Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

Dianuska, negaliu patikėti, kad kažkada Ainutė buvo coliukė: mažutė, kūdutė...ir dar prisimenu, kaip tu dėl to baisiausiai jaudinaisi. O štai kokia mergina išaugo, įtariu, kad mano Pijui tektų po lapais slėptis prieš tokias merginas, ko nepasakysi apie kūdikystėje buvusius parametrus smile.gif
Atsakyti
Is tikruju Ainute auksta panele. Dabar jos ugis 125cm.
Prisimenu, kaip jus mane ramindavote, sakydamos, kad uzaugs, prades valgyti...kazkaip nesitikejau smile.gif
O dabar viskas normalu, virskinimo sistema susitvarkiusi, ir bedu nebeturime biggrin.gif
Pasirodykite ir jus, kaip atrodote isauge.
Atsakyti
QUOTE(dianuska @ 2010 08 22, 09:21)
Is tikruju Ainute auksta panele. Dabar jos ugis 125cm.

Jooo, tai mano žiogui reikia slėptis su savo ūgiu doh.gif Jis tik 115 tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, 4u.gif
Vaikiukai paaugo ir jau cia nebeapsilankot visai ax.gif
As saviske isleidziu jau i pirma klase, zinau, kad galbut dar per anksti, bet jau taip ivyko, kad kitaip neisiena... unsure.gif dabar net nzn ar gerai darau, ar ne g.gif Galbut tai bus didele klaida... Tiesiog mokykla yra netoli namu ir nereikes jos veziot, nelabai ir galiu dabar vazinetis... Bet bijau, kad mergina sau gyvenimo nesusigadintu... gal kitais metais pakeisti jai mokykla... g.gif
Atsakyti
Dianuska, tavo dukra labai labai graži. Kiek bernužėliui laiko?
Atsakyti
Sveikos,

Kaip as cia tqaip pameciau sia tema is akiu biggrin.gif Gerai, kad prisiminiau ir uzejau smile.gif

Kiek nauju leliuku, sveikinimai didiausi.

As erikos irgi ne uz ka nepazinciau biggrin.gif

dianuska, tavo princese tiesiog nulieta, kokia grazi thumbup.gif
Atsakyti
Kaip gyvena priešmokyklinukai mirksiukas.gif ?
O gal yra einančių į 1 klasę bigsmile.gif?
Atsakyti
Mes i priesmokykline einame darzelyje, tegu dar dziaugiasi laisve smile.gif
Atsakyti
Sveikos...

Nezinau, ar dar prisiminsite tokia...
Uzejau pasiskaityti, kaip jus cia...Siek tiekk sirguliuoju, tad atradau tam laiko. Jusu vaikai nuostabus. wub.gif Sitaip isauge, pasikeite thumbup.gif Mano sesiamete dar priesmokyklineje. Nebedariau tokios pat klaidos, kaip su pirmuoju, isleisdama ji seseriu. Megaujames nerupestingumu, kol galim. rolleyes.gif wub.gif
pasirodom...

http://sphotos.ak.fb...9_1229097_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožytė: 10 rugsėjo 2010 - 08:40
QUOTE(Rožytė @ 2010 09 10, 09:36)
Sveikos...

Nezinau, ar dar prisiminsite tokia...
Uzejau pasiskaityti, kaip jus cia...Siek tiekk sirguliuoju, tad atradau tam laiko. Jusu vaikai nuostabus. wub.gif Sitaip isauge, pasikeite  thumbup.gif Mano sesiamete dar priesmokyklineje. Nebedariau tokios pat klaidos, kaip su pirmuoju, isleisdama ji seseriu. Megaujames nerupestingumu, kol galim. rolleyes.gif  wub.gif
pasirodom...
http://sphotos.ak.fb...9_1229097_n.jpg

Kokia grazi seima bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu tau, SuperBaba mirksiukas.gif Kaip tavo seimyna auga? Ar labai sunku su keturiais vaikinais susitvarkyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožytė @ 2010 09 10, 09:51)
Aciu tau, SuperBaba mirksiukas.gif Kaip tavo seimyna auga? Ar labai sunku su keturiais vaikinais susitvarkyti? rolleyes.gif

Augam gerai, tik labai sergam. Tiksliau pametiniai labiausiai doh.gif Grizom va is sanatorijos, turejo eiti i darzeli, bet sedim namuose, nes pulingos slogos doh.gif As jau i darba nuo rugsejo 20d keliausiu thumbup.gif
Del sunkumo...pats sunkumas itariu jau praejo biggrin.gif labai sunku buvo su pametiniais, labai doh.gif gyvenime nenoreciau daugiau ju tureti lotuliukas.gif O dabar jau daug lengviau viskas. Man vyras labai daug padeda, jei ne jis-senai buciau durdome biggrin.gif Esu pagerbta is tiesu-man labai gera buti vyru tarpe wub.gif
Atsakyti