Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

Sveikos,

Mes i mokykla labai norim, tik mokytis nenorim biggrin.gif Kuprines dar neturim, bet pirmaji vyriska kostiuma jau nusipirkom biggrin.gif

Siuo metu Domas krepsinio stovykloje Karkleje, pirma karta paleidau nuo sijono 10 dienu be tevu biggrin.gif Sekasi sako gerai, bet jau ilgisi namu. Ryt paskutine dienele-vaziuosime siandien mes prie juros, o ryt ji pasiimsime biggrin.gif

Siaip viskas labai gerai pas mumi, tik pametiniai vis sirguliuoja...

As dirbu ir labai tuo dziaugiuosi, nes darbe tikras kaifas ir poilsis nuo vaiku blush2.gif biggrin.gif

Atsakyti
sveiki ,mes tai kuprine nupirkom iš pigu.lt už 129lt, vaikas labai patenkintas,mano vyresnioji jau ketvirtus metus nešios panašią laiko kuo puikiausiai.Kaip pavydziu kas dirba ,o aš namuose apilnk puodus sukuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(B.A.I. @ 2011 08 10, 11:37)
sveiki ,mes tai kuprine nupirkom iš pigu.lt už 129lt, vaikas labai patenkintas,mano vyresnioji jau ketvirtus metus nešios panašią laiko kuo puikiausiai.Kaip pavydziu kas dirba ,o aš namuose apilnk puodus sukuosi verysad.gif

Maciau pigu LT nuolaodos kuprinems, bet as bijau pirkti, reikia paciupinti biggrin.gif

Ir as sukausi 3.5 metu ir jau metai kaip dirbu biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,ciocės bigsmile.gif

Kaip tik apžiūrinėjau žiogučio atostogų fotkes FB ir jus atsiminiau,kyšteliu nosį ir čia biggrin.gif

QUOTE(ADA @ 2011 08 10, 09:08)
Man dabar dilema apie baldus  doh.gif Pirkti tuos "augančius" ar paprastus  g.gif

mes pirkom augančius, bus matyt kaip ten kokybė.. smile.gif

QUOTE(SuperBaba @ 2011 08 10, 09:09)
As dirbu ir labai tuo dziaugiuosi, nes darbe tikras kaifas ir poilsis nuo vaiku blush2.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif Aš irgi prabuvau namie 3 metus, su dideliu džiaugsmu kas rytą lekiu į darbą, ir be jokio piktumo viršvalandžius sėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba

pagyvėjimas temoje biggrin.gif
Mes kuorinės neturim, dar vis žiūrinėju, manau turėtų būti dar akcijos joms, tad laukiu biggrin.gif Įmokyklą nori kuo greičiau, sakė, įdomu kaip ten viskas bus lotuliukas.gif
Dėl sėdėjimo namie, po vaikų auginimo (5 m.) su malonumu ėjau, dabar jau pusę metų vėl namie, bet visisškai nesijaučiu blogai, turbūt todėl, kad visada yra ką veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Justė labai nori eit į mokyklą bigsmile.gif Jau beveik viską turim susipirkę. Kuprinę pirkom HERLITZ firmos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif,

Gustas į mokyklą labai nori, ypač po įvadinių birželio mėnesį vykusių pamokėlių thumbup.gif. Kai tik pravažiuojam pro šalį, tai vis džiaugiasi kad ČIA JO MOKYKLA, kvepianti blyneliais, bandelėm lotuliukas.gif Kažin ilgam g.gif lotuliukas.gif

Kol kas atostogaujam, kai kitą savaitę grįšim, užsiimsim priemonių supirkimu. Galvojau irgi apie Herliz kuprinę, kuri daugmaž atitinka reikalavimus pradinukams, bet kiek girdėjau, patiems vaikams ji greitai atsibosta, nepatinka, greit imasi kokios paprastos kinietiškos doh.gif hihihi.gif...
Aprangos rugsėjo pirmąjai dar nesugalvojau... Kažkaip nežinau kaip jį rengt, nenoriu kostiumo blush2.gif Kažin labai jo reik g.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif .Vat aš ir suku galva ar reikalingas vaikui tas kostiumas gal pakanka kelnyčiu, marškinuku, biggrin.gif KAKLARAISČIO.
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif
...tai ka,vyksta pasiruosimai mokyklelen bigsmile.gif .
Nezinau,musiet as kokia tryzna,bet man jau visa menesi suka vidurius,kai tik pagalvoju apie visa ta reikala doh.gif lotuliukas.gif

O kostiumo mes nepirkom,gavosi standartiskai,bent jau kiek maciusi- kostiumines kelnytes,marskineliai,liemene ax.gif ....na ir kokia kaklaskare parisim,jei nebus karsta mirksiukas.gif .Tik neapsisprendziu del marskineliu spalvos,balti -jau taip barmeniska ,standartiska g.gif ....gal gausim kokia salotine rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2011 08 15, 18:35)
Sveikutes bigsmile.gif
...tai ka,vyksta pasiruosimai mokyklelen bigsmile.gif .
Nezinau,musiet as kokia tryzna,bet man jau visa menesi suka vidurius,kai tik pagalvoju apie visa ta reikala doh.gif  lotuliukas.gif

O kostiumo mes nepirkom,gavosi standartiskai,bent jau kiek maciusi- kostiumines kelnytes,marskineliai,liemene ax.gif ....na ir kokia kaklaskare parisim,jei nebus karsta mirksiukas.gif .Tik neapsisprendziu del marskineliu spalvos,balti -jau taip barmeniska ,standartiska g.gif ....gal gausim kokia salotine rolleyes.gif .

Tu, kaip visada - savam stiliui wub.gif
Atsakyti
labas visoms,o del spalvos tai superine mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 08 10, 18:47)
mes pirkom augančius, bus matyt kaip ten kokybė.. smile.gif

Iš kur, už kiek blush2.gif 4u.gif
Atsakyti