gif Faina, aš irgi noriu!

Sidas patenkintas kol kas, keliasi su Nojum, apsirengia uniforma ir žadina mane biggrin.gif Namų darbų užduoda ir užduos. Ir gerai, tegu darbuojasi.

Tik kol kas nesugebam susidėlioti laiko su Ąžuoliuku, gaunasi 4X per savaitę, iškart po pamokų, nežinau, nei kaip mes spėsim vedžioti, nei kaip Sidas paveš. O dar karate būtinai jam reikia lankyti (gi brolis jau ten kažkelintą diržą turi biggrin.gif ). Žodžiu, kaip Sidas rugsėjo 1 sakė - nereikia man tos tavo mokyklos, aš visą gyvenimą darželį lankysiu - gal tikrai reikėjo darže palikti, būtų paprasčiau doh.gif
Atsakyti
Vau, Eos, faina thumbup.gif

Mano pirmokei irgi nieko neužduoda unsure.gif O galėtų ką nors, nes išsibalškius nerealiai doh.gif
Atsakyti
Šiandien apturėjom susirinkimą. Sako pirmoj, antroj klasėj namų darbai negali būti užduodami ax.gif Nebent pabaigti tai, ko nespėjo pamokos metu.... Bet, kaip supratau, pas mus visko bus hihihi.gif....
Atsakyti
Kamilė vakar prailgintoje kažką darė, nes klasėj neteisingai atliko užduotį g.gif

Ar kieno nors vaikas dar vaikšto į prailgintą? Pas mus iš klasės Kamilė vienintelė eina, toks jausmas, kad mes čia vieni tokie asocialai, dirbantys visą dieną biggrin.gif
Atsakyti
O mes sutarėm , kad truputį užduos, vien tam, kad išmoktų dirbti.

Aš vesiu į prailgintą, tik sužinojau, kad labai jau daug vaikų toke grupėje, tikiuosi, vis tiek priims....
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2011 09 07, 09:05)
Kamilė vakar prailgintoje kažką darė, nes klasėj neteisingai atliko užduotį g.gif

Ar kieno nors vaikas dar vaikšto į prailgintą? Pas mus iš klasės Kamilė vienintelė eina, toks jausmas, kad mes čia vieni tokie asocialai, dirbantys visą dieną biggrin.gif

Pas mus kol kas rokios nėra... g.gif
Atsakyti