Sveikos mamos .Prašau laaabai didelės pagalbos .Rašau magistrinį darbą tema:MOTERŲ IŠSILAVINIMAS IR VAIKŲ SKAIČIUS ŠEIMOJE(TURIMAS, NORIMAS, IDEALUS).Būkite geros,atsakykite į klausimukus.Tai nedaug užims jums laiko,aš tai pažadu
www.######/f/moteru-issilavinimas-ir-vaiku-skaicius-seimoje-turimas-norimas-idealus-gk3k5v9
Šitoj nuorodoj vietoj grotelių reikia įrašyti apklausa. lt,tik po taško nereikia tarpo.Ačiū
labas.vaje,kaip tylu,keista pas birželinukus
matau,diskutuojate apie mokyklele...
niu maniškis eis i paruošiamaja.dar neturi jokio noro,ir nera linkes i mokslus.
kaip ji dar paruošiamojoje seksis paruošti,irgi didelis klausimas.
jis vis dar mano mažas lepūnėlis
na šiaip nieko naujo,nieko gero pas mus,tie patys vargeliai ir rūpestėliai
sėkmės jums.iki
matau,diskutuojate apie mokyklele...
niu maniškis eis i paruošiamaja.dar neturi jokio noro,ir nera linkes i mokslus.
kaip ji dar paruošiamojoje seksis paruošti,irgi didelis klausimas.
jis vis dar mano mažas lepūnėlis
na šiaip nieko naujo,nieko gero pas mus,tie patys vargeliai ir rūpestėliai
sėkmės jums.iki
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją
! | Mielos portalo narės/nariai, Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia ) Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti: * arba 2 liniuotės * arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka * arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio) * arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina) Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume) Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti: * šeimos nuotraukų galeriją * augintinių/augalų nuotraukų galerija * rankdarbių galeriją be kainų * nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.) Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis". tema apie parašus yra čia ir čia konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę. P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes. Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda. |
kaip laikotės, panos? Prašom prisiduoti
Laba,
kad taip sutapo, jog dabar įlindus, tai prisiduodu jog gyva
Gyvenam, dirbam, gyvenam persikraustymo nuotaikom ir tiek
Kaip jūs
Kaip jūs
QUOTE(Ingoša @ 2010 06 03, 22:15)
Laba,
Kaip jūs
Kaip jūs
kažką praleidau, kur kraustotės
Mes tai gyvenam nu kaip čia pasakius Mija į darželį nebeina, eis į mokyklėlės paruošiamą klasę, kol kas visos trys namie būnam, nes netekau darbo Mėnesio gale jau baigsiu pagaliau mokslus, diplomą gausiu Tai ruošiuos egzui baigiamajam, o laisvu laiku (t.y. naktim ) mezgu
Kaip kitos laikotės ką?
labukas
vaikai vaiksto i darzeli iki liepos poto darzas uzsidaro remontui..A rudeni irgi eis i paruosiamaja...D i paprasta grupe, as su mazium namie..
aleksandrui jau pradejo dantukai keistis...tai Daniel irgi buna
isterikuoja kad ir jis nori kad dantukai keistusi... vis Aleksandrui lyginasi seip ramiai gyvenam
tik kad tuos ligos neduoda gyvenimo. bet kaip nors.
vaikai vaiksto i darzeli iki liepos poto darzas uzsidaro remontui..A rudeni irgi eis i paruosiamaja...D i paprasta grupe, as su mazium namie..
aleksandrui jau pradejo dantukai keistis...tai Daniel irgi buna
isterikuoja kad ir jis nori kad dantukai keistusi... vis Aleksandrui lyginasi seip ramiai gyvenam
tik kad tuos ligos neduoda gyvenimo. bet kaip nors.
Sveikos,
Kol kas gyvename vasaros nuotaikomis Dėl darbo man irgi neaišku Ar atsilaisvins rudenį vieta, na bet tikėkimės geriausio.
Et Mantės aš nebeturiu...darželis, vėliau kiemo draugai, meilės Ypač tai jaučiasi vasara. O dabar artėja naujas galvos skausmas, gimtadienis...kur švesti
Kol kas gyvename vasaros nuotaikomis Dėl darbo man irgi neaišku Ar atsilaisvins rudenį vieta, na bet tikėkimės geriausio.
Et Mantės aš nebeturiu...darželis, vėliau kiemo draugai, meilės Ypač tai jaučiasi vasara. O dabar artėja naujas galvos skausmas, gimtadienis...kur švesti
QUOTE(klumpele @ 2010 06 06, 18:14)
Sveikos,
oi,mano dama dar meilių neturi,ačiūdie
O gimdienį švęsim parke po langais turbūt Arba pas senelius prie namo pavėsinėj, jei oras leis..Nes bute su 13 vaikų visada, nors ir linksma, bet galva įsiskausta ir vietos nėra jų apsisukimams
QUOTE(klumpele @ 2010 06 06, 17:14)
pas mus panašiai vakar stebėjau pro langą, kaip su šūksniu "ooo, Kevinas", nulėkė draugelio apsikabint bet man tai patinka vasara, nėra laiko po daržo net namo užbėgt pavalgyt, kieme sava chebra, pareina murzina ir nusikalus miegot, kai nieko nebelieka
Čili, kraustomės pagaliau į namą
Ūla irgi labai lygiuojasi į Liepą, šiandien pirmą kartą po ilgo laiko pasvėrus Ūla mažiau sveria pora šimtų gramų, visada lygiai
Ūla irgi labai lygiuojasi į Liepą, šiandien pirmą kartą po ilgo laiko pasvėrus Ūla mažiau sveria pora šimtų gramų, visada lygiai
QUOTE(Ingoša @ 2010 06 06, 21:46)
Čili, kraustomės pagaliau į namą
oho, nu kažkaip greitai, arba tik taip atrodo kai ne patys statėmės Oi tai sveikinu..ir pavydžiu labai
oi, dėl svorio juokas kad suėmė Mano bondzajus tuoj pasivys Miją jaučiu Ei, gal mestelkit kokių fotkių kaip atrodo vasarinukai mūsų ką nu temos pagyvinimui ir šiaip, nu sentimentai