Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Noja @ 2010 01 07, 13:26)
O is kur tas vyriskis zinojo, kad cia Ramunes telefonas?  g.gif  Gal tycia nukniso  lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif ai, na taip...tiksliai, jis nesakė "Ramunę", sakė "ar pažįstat šio telefono savininką", bet labai fainas diedukas buvo, pamenu, toks smagiai nusiteikęs, kad suokia, sako "perduokit, kad mėgstu vyną..." biggrin.gif
Atsakyti
Eos, šauniai pasilegei, nors man irgi kažkaip nekiltų abejonių ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, gal ryt būtų noras su vaikais kokiam Nykštuke pasėdėt? smile.gif
Atsakyti
Kaip maloonu buvo šiandien per tele bim bam išvysti seniai matytų veidų bigsmile.gif
Atsakyti
Ir as truputuka ziurejau, bet nieko nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 01 10, 16:27)
Ir as truputuka ziurejau, bet nieko nemaciau biggrin.gif

neįmanoma buvo nepamatyti žiogučių,vienodai ryškiai aprengtų thumbup.gif thumbup.gif Donatulis dalyvis biggrin.gif Ir M@mytės chebrunią užmačiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2010 01 10, 17:38)
neįmanoma buvo nepamatyti žiogučių,vienodai ryškiai aprengtų thumbup.gif  thumbup.gif Donatulis dalyvis biggrin.gif Ir M@mytės chebrunią užmačiau thumbup.gif

I ziurovus nesidairiau smile.gif Aj...matyt kai viena akim ziurejau, tai nieko ir nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nieko nemačiau, turbūt irgi viena akim biggrin.gif
Atsakyti
Aš vieną kartą buvau pametus telefoną Forum Cinemas tulike biggrin.gif Tai vyrui paskambino ir grąžino, šakės kaip džiaugiausi bigsmile.gif . Bet po to vis tiek pamečiau biggrin.gif
Atsakyti
Ievulia lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi baisiai baisiai šalta, yra pasiūlymas pasišildyt kurį vakarą Koralų Impulso pirtelėje ir džakuzi smile.gif
Ar būtų norinčių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eos: 25 sausio 2010 - 12:04
Pirtis yra geris biggrin.gif
Atsakyti