Kamilė irgi nervuojasi, jei MB ima važiuot, o ji dar neprisisegus šiaip tai mes irgi dėl saugumo segam, o ne dėl baudų
Čia aš
Aš irgi segu dėl saugumo, Ūla pasostėj, Liepa - be, nors planavau pirkti, tik taip ir liko bet perskaičiau, kad galima tik diržu, tai ar reikia
Aš irgi segu dėl saugumo, Ūla pasostėj, Liepa - be, nors planavau pirkti, tik taip ir liko bet perskaičiau, kad galima tik diržu, tai ar reikia
Radau šiandien prie darželio pamestą mobilų, tai kadangi pačiai taip yra buvę, tai paskambinau kažkam, kas įvestas kaip mama, ir va neseniai moteris atvažiavus atsiėmė, tai gavau kaip padėką Tupperware gertuvę ir kažkokį dubenį su dviem dangčiais, kurio paskirties nelabai žinau
Eos, saunuole, kad grazinai o kas per dubuo, tai manau ADA papasakos
Eos, nu tu malačius Dabar retas kuris grąžina
QUOTE(Čili @ 2010 01 07, 13:34)
Eos, nu tu malačius Dabar retas kuris grąžina
nu negi nors viena iš mūsų pasiliktų telefoną? o šiaip tai aišku galėjo kokiam paaugliui ar narkomanui į rankas pakliūt, pasisekė ir tiek, man irgi kažkada pasisekė, kad sąžiningas žmogus rado
Ir man kažkada moteriškė grąžino, yra ir dorų piliečių mūsų visuomenėje
ai, koks mano brolis jaučiu negrąžintų, tik pasidžiaugtų
aš kažkada pamečiau užrašų knygą,kurioje įkišta buvo nemažai frankų Ir kaip tyčia joje buvau pirmu numeriu užrašius savo tel numerį Vaikas kažkoks paskambino ir grąžino
aš kažkada pamečiau užrašų knygą,kurioje įkišta buvo nemažai frankų Ir kaip tyčia joje buvau pirmu numeriu užrašius savo tel numerį Vaikas kažkoks paskambino ir grąžino
QUOTE(Eos @ 2010 01 07, 12:56)
man irgi kažkada pasisekė, kad sąžiningas žmogus rado
jo jo, skambina, pamenu, ir sako :"klausykit, o jūs Ramune pažįstat?...", po to klausimo sekė gana ilga pauzė, nes nesupratau kodėl vyriškis skambina iš Ramunės telefono ir klausia
Klumpele, aciu, dabar ramu, kad kaip reikia taip vezioju, o vaikai jau automatiskai segasi tuos dirzus. Tik virsutini dirza liepiu uz nugaros uzsikisti, nes jis per kakla vaikams eina - kazkada MB bendradarbis padare avarija ir nuo dirzo, kuris i kakla remesi, jo dukrai truko balso stygos, ar kazkas ten su tom stygos uzsispaude, kad kalbet nebegalejo
O del telefono, Eos, saunuole As irgi grazinciau, man yra dingus mobilka kazkada Akropolyje, aisku, neatgavau... Bet MB kazkada buvo pasa pametes, tai is kito LT miesto pastu kazkas atsiunte - ir savo atgalinio adreso neuzrase
Papildyta:
O is kur tas vyriskis zinojo, kad cia Ramunes telefonas? Gal tycia nukniso
O del telefono, Eos, saunuole As irgi grazinciau, man yra dingus mobilka kazkada Akropolyje, aisku, neatgavau... Bet MB kazkada buvo pasa pametes, tai is kito LT miesto pastu kazkas atsiunte - ir savo atgalinio adreso neuzrase
Papildyta:
QUOTE(viltele @ 2010 01 07, 12:21)
jo jo, skambina, pamenu, ir sako :"klausykit, o jūs Ramune pažįstat?...", po to klausimo sekė gana ilga pauzė, nes nesupratau kodėl vyriškis skambina iš Ramunės telefono ir klausia
O is kur tas vyriskis zinojo, kad cia Ramunes telefonas? Gal tycia nukniso
QUOTE(Eos @ 2010 01 07, 12:48)
Radau šiandien prie darželio pamestą mobilų, tai kadangi pačiai taip yra buvę, tai paskambinau kažkam, kas įvestas kaip mama, ir va neseniai moteris atvažiavus atsiėmė, tai gavau kaip padėką Tupperware gertuvę ir kažkokį dubenį su dviem dangčiais, kurio paskirties nelabai žinau
Manau tą moterį pradžiugino, kad yra šiais laikais sąžiningų žmonių.
O dėl dubens su skirtingais dangčiais - tai vienas su kiauryme viduje? Kitas paprastas? Kokia dubens spalva ?
Mes vežame su pasoste, bet būna jis ją išsitraukia.
QUOTE(ADA @ 2010 01 07, 14:37)
O dėl dubens su skirtingais dangčiais - tai vienas su kiauryme viduje? Kitas paprastas? Kokia dubens spalva ?
aha, kaip tik tokie o dubuo pilkas