Laba
Mes irgi tik į paruošiamąją keliausim, nors vyras labai norėjo jau į mokyklą, bet aš sustabdžiau, irgi nesinori per greit vaiką prie pamokų ruošos pristatyti, nors skaito, rašo, jaučiu kai kas bus jau neįdomu mokykloj, bet gal dabar jau dažnai vaikai tiek mokėdami ateina į mokyklą
na ką, ant karštųjų nulėkėm šiandien ir užrašėm į mokyklėlės paruošiamąją klasę Tarpinis variantas bus
QUOTE(SuperBaba @ 2010 03 29, 14:06)
Magi, paruosiamoji grupe yra darzeliuose ir mokykloje Cia jau kaip kam patogiau Mes lankysime darzelyje
O jus ten su visam Sant Peterburge? Nes kiek pamenu jau senokai isvaziavote
Vaikai paaugs-norim aplankyti si grazu miesta
O jus ten su visam Sant Peterburge? Nes kiek pamenu jau senokai isvaziavote
Vaikai paaugs-norim aplankyti si grazu miesta
SB, mes Piteryje tikiuosi ne su visam , jau turejom si rudeni grizti, bet vyrui kontrakta dar 3 metam pratese. Tai liekam. O tu augink greiciau vaikus, ir atvarykite, kol mes dar cia
Mamos, Viliukui balandžio 15d. labai reikalingas šuniuko kostiumas. Gal kuri turite ir galite paskolinti, ar patarti, kur galėčiau išsinuomoti?
Na kas dėl mokyklos, tai Sidas tikrai neis dar kitais metais. Darzelyje į paruošiamąją grupę eis. Nei skaito, nei rašo Tusinasi vaikas ir tiek
Bet šiaip ir patogiau, kai vaikas į darželį eina. Mokykloj gi pamokos baigiasi prieš pietus, paskui reikia leist į būrelius mokykloje (gerai, kad pas Nojų tų būrelių nemažai), paskui į prailgintą, bet jau kaip kada ir pavargęs būna labai, norisi namo... Ir kainuoja viskas nemažai - ir būreliai, ir prailginta. O daržas - nuvedei ir vakare pasiėmei, jokio vargo O atostogų kiek daug dabar pradinukams Jei man reikėtų dirbti nuo-iki, neįsivaizduoju, kur vaikas pasidėtų.
Magi, ir Nojus darželyje pietų jau neužmigdavo, o dabar sako: pakalbame su draugais (mokykloje), kad gerai būtų pietų miegas...
Bet šiaip ir patogiau, kai vaikas į darželį eina. Mokykloj gi pamokos baigiasi prieš pietus, paskui reikia leist į būrelius mokykloje (gerai, kad pas Nojų tų būrelių nemažai), paskui į prailgintą, bet jau kaip kada ir pavargęs būna labai, norisi namo... Ir kainuoja viskas nemažai - ir būreliai, ir prailginta. O daržas - nuvedei ir vakare pasiėmei, jokio vargo O atostogų kiek daug dabar pradinukams Jei man reikėtų dirbti nuo-iki, neįsivaizduoju, kur vaikas pasidėtų.
Magi, ir Nojus darželyje pietų jau neužmigdavo, o dabar sako: pakalbame su draugais (mokykloje), kad gerai būtų pietų miegas...
Mes irgi šiemet dar neleisim į mokyklą, nors mane anyta ką tik bandė viešnagės Londone metu užlaužti, kad leisčiau, nes Kamilė jau skaito, rašo, domisi viskuo, tai atseit jai nebus ką veikt dar po metų su pirmokėliais, bet aš esu už tai, kad vaikas turėtų vaikystę kuo ilgiau, spės dar ta mokykla pabost per 12 metų o kad kažką moka, tai juk tik lengviau bus
Ai, o dar kaip Noja va paminėjo, patogu į darželį leist be to mes kol kas net ir nežinom, į kokią mokyklą leistume
Beje, Londone tai pasirodo užtektų vaikui pasiskųst darželyje ar mokykloje, kad gavo per užpakalį, jį iš karto paimtų į vaikų namus gatvėj net balso ant vaiko per daug nepakelsi, nes bet kas gali apskųsti blogu elgesiu su vaiku. Nu nafik tokią sistemą, realiai tai juk taip labiau vaikas nubaudžiamas nei tėvai mes tai juokėmės, kad mums dar primokėtų vaikų namai, kad Kamilę atgal pasiimtume (sunkus vaikas )
Ne į temą: man ryt pirma darbo diena, širdis kažko nerami, primiršau, ką reiškia keltis ir kažkur eit o be to dar visai nauja veiklos sritis.
