Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Ingoša @ 2011 02 26, 19:05)
Laba visoms biggrin.gif
Aš su klausimu, gal bendraamžės šoka pramoginius šokius ir kada reikėjo eškoti triko, kur radot doh.gif  biggrin.gif dar ir sijonėlio reikia biggrin.gif jei žinot, tarkit žodį 4u.gif

Triko tikrai teko matyti "Utenos trikotažo" parduotuvėje,o sijonėlius šokėjoms siuva tetos,mamytės,močiutės mirksiukas.gif biggrin.gif .

Kaip gyvena mūsų būsimi pirmokai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Čili,gerai, kad matei biggrin.gif
Vyšnele, žinau, kad siuva, jei jau nieko nesugalvosim, reiks kažką daryt močiutei biggrin.gif bet tikiuosi rasiu, dėkui abiems mirksiukas.gif
O gyvenam neblogai, tik ligos atakuoja biggrin.gif
Atsakyti
Labutis
QUOTE(Ingoša @ 2011 02 27, 10:48)
Čili,gerai, kad matei biggrin.gif
Vyšnele, žinau, kad siuva, jei jau nieko nesugalvosim, reiks kažką daryt močiutei biggrin.gif bet tikiuosi rasiu, dėkui abiems mirksiukas.gif
O gyvenam neblogai, tik ligos atakuoja biggrin.gif

Audimo parduotuvėj pernai pirkom 4u.gif
Atsakyti
Kariste, sveikinu su sūneliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2011 02 27, 14:07)
Kariste, sveikinu su sūneliu bigsmile.gif

Niu ačiū ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites, nebuvau siame skyrelyje kokius penkis metus, kazkaip snd sentimentai uzpludo ir uzklydau. Linkejimai visoms, kuriasteko pazint ir jusu leliukams taip smile.gif, kokie bendraiu leliukai jau, visi bernai ir panos jau :)Tikiuos visoms sekasi gerai. As dziaugiuos jau ir antru suneliu, 9 men mano mazajam jau
linkejimai
Atsakyti
Labas, jei čia dar kas nors užsuka smile.gif
Aš su tokiu klausimėliu - gal kas norėtų augint smiltpeles? Mes turim 5 jauniklius. Mieli gyvūnėliai, mažuliukai 4u.gif
Atsakyti
Laba

kadangi tema visdar yra favorituose, užsukam biggrin.gif bet smiltpelių nenorim, užtenka šuns biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras.Neprisimenu kiek metu cia nebuvau uzklydus, bet kai gime pirmas sunelis tai bendravom bent jau kedainietes toje temoje.Ir mane sentimentai uzpludo, galvoju pasiskaitinesiu apie kas ka raso, nes mes persikelusios i kaimynu puslapi tai cia nebeuzklystu.Bet gal rasiu kokiu bendru minciu ir su jumis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi sentimentai šiai temai ima...bendravau ir aš,kai mano sūnelis buvo visai mažiukas...dabar būsimas pirmokas,kaip ir kiti šios temos vaikučiai.Pasakokit,kaip sekasi ruoštis mokyklai,pamokėlėse jau dalyvavot,kuprinės jau gal nupirktos mirksiukas.gif ?
Atsakyti
labas visiems,as cia naujoke, mano sunui birzeli sukako 7metai ,ruosiames i mokykla( kazkaip nepasakyciau kad butu didelio noro vaikui),o kaip jusu vaikams smile.gif
Atsakyti
Noro pas mūsiškį irgi nerasta.

Man dabar dilema apie baldus doh.gif Pirkti tuos "augančius" ar paprastus g.gif
Atsakyti