oho, na, kuri dar parodysit mažiuką leliuką? Kaip faina, ne tas žodis
Vyšnele, planuojam kitą ilgąjį savaigaly važiuoti, tikiuosi orai tokie pat išsilaikys
Aš dirbu, vaikai pas mamą šią sav., laukiam šeimos pagausėjimo... parsivešim fainuolę taksiukę
Aš dirbu, vaikai pas mamą šią sav., laukiam šeimos pagausėjimo... parsivešim fainuolę taksiukę
nu aš tai nerodysiu mažiukų lialiukų, planuose tokių nėra, nes patinka dabartinė laisvė, veikla ir šiaip smagu su beveik 6-mete gyvent vakar mums pvz. naktį iškrito pirmas dantis, tai po liežuviu iki ryto saugojo (stebiuosi, kaip neprarijo), kad tik dantukų fėjai atiduot galėtų
Dar mes per Jonines labai smagiai pasibastėm po Kurzemę ir pailsėjom Ventspilyje
O čia mano "mažylė" iš paskutinės fotosesijos (facebookinės merginos jau matė)
Dar mes per Jonines labai smagiai pasibastėm po Kurzemę ir pailsėjom Ventspilyje
QUOTE(Eos @ 2010 06 28, 21:28)
Kaip grazu
QUOTE(jolitav @ 2010 06 24, 21:25)
Kokie grazus vaikuciai Sveikinam su nauju seimos nariu:4u:
Liudas irgi broliuka turi
Liudas irgi broliuka turi
Aciu, Jus taip pat Kiek siemet daug nauju lialiuku
Papildyta:
QUOTE(Eos @ 2010 06 28, 21:28)
nu aš tai nerodysiu mažiukų lialiukų, planuose tokių nėra, nes patinka dabartinė laisvė, veikla ir šiaip smagu su beveik 6-mete gyvent vakar mums pvz. naktį iškrito pirmas dantis, tai po liežuviu iki ryto saugojo (stebiuosi, kaip neprarijo), kad tik dantukų fėjai atiduot galėtų
Ogo kokia jau, visai nepazinciau dabar jos tikrai Maniskei irgi jau dantys keiciasi, tai ji kad tik dantuku feja ateitu juos tiesiog lupa is burnos, jau nebezinau ka daryti, sakiau kad jeigu taip darys, tai feja nbeateis
Gražuolė Kamilė
Prašysim bendraamžių pagalbos,gal netyčia pasiseks laimėti vienam konkurse,labai reikalingi balsai Domantui: http://www.perkuvaik...o...ow=9&sort=0 Spausti "patinka".Būsim labai dėkingi!
QUOTE(vyšnelė @ 2010 08 17, 13:45)
Prašysim bendraamžių pagalbos,gal netyčia pasiseks laimėti vienam konkurse,labai reikalingi balsai Domantui: http://www.perkuvaik...o...ow=9&sort=0 Spausti "patinka".Būsim labai dėkingi!
Paspaudem
Sveikos, mamytes,
nesilankiau supermamoje jau simtas metu ...na beveik
Bet kadangi ir vel turiu panasiu uzsiemimu, kaip pries sesis metus- tai nusprendziau ir jus aplankyti:)
Grazus visu vaikuciai, labai idomu apie juos skaityti. juk tiek daug zinojai apie tuos mazylius pries sesis metus...o dabar jau greitai visi i pirma klase zingsniuos. Laikas praeina...nors atrodo taip neseniai viskas buvo.
Prisegu pasirodyti, kokia Ainute didele, ir kaip myli savo broli.
nesilankiau supermamoje jau simtas metu ...na beveik
Bet kadangi ir vel turiu panasiu uzsiemimu, kaip pries sesis metus- tai nusprendziau ir jus aplankyti:)
Grazus visu vaikuciai, labai idomu apie juos skaityti. juk tiek daug zinojai apie tuos mazylius pries sesis metus...o dabar jau greitai visi i pirma klase zingsniuos. Laikas praeina...nors atrodo taip neseniai viskas buvo.
Oho kokia Ainutė didelė.
Mūsiškis tai kitais metais keliaus į pirmą klasę, leisim dar darželio aplinka pasidžiaugti
Mūsiškis tai kitais metais keliaus į pirmą klasę, leisim dar darželio aplinka pasidžiaugti
QUOTE(dianuska @ 2010 08 19, 13:42)
oi, kokie faini vaikiukai, ainutės nebepažinčiau, labai pasikeitus... O mažiulis panašus į ainutę kūdikystėj Kaip jums sekasi?
QUOTE(jolitav @ 2010 08 17, 16:21)
Paspaudem
Dėkui,dar kas galit paspauskit už Domantą http://www.perkuvaik...o...ow=9&sort=0 Spauskite "patinka" .
Domantas labai dėkos .
Kaip gyvena priešmokyklinukai mūsų ?