Dianuska, negaliu patikėti, kad kažkada Ainutė buvo coliukė: mažutė, kūdutė...ir dar prisimenu, kaip tu dėl to baisiausiai jaudinaisi. O štai kokia mergina išaugo, įtariu, kad mano Pijui tektų po lapais slėptis prieš tokias merginas, ko nepasakysi apie kūdikystėje buvusius parametrus
Is tikruju Ainute auksta panele. Dabar jos ugis 125cm.
Prisimenu, kaip jus mane ramindavote, sakydamos, kad uzaugs, prades valgyti...kazkaip nesitikejau
O dabar viskas normalu, virskinimo sistema susitvarkiusi, ir bedu nebeturime
Pasirodykite ir jus, kaip atrodote isauge.
Prisimenu, kaip jus mane ramindavote, sakydamos, kad uzaugs, prades valgyti...kazkaip nesitikejau
O dabar viskas normalu, virskinimo sistema susitvarkiusi, ir bedu nebeturime
Pasirodykite ir jus, kaip atrodote isauge.
QUOTE(dianuska @ 2010 08 22, 09:21)
Jooo, tai mano žiogui reikia slėptis su savo ūgiu Jis tik 115
Sveikos mamytes,
Vaikiukai paaugo ir jau cia nebeapsilankot visai
As saviske isleidziu jau i pirma klase, zinau, kad galbut dar per anksti, bet jau taip ivyko, kad kitaip neisiena... dabar net nzn ar gerai darau, ar ne Galbut tai bus didele klaida... Tiesiog mokykla yra netoli namu ir nereikes jos veziot, nelabai ir galiu dabar vazinetis... Bet bijau, kad mergina sau gyvenimo nesusigadintu... gal kitais metais pakeisti jai mokykla...
Vaikiukai paaugo ir jau cia nebeapsilankot visai
As saviske isleidziu jau i pirma klase, zinau, kad galbut dar per anksti, bet jau taip ivyko, kad kitaip neisiena... dabar net nzn ar gerai darau, ar ne Galbut tai bus didele klaida... Tiesiog mokykla yra netoli namu ir nereikes jos veziot, nelabai ir galiu dabar vazinetis... Bet bijau, kad mergina sau gyvenimo nesusigadintu... gal kitais metais pakeisti jai mokykla...
Dianuska, tavo dukra labai labai graži. Kiek bernužėliui laiko?
Sveikos,
Kaip as cia tqaip pameciau sia tema is akiu Gerai, kad prisiminiau ir uzejau
Kiek nauju leliuku, sveikinimai didiausi.
As erikos irgi ne uz ka nepazinciau
dianuska, tavo princese tiesiog nulieta, kokia grazi
Kaip as cia tqaip pameciau sia tema is akiu Gerai, kad prisiminiau ir uzejau
Kiek nauju leliuku, sveikinimai didiausi.
As erikos irgi ne uz ka nepazinciau
dianuska, tavo princese tiesiog nulieta, kokia grazi
Kaip gyvena priešmokyklinukai ?
O gal yra einančių į 1 klasę ?
O gal yra einančių į 1 klasę ?
Mes i priesmokykline einame darzelyje, tegu dar dziaugiasi laisve
Sveikos...
Nezinau, ar dar prisiminsite tokia...
Uzejau pasiskaityti, kaip jus cia...Siek tiekk sirguliuoju, tad atradau tam laiko. Jusu vaikai nuostabus. Sitaip isauge, pasikeite Mano sesiamete dar priesmokyklineje. Nebedariau tokios pat klaidos, kaip su pirmuoju, isleisdama ji seseriu. Megaujames nerupestingumu, kol galim.
pasirodom...
http://sphotos.ak.fb...9_1229097_n.jpg
Uzejau pasiskaityti, kaip jus cia...Siek tiekk sirguliuoju, tad atradau tam laiko. Jusu vaikai nuostabus. Sitaip isauge, pasikeite Mano sesiamete dar priesmokyklineje. Nebedariau tokios pat klaidos, kaip su pirmuoju, isleisdama ji seseriu. Megaujames nerupestingumu, kol galim.
pasirodom...
QUOTE(Rožytė @ 2010 09 10, 09:36)
Sveikos...
pasirodom...
pasirodom...
Kokia grazi seima
Aciu tau, SuperBaba Kaip tavo seimyna auga? Ar labai sunku su keturiais vaikinais susitvarkyti?
QUOTE(Rožytė @ 2010 09 10, 09:51)
Aciu tau, SuperBaba Kaip tavo seimyna auga? Ar labai sunku su keturiais vaikinais susitvarkyti?
Augam gerai, tik labai sergam. Tiksliau pametiniai labiausiai Grizom va is sanatorijos, turejo eiti i darzeli, bet sedim namuose, nes pulingos slogos As jau i darba nuo rugsejo 20d keliausiu
Del sunkumo...pats sunkumas itariu jau praejo labai sunku buvo su pametiniais, labai gyvenime nenoreciau daugiau ju tureti O dabar jau daug lengviau viskas. Man vyras labai daug padeda, jei ne jis-senai buciau durdome Esu pagerbta is tiesu-man labai gera buti vyru tarpe