Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

As buciau norinti i pirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2010 01 26, 09:02)
As buciau norinti i pirti  biggrin.gif

aha, dar Dangė ir varysim trise lotuliukas.gif panašu, kad nebėr prasmės SM apie tai skelbti doh.gif
Atsakyti
Mano norai didžiuliai, deja galimybės labai ribotos smile.gif Jei išeis susitarti su MB dėl vaikų dabojimo, jungsiuosi ir aš smile.gif
Atsakyti
Aš norą turiu didžiulį, bet M serga, MB dirba....
Todėl ir nerašau, kad varom, nes šiomis dienomis neturiu galimybių 4u.gif
Noro - deja, kartais būna mažai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, simta metu nebuvau uzsukusi pas jus, tik ilendu paskaitineju..
Begu paskaitineti kaip jums sekasi, gal netycia koki meetuka organizuojates labai noriu pasimatyt, idomu paplepet 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,

Senai "nesiraseme". Tikiuosi, kas pas visas viskas gerai, vaikai sveiki, vyrai geri ir t.t. smile.gif

Klausykite, ar kuri nors ruosiates savo 6-meti leisti jau si rudeni i mokykla? Mane bais kalbina Ruta jau siemet atiduoti i 1-ma klase, bet as vis dar neapsisprendziu... O jus ka manote?
4u.gif
Atsakyti
Labas Magi,

Mes i mokykla dar neisime-as uz tai, kad vaikas dar pabutu vaiku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes tik į paruošiamukus keliausim 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(Magi @ 2010 03 29, 08:22)
Sveikos, mamos,

Senai "nesiraseme". Tikiuosi, kas pas visas viskas gerai, vaikai sveiki, vyrai geri ir t.t. smile.gif

Klausykite, ar kuri nors ruosiates savo 6-meti leisti jau si rudeni i mokykla? Mane bais kalbina Ruta jau siemet atiduoti i 1-ma klase, bet as vis dar neapsisprendziu... O jus ka manote?
  4u.gif

Mes svarstėme vesti ar ne į pirmą klasę. Jai darželyje nėra ką veikti, nervinasi dėl to,kad negali užmigti pietų miego, ir t.t. doh.gif O kadangi jau pirmokų lygį pagal raidos testus yra pasiekusi, nebūtų kliūtis ją ten vesti, nu bet kažkodėl susilaikom mes.. Visų pirma dėl to, kad norint vesti į pirmą klasę ANKSČIAU laiko, privalai pereiti raidos centre komisiją, kuri nustato ar tas vaikas tikrai vertas anksčiau eiti į mokyklą, tam subrendęs ir t.t. O antra, labai patogu bus man vesti abi panas nuo rudens į tą patį darželį, tik viena į lopšelinę grupę, kita- į paruošiamąją klasę smile.gif Žodžiu nusprendėm neskubinti įvykių smile.gif
Atsakyti
Mes irgi tik į paruošiamukus nuo rudens šuoliuosim. Manau spės dar mokinuku pasibūt ax.gif Tegul dar metelius pragyvena be mokyklinių rūpesčių ax.gif
Atsakyti
Aisku, panasu, kad pas musu skyrelyje pirmoku rudeni nebus mirksiukas.gif
O ka reiskia paruosiamukai? Cia grupe darzelyej? Ar jau mokykloje?
Man darzelyje aiskino, kad reikia vaikus i mokykla laiku atiduoti t.y. nepaankstinti, bet ir nepaveluoti...uz tai ir testuoja visus 6-mecius pas mus (pas mus - turiu galvoje, Sankt Peterburga, jeigu ka smile.gif ). Kita savaite Rutai testai, o tada pasakys, ar jau laikas mums mokytis...tikiuosi, kad dar ne biggrin.gif , nes as irgi linkusi 7 metu i mokykla vesti, bet palauksiu, ka specia pasakys... Aciu visoms uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Magi, paruosiamoji grupe yra darzeliuose ir mokykloje mirksiukas.gif Cia jau kaip kam patogiau biggrin.gif Mes lankysime darzelyje biggrin.gif

O jus ten su visam Sant Peterburge? Nes kiek pamenu jau senokai isvaziavote g.gif

Vaikai paaugs-norim aplankyti si grazu miesta wub.gif
Atsakyti