Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

Sveikos mamos smile.gif .Prašau laaabai didelės pagalbos smile.gif .Rašau magistrinį darbą tema:MOTERŲ IŠSILAVINIMAS IR VAIKŲ SKAIČIUS ŠEIMOJE(TURIMAS, NORIMAS, IDEALUS).Būkite geros,atsakykite į klausimukus.Tai nedaug užims jums laiko,aš tai pažadu mirksiukas.gif

www.######/f/moteru-issilavinimas-ir-vaiku-skaicius-seimoje-turimas-norimas-idealus-gk3k5v9

Šitoj nuorodoj vietoj grotelių reikia įrašyti apklausa. lt,tik po taško nereikia tarpo.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labas.vaje,kaip tylu,keista pas birželinukus smile.gif
matau,diskutuojate apie mokyklele...
niu maniškis eis i paruošiamaja.dar neturi jokio noro,ir nera linkes i mokslus.
kaip ji dar paruošiamojoje seksis paruošti,irgi didelis klausimas.
jis vis dar mano mažas lepūnėlis blush2.gif
na šiaip nieko naujo,nieko gero pas mus,tie patys vargeliai ir rūpestėliai
sėkmės jums.iki
Atsakyti
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją
 ! 

Mielos portalo narės/nariai,
Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )

Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:

* arba 2 liniuotės
* arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka
* arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio)
* arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)

Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)

Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:

* šeimos nuotraukų galeriją
* augintinių/augalų nuotraukų galerija
* rankdarbių galeriją be kainų
* nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)

Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

tema apie parašus yra čia ir čia
konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia

Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia

Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus  paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.

P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.
Atsakyti
kaip laikotės, panos? Prašom prisiduoti biggrin.gif

Atsakyti
Laba,
kad taip sutapo, jog dabar įlindus, tai prisiduodu jog gyva biggrin.gif
Gyvenam, dirbam, gyvenam persikraustymo nuotaikom ir tiek mirksiukas.gif
Kaip jūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2010 06 03, 22:15)
Laba,
kad taip sutapo, jog dabar įlindus, tai prisiduodu jog gyva biggrin.gif
Gyvenam, dirbam, gyvenam persikraustymo nuotaikom ir tiek mirksiukas.gif
Kaip jūs mirksiukas.gif

kažką praleidau, kur kraustotės bigsmile.gif

Mes tai gyvenam nu kaip čia pasakius smile.gif Mija į darželį nebeina, eis į mokyklėlės paruošiamą klasę, kol kas visos trys namie būnam, nes netekau darbo smile.gif Mėnesio gale jau baigsiu pagaliau mokslus, diplomą gausiu blush2.gif Tai ruošiuos egzui baigiamajam, o laisvu laiku (t.y. naktim biggrin.gif ) mezgu cool.gif

Kaip kitos laikotės ką?
Atsakyti
labukas
vaikai vaiksto i darzeli iki liepos poto darzas uzsidaro remontui..A rudeni irgi eis i paruosiamaja...D i paprasta grupe, as su mazium namie..
aleksandrui jau pradejo dantukai keistis...tai Daniel irgi buna
isterikuoja kad ir jis nori kad dantukai keistusi... vis Aleksandrui lyginasi biggrin.gif seip ramiai gyvenam
tik kad tuos ligos neduoda gyvenimo. unsure.gif bet kaip nors.
Atsakyti
Sveikos,

Kol kas gyvename vasaros nuotaikomis smile.gif Dėl darbo man irgi neaišku ax.gif Ar atsilaisvins rudenį vieta, na bet tikėkimės geriausio.
Et Mantės aš nebeturiu...darželis, vėliau kiemo draugai, meilės doh.gif biggrin.gif Ypač tai jaučiasi vasara. O dabar artėja naujas galvos skausmas, gimtadienis...kur švesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 06 06, 18:14)
Sveikos,

Kol kas gyvename vasaros nuotaikomis smile.gif  Dėl darbo man irgi neaišku ax.gif  Ar atsilaisvins rudenį vieta, na bet tikėkimės geriausio.
Et Mantės aš nebeturiu...darželis, vėliau kiemo draugai, meilės doh.gif  biggrin.gif Ypač tai jaučiasi vasara. O dabar artėja naujas galvos skausmas, gimtadienis...kur švesti g.gif

oi,mano dama dar meilių neturi,ačiūdie doh.gif biggrin.gif

O gimdienį švęsim parke po langais turbūt smile.gif Arba pas senelius prie namo pavėsinėj, jei oras leis..Nes bute su 13 vaikų visada, nors ir linksma, bet galva įsiskausta ir vietos nėra jų apsisukimams biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2010 06 06, 17:14)
Et Mantės aš nebeturiu...darželis, vėliau kiemo draugai, meilės doh.gif  biggrin.gif Ypač tai jaučiasi vasara. O dabar artėja naujas galvos skausmas, gimtadienis...kur švesti g.gif

pas mus panašiai lotuliukas.gif vakar stebėjau pro langą, kaip su šūksniu "ooo, Kevinas", nulėkė draugelio apsikabint biggrin.gif bet man tai patinka vasara, nėra laiko po daržo net namo užbėgt pavalgyt, kieme sava chebra, pareina murzina ir nusikalus miegot, kai nieko nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
Čili, kraustomės pagaliau į namą mirksiukas.gif
Ūla irgi labai lygiuojasi į Liepą, šiandien pirmą kartą po ilgo laiko pasvėrus Ūla mažiau sveria pora šimtų gramų, visada lygiai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2010 06 06, 21:46)
Čili, kraustomės pagaliau į namą mirksiukas.gif
Ūla irgi labai lygiuojasi į Liepą, šiandien pirmą kartą po ilgo laiko pasvėrus Ūla mažiau sveria pora šimtų gramų, visada lygiai  doh.gif  biggrin.gif

oho, nu kažkaip greitai, arba tik taip atrodo kai ne patys statėmės biggrin.gif Oi tai sveikinu..ir pavydžiu labai smile.gif

oi, dėl svorio juokas kad suėmė biggrin.gif biggrin.gif Mano bondzajus tuoj pasivys Miją jaučiu cool.gif Ei, gal mestelkit kokių fotkių kaip atrodo vasarinukai mūsų ką blush2.gif nu temos pagyvinimui ir šiaip, nu sentimentai smile.gif
Atsakyti