Jooo, Kamilė svaigsta dėl Turkijos Tailande buvo smagu, linksma, kompanija, jūra, pakeliavom, bet... pati geriausia diena ten buvo, kai apsistojom viešbutyje su baseinu ir jei reikėtų rinktis, net neabejoju, kad ji pasirinktų Turkiją
Gal matėt per TV socialinę reklamą, kur sakoma, kad tūkstančiai Lietuvos vaikų o eglute neras nieko. Tai va, Kamilei kilo klausimas, kodėl pas juos neateis Kalėdų senis. Ką atsakytumėte?
QUOTE(Eos @ 2009 12 07, 19:19)
Gal matėt per TV socialinę reklamą, kur sakoma, kad tūkstančiai Lietuvos vaikų o eglute neras nieko. Tai va, Kamilei kilo klausimas, kodėl pas juos neateis Kalėdų senis. Ką atsakytumėte?
aš sakau, kad tie vaikai neturi namų ir eglutės, ir Kalėdų senelis nežino paprasčiausiai kur dovaną padėti Pastaruoju metu dažnai šia tema kalbam, pabrėžiu,kad negadintų maisto, nes yra vaikučių kurie ir duonos negali turėti, ir t.t. ir panašiai, tai ji visas labdaros akcijas stebi ir liepia žinutes siųsti, pirkti visus tuos magnetukus ant šaldytuvo ir t.t., kad vaikai turėtų ką valgyti
Liepa irgi labai gaili tokių vaikų, tada susimąsto ir pasidžiaugia, kad turi namus, apsisukus vėl neklauso
Čili, ačiū už mintį, mes su MB nesumąstėm, ką čia tokio protingo atsakyt
As irgi Domkei panasiai aiskinu
O kas norit prisidet, parase info
Eos, pasakiau apie turkija MB ka pasakojot...tai daba pilinguoja mane
O kas norit prisidet, parase info
Eos, pasakiau apie turkija MB ka pasakojot...tai daba pilinguoja mane
buvau maximoje, galvojau, iš ryto anksčiau bus tuščiau, bet kur tau, žaislų skyrius gerai prašluotas ir žmonių minia nu bet suradau beveik viską, ko panelė pageidavo ir šiek tiek daugiau o kadangi sutarėm, kad šiemet Kalėdų Senis ateis tik pas Kamilę, tai man jau ramu, galima pakuot dovanas ir laukt švenčių
As vakar ryte buvau 8val, pasiemiau du zaislus kuriuos jau buvau nuziurejusi
Vakar prieš miegą Sidas paprašė, kad prie jo pagulečiau kol užmigs. Tai kokias 40 min plepėjo nesustodamas, kol nulūžo O aš visą tą laiką prasijuokiau Facebooke jau rašiau, gal kam pasikartosiu, bet man baisiai juokinga : Čia ištrauka iš vakarykščio Sido monologo prieš užmiegant:
"Mamyte, o man darželyje auklėtoja sakė, kad naktį visi gyvūnai pradės kalbėti. Įsivaizduoji? Kalbės žmogaus balsu. O vanduo pavirs į vyną. Ar galim naktį atsikelti? Eisim patikrinti kriaukles. Reikės atsukti šaltą vandenį ir iš ten bėgs vynas. Aš manau kad šaltas pavirs vynu. O karštas - alumi. Tik nesakyk tėčiui. Bus jam stebuklas."
"Mamyte, o man darželyje auklėtoja sakė, kad naktį visi gyvūnai pradės kalbėti. Įsivaizduoji? Kalbės žmogaus balsu. O vanduo pavirs į vyną. Ar galim naktį atsikelti? Eisim patikrinti kriaukles. Reikės atsukti šaltą vandenį ir iš ten bėgs vynas. Aš manau kad šaltas pavirs vynu. O karštas - alumi. Tik nesakyk tėčiui. Bus jam stebuklas."
QUOTE(Noja @ 2009 12 09, 12:39)
Tiesa, gaidžio kaukę jau turiu, tik rūbų tinkamų dar ieškosiu. Bet niekur nerandu lapino kaukės Nojui, gal kas turit?
Nu ką, šiandien pavyko sutarti, kad darželyje Kalėdoms visi vaikai gaus vienodas saldainių dėžutes su žaisliukais, jei tokių yra, arba Kinder siurprizais prie dėžučių be žaisliuko ir pagaliau aš kažkaip nepabijojau savo nuomonę išsakyt, ko pasekoje galų gale pati pasisiūliau nupirkt tuos saldainius, o tai puolė problemą iš to daryt
Bet tai nesuprantu, kodėl kai kuriems taip aktualu pasirodyt su dovanomis darželyje, kodėl negalima to palikt namams
Bet tai nesuprantu, kodėl kai kuriems taip aktualu pasirodyt su dovanomis darželyje, kodėl negalima to palikt namams