Ai, o dar kaip Noja va paminėjo, patogu į darželį leist be to mes kol kas net ir nežinom, į kokią mokyklą leistume
Beje, Londone tai pasirodo užtektų vaikui pasiskųst darželyje ar mokykloje, kad gavo per užpakalį, jį iš karto paimtų į vaikų namus gatvėj net balso ant vaiko per daug nepakelsi, nes bet kas gali apskųsti blogu elgesiu su vaiku. Nu nafik tokią sistemą, realiai tai juk taip labiau vaikas nubaudžiamas nei tėvai mes tai juokėmės, kad mums dar primokėtų vaikų namai, kad Kamilę atgal pasiimtume (sunkus vaikas )
Ne į temą: man ryt pirma darbo diena, širdis kažko nerami, primiršau, ką reiškia keltis ir kažkur eit o be to dar visai nauja veiklos sritis.
QUOTE(Eos @ 2010 04 05, 18:22)
mums dar primokėtų vaikų namai, kad Kamilę atgal pasiimtume (sunkus vaikas )
Mums manau irgi primokėtų
Gera naujieną. Linkime, kad viskas klostytųsi kuo geriausiai
Mes neleisim tikrai į mokyklą, nes nei skaito, nei rašo
QUOTE(Noja @ 2010 04 01, 22:35)
Na kas dėl mokyklos, tai Sidas tikrai neis dar kitais metais. Darzelyje į paruošiamąją grupę eis. Nei skaito, nei rašo Tusinasi vaikas ir tiek
Oi pritariu Nojui, as darbe po kiekvienu pietu irgi mastau, kad gerai but tas pietu miegelis
Mes vakar mokykloje buvom. Tai isvada - daug moka, sumani, bendraujanti, protinga...bla bla bla...bet i mokykla dar ne laikas, nes mokslas jai - zaidimas, gali uzimineti, bet tikrai ne 45 min ir dar autoritetu visiskas ignoravimas motytojas autoritetas? baikit jus - as didziausia virsininke ir ner cia man ka aiskinti Pradziugino, kad labai gerai moka anglu kalba, sake, kad retai penkiametis vaikas, kurio seimoje nuolatos nenaudojama anglu kalba, tiek daug moka, supranta, gali paskyti. Pradziugino...vis gi as buvau teisi - mano vaikas - vunderkindas (juokauju, zinoma) Tai gi eisime i paruosiamaja klase ir bandysime isugdyti pagarba tiems vadinamiems autoritetams...
Mes į paruošiamąją leisime darželyje. Nes bent jau nuo 8-17h vaikas "saugus"
Laba visoms ,matau kalbat apie paruosiamasias klases ir mokyklas.As ir leisiu ir priesmokykline gr darzelyje .Nes kai dirbu prie tokiu kuriuos ruosia i mokykla ,tai yra pvz kurie ateina i priesmokykline jau skaitydami labai gerai ir apsileidzia ,nes jie jau tipo viska moka,bet toli grazu ne .Neturi jie kantrybes dar ilgiau susikaupt,susikoncentruot i tai ka kalba aukletojos .Viskam ateina laikas ,Londonas yra Londonas ten ir is 12 daugina 5-meciai .
Bet lietuvoj tikrai neprasciau paruosia vaikus ,kurie pradeda eit i mokykla nuo 7 metu .Zinoma reik ir teveliu pastangu ,kad vaikas neapsileistu del pamoku darymo.Nereik kaltint tik aukletojas,kad vaikas to ar ano neismoko.Jei seimoj yra savos taisykles (pvz vaikas aukleja tevus) tokiu prisiziurim daug .Paskui sako nesusitvarkom su vaiku,nereik apsileist tevams.Vaikas turi zinot ,kad tevai yra tevai ,o ne ju tarnai.
Gal as cia per daug issipleciau .Bet tokia nuomone susidarius ,ka matau is sono,kaip vaikai bendrauja su tevais
Bet lietuvoj tikrai neprasciau paruosia vaikus ,kurie pradeda eit i mokykla nuo 7 metu .Zinoma reik ir teveliu pastangu ,kad vaikas neapsileistu del pamoku darymo.Nereik kaltint tik aukletojas,kad vaikas to ar ano neismoko.Jei seimoj yra savos taisykles (pvz vaikas aukleja tevus) tokiu prisiziurim daug .Paskui sako nesusitvarkom su vaiku,nereik apsileist tevams.Vaikas turi zinot ,kad tevai yra tevai ,o ne ju tarnai.
Gal as cia per daug issipleciau .Bet tokia nuomone susidarius ,ka matau is sono,kaip vaikai bendrauja su tevais
Keibi, kaip jus laikotes?
SB neblogai ,dirbu,dukrytes sveikos,auga gerai Edita 130 ugis Viktorija tuoj mama pasivys palyginus mazai sirgom tfu tfu tfu .Dariau koses imunitetui stiprint tas manau padejo maziau sirgt:)