Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Čili @ 2011 08 10, 18:47)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif Aš irgi prabuvau namie 3 metus, su dideliu džiaugsmu kas rytą lekiu į darbą, ir be jokio piktumo viršvalandžius sėdžiu lotuliukas.gif

Ir as lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveikos,

Mes rasomojo nepirkom, atsiveziau savu laiku rasomaji stala is tevu. Vis tiek nelabai jo reikes, nes lankys prailginta grupe biggrin.gif

O mes pirkome pilnai kostiuma, nes man ziauriai grazu wub.gif nors ir uzsides galbut ji tik karta biggrin.gif

Domke irgi ziauriai nori i mokykla, tik namuose mokytis kazka visiskai nenori biggrin.gif o kam jam-nusirasyneti jau ismokes darzelyje doh.gif lotuliukas.gif

O ka manot apie tas kuprines kur po 500Lt kainuoja? Jos atitinka visus reikalavimus, kuom jos skiriasi nuo tu kuriu kaina 200Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 17 rugpjūčio 2011 - 06:29
Labutis, apie kuprines diskusija. Pirkom serbišką kažkokia, nepamenu firmos, bet su tuo pakietinimu nugaros. Bet jau spalvą tai barbišką išsirinko doh.gif .
Čili man ir įdomu kokius ten augančius baldus ir kur pirkot? ax.gif
Kaip nekeista, bet į darbą apsoliučiai nenoriu, ne taip kaip po Urtės, lėkiau kuo greičiau smile.gif
Atsakyti
ooo, kokis pagyvėjimas blink.gif

mes dar nieko nepirkom, tik anyta prisiuntė angliškų a la uniformų kalną, tai man žiaaaauriai gražu, tvarkinga - tamsių spalvų marškinukai, sijonukas, megztinis thumbup.gif jaučiu, priemones pirksim paskutinę dieną doh.gif biggrin.gif

o aš kaifuoju nuo savo darbo ir NENORIU daugiau vaikų, sėdėt namie ir pan. Šiandien va pvz. varėm su kolegom šaudyt į Ekskomisarų šaudyklą mano gimtadienio proga cool.gif toks jausmas, kad prieš gerus pusantrų metų, kai atėjau į turizmą, gyvenimas tik prasidėjo ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

O mes kuprine Herlitz jau galima sakyti turim, nulekiau i Office1, paciupinejom, pasimatavom, Domke issirinko. uzsisakiau internetu, nes taip pigiau siek tiek biggrin.gif

Liko smulkus dalykai, ceskes sokiams ir slepetes mokyklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2011 08 17, 23:30)
toks jausmas, kad prieš gerus pusantrų metų, kai atėjau į turizmą, gyvenimas tik prasidėjo ax.gif

Tau pasitvirtino posakis mirksiukas.gif - Turėk mėgstamą darbą ir visą gyvenimą nereikės dirbti. Ar kažkaip panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2011 08 18, 15:00)
Tau pasitvirtino posakis mirksiukas.gif  - Turėk mėgstamą darbą ir visą gyvenimą nereikės dirbti. Ar kažkaip panašiai  biggrin.gif

Man irgi sis posakis labai tinkantis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 18 rugpjūčio 2011 - 16:34
QUOTE(ADA @ 2011 08 16, 15:02)
Iš kur, už kiek  blush2.gif  4u.gif

ne paslaptis, su nuolaida iš pigu.lt stalą augantį ėmėm, o kėdę iš "Kėdžių centro" vokišką smile.gif
Atsakyti
Pagyvėjimas nerealus čia biggrin.gif Vaikų mokykloj uniformos, tai užsakiau - patogu, kasdien į mokyklą aišku kuo rengtis biggrin.gif Kuprinių už 500 - net pagalvot negalėčiau, nesąmonė kažkokia, manau nupirksiu už 50, ne daugiau, vis tiek kas metai keist reikės - gi vaikui atsibosta smile.gif
Atsakyti
Faina uniformos, pas mus nebus, o gaila smile.gif
Atsakyti
sveikos ,aš jau savo pirmokėlį jau kaip ir aprengiau ,priemones jau supirkau dabar laukiam (labiau aš).rugsejo 1 juodas kelnytes ir liemene,kaklaraišti smile.gif ,pirkau Gariunuose už 45lt.vis tiek užsidės tik pora kartu,sportine apranga maxsimoi,o kasdienai i mokykla neblogus džinsus ,kedus,megstini smile.gif
Atsakyti
nu aš čia ne į temą, t.y. ne apie vaikus, bet kadangi giriuosi visur, tai negaliu ir čia nepasigirt rolleyes.gif vakar apturėjau turbūt didžiasią savo gyvenime avantiūrą, vis dar kažkokiam euforiniam transe vaikštau ir... noriu pakartot doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2011 09 05, 14:03)
nu aš čia ne į temą, t.y. ne apie vaikus, bet kadangi giriuosi visur, tai negaliu ir čia nepasigirt rolleyes.gif vakar apturėjau turbūt didžiasią savo gyvenime avantiūrą, vis dar kažkokiam euforiniam transe vaikštau ir... noriu pakartot doh.gif

Super. Jau žiūrėti man buvo nerealu thumbup.gif Tai kada dabar bus savarankiškas šuolis?
Atsakyti