As buciau norinti i pirti
QUOTE(Noja @ 2010 01 26, 09:02)
As buciau norinti i pirti
aha, dar Dangė ir varysim trise panašu, kad nebėr prasmės SM apie tai skelbti
Mano norai didžiuliai, deja galimybės labai ribotos Jei išeis susitarti su MB dėl vaikų dabojimo, jungsiuosi ir aš
Aš norą turiu didžiulį, bet M serga, MB dirba....
Todėl ir nerašau, kad varom, nes šiomis dienomis neturiu galimybių
Noro - deja, kartais būna mažai
Todėl ir nerašau, kad varom, nes šiomis dienomis neturiu galimybių
Noro - deja, kartais būna mažai
Sveikos, merginos, simta metu nebuvau uzsukusi pas jus, tik ilendu paskaitineju..
Begu paskaitineti kaip jums sekasi, gal netycia koki meetuka organizuojates labai noriu pasimatyt, idomu paplepet
Begu paskaitineti kaip jums sekasi, gal netycia koki meetuka organizuojates labai noriu pasimatyt, idomu paplepet
Sveikos, mamos,
Senai "nesiraseme". Tikiuosi, kas pas visas viskas gerai, vaikai sveiki, vyrai geri ir t.t.
Klausykite, ar kuri nors ruosiates savo 6-meti leisti jau si rudeni i mokykla? Mane bais kalbina Ruta jau siemet atiduoti i 1-ma klase, bet as vis dar neapsisprendziu... O jus ka manote?
Senai "nesiraseme". Tikiuosi, kas pas visas viskas gerai, vaikai sveiki, vyrai geri ir t.t.
Klausykite, ar kuri nors ruosiates savo 6-meti leisti jau si rudeni i mokykla? Mane bais kalbina Ruta jau siemet atiduoti i 1-ma klase, bet as vis dar neapsisprendziu... O jus ka manote?
Labas Magi,
Mes i mokykla dar neisime-as uz tai, kad vaikas dar pabutu vaiku
Mes i mokykla dar neisime-as uz tai, kad vaikas dar pabutu vaiku
Sveikos,
mes tik į paruošiamukus keliausim
mes tik į paruošiamukus keliausim
sveikos
Mes svarstėme vesti ar ne į pirmą klasę. Jai darželyje nėra ką veikti, nervinasi dėl to,kad negali užmigti pietų miego, ir t.t. O kadangi jau pirmokų lygį pagal raidos testus yra pasiekusi, nebūtų kliūtis ją ten vesti, nu bet kažkodėl susilaikom mes.. Visų pirma dėl to, kad norint vesti į pirmą klasę ANKSČIAU laiko, privalai pereiti raidos centre komisiją, kuri nustato ar tas vaikas tikrai vertas anksčiau eiti į mokyklą, tam subrendęs ir t.t. O antra, labai patogu bus man vesti abi panas nuo rudens į tą patį darželį, tik viena į lopšelinę grupę, kita- į paruošiamąją klasę Žodžiu nusprendėm neskubinti įvykių
QUOTE(Magi @ 2010 03 29, 08:22)
Sveikos, mamos,
Mes svarstėme vesti ar ne į pirmą klasę. Jai darželyje nėra ką veikti, nervinasi dėl to,kad negali užmigti pietų miego, ir t.t. O kadangi jau pirmokų lygį pagal raidos testus yra pasiekusi, nebūtų kliūtis ją ten vesti, nu bet kažkodėl susilaikom mes.. Visų pirma dėl to, kad norint vesti į pirmą klasę ANKSČIAU laiko, privalai pereiti raidos centre komisiją, kuri nustato ar tas vaikas tikrai vertas anksčiau eiti į mokyklą, tam subrendęs ir t.t. O antra, labai patogu bus man vesti abi panas nuo rudens į tą patį darželį, tik viena į lopšelinę grupę, kita- į paruošiamąją klasę Žodžiu nusprendėm neskubinti įvykių
Mes irgi tik į paruošiamukus nuo rudens šuoliuosim. Manau spės dar mokinuku pasibūt Tegul dar metelius pragyvena be mokyklinių rūpesčių
Aisku, panasu, kad pas musu skyrelyje pirmoku rudeni nebus
O ka reiskia paruosiamukai? Cia grupe darzelyej? Ar jau mokykloje?
Man darzelyje aiskino, kad reikia vaikus i mokykla laiku atiduoti t.y. nepaankstinti, bet ir nepaveluoti...uz tai ir testuoja visus 6-mecius pas mus (pas mus - turiu galvoje, Sankt Peterburga, jeigu ka ). Kita savaite Rutai testai, o tada pasakys, ar jau laikas mums mokytis...tikiuosi, kad dar ne , nes as irgi linkusi 7 metu i mokykla vesti, bet palauksiu, ka specia pasakys... Aciu visoms uz nuomone
O ka reiskia paruosiamukai? Cia grupe darzelyej? Ar jau mokykloje?
Man darzelyje aiskino, kad reikia vaikus i mokykla laiku atiduoti t.y. nepaankstinti, bet ir nepaveluoti...uz tai ir testuoja visus 6-mecius pas mus (pas mus - turiu galvoje, Sankt Peterburga, jeigu ka ). Kita savaite Rutai testai, o tada pasakys, ar jau laikas mums mokytis...tikiuosi, kad dar ne , nes as irgi linkusi 7 metu i mokykla vesti, bet palauksiu, ka specia pasakys... Aciu visoms uz nuomone
Magi, paruosiamoji grupe yra darzeliuose ir mokykloje Cia jau kaip kam patogiau Mes lankysime darzelyje
O jus ten su visam Sant Peterburge? Nes kiek pamenu jau senokai isvaziavote
Vaikai paaugs-norim aplankyti si grazu miesta
O jus ten su visam Sant Peterburge? Nes kiek pamenu jau senokai isvaziavote
Vaikai paaugs-norim aplankyti si grazu miesta