Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Eos @ 2009 12 10, 13:45)
Va va, Sniege, Kalėdų Senelis į krizę visai neatsižvelgia doh.gif  biggrin.gif pas mus panašiai, apie 300 lt kainuos.

Mes su Londono močiute sutarėm, kad Kamilei Lego nupirks thumbup.gif

Paziuresim, kas per senis siemet ateis, nes pernykstis ne trecdalio nebuvo vertas. Toks netikras man pasirode, nors vaikams tiko. (jiems bile dovanos smile.gif )

O koki Lego pirksit? Rozini?
As turiu uzsakyma Lego stogui. Nes pernai namuose po egle Nojus rado Lego "plytas", tai siemet ikalbejau, kad reikia stogo. Ir tiesa, klausiau cia kazkuria diena Nojaus, ar pamena ka pernai jam Kaledu senelis atnese dovanu... Nepatikesit, smulkmenas, kurias atnese "tikrieji" Kaledu seniai ir nuo kuriu jis laikesi atokiai, puikiausiai prisimena, o va ka namie po egle rado ir kitur, ne. Sako, ten juk tu mama, nupirkai doh.gif
Atsakyti
Opa, Sidui Nojus prieš porą dienų išaiškino, kad tie Kalėdų seniai, kur į darželį ateina - netikri, kad tikras niekada nepasirodo. Sidas man paskui pasakojo, kad tikras Kalėdų senis pabaladoja į sieną, palieka dovanas ir nuskrenda biggrin.gif

Žioguti, geras biggrin.gif Paprastai tokio amžiaus vaikai vertina dovanos dydį (na tokiose situacijose, kai lyginasi su kitais vaikais), bent man taip atrodo g.gif

Eos, o paskui kai Londono močiutė Lego nupirks, galės Artiomas žaisti lotuliukas.gif

Atsakyti
Sniege, gi ne patys pirksim, tai nežinau biggrin.gif žinau tik, kad ieškos ko nors, kas labiau mergaitei tiktų.

Noja, pas mus taip auklėtojos sako, kad mūsų penkiamečiai daugiau į dydį dėmesį kreipia nei į patį turinį unsure.gif
Atsakyti
Noja, as jau maximoj papirkau...tiksliau as du zaislus nusiziurejus buvau...dezes jei ka nera mazos lotuliukas.gif

I siaip nedalyvaus darze nei edgaras, nei domas...toliau sau sirgsim namuose doh.gif zinoma dovanele domas gaus kai gris is ligu, nes siandien susirinkime susimokejau smile.gif Gaila zinoma, nes jau ir kaukes nupirktos abiems, bet ka jau padarysi....

Pas MB darbe bus eglute...tikimes ten pakliut....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 10 gruodžio 2009 - 18:36
QUOTE(Noja @ 2009 12 10, 15:06)

Žioguti, geras biggrin.gif Paprastai tokio amžiaus vaikai vertina dovanos dydį (na tokiose situacijose, kai lyginasi su kitais vaikais), bent man taip atrodo g.gif

Aš ir taip maniau iki praėjusių metų, kol vaikas man pats neišaiškino, kad nei didelės dėžės, nei mašinos jam nepatinka thumbup.gif Per praėjusias kalėdas pirkau jam didelį sunkvežimį ir ekskavatorių bei krūvas mažų mašinyčių. Tai va didžiulės dovanos guli sau garaže ir dulkėja, o mažos visos išstatytos, iščiustytos ir su jom žaidžiama. Kai per gimtadienį nuvedžiau į parduotuvę ir pasakiau, kad išsirinktų sau dovaną, taip pat išsirinko kažkokį modeliuką thumbup.gif
Bet bijau, kad darželyje gali suveikti bandos instinktas ir tam momentui reikėtų didelės dėžės. g.gif Gal reikia dėti mažą mašinytę į laaaaabai didelę dėžę lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Bandom gaivinti temą mirksiukas.gif http://public.fotki....-12-15-021.html
Atsakyti
Inuska wub.gif
Atsakyti
Oi, Indre, kai pažiūriu, tai pavydas suima wub.gif
Atsakyti
inuska wub.gif
Atsakyti
Inuska, fainulka mirksiukas.gif
Atsakyti
Inuska labai labai grazu wub.gif Kokia broliuku meile wub.gif
Atsakyti
Na ką, mūsų kalėdinė dovanėlė darželyje kainavo viso labo 8,08 Lt thumbup.gif vakar radom maximoje Aha saldainių dovanėles su mažomis dėlionėmis, kažkokiais švilpiančiais ledinukais ir dar po kinderį pridėsim, ir manau, kad bus labai gera neprabangi dovana rolleyes.gif
Atsakyti