Kokie idomus, medziaginiai
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:47)
Kokie idomus, medziaginiai
sintetika ten, o padas iš gumos,kartais su tokiais "šipais"
surinkau google ir pati daba atradau, kazkaip kitaip as ju ieskojau matyt
Aciu cili, bet baisuokliai kokie reikes prie maudimkes derint
O dar del maudimkes, kazi kokias kroatijoj nesioja, gal kelnaites-stringus nes fotkese vis su tokiais trauzais maciau....sakau gal ir man tokius nusipirkt, kad kaip vista neatrodyciau
Aciu cili, bet baisuokliai kokie reikes prie maudimkes derint
O dar del maudimkes, kazi kokias kroatijoj nesioja, gal kelnaites-stringus nes fotkese vis su tokiais trauzais maciau....sakau gal ir man tokius nusipirkt, kad kaip vista neatrodyciau
Aš rezgu mintį gegužį nulėkti į Turkiją su abiem vaikais, pasiėmus močiutes į kompaniją Imtume paskutinę minutę, nes laisvos ir prie nieko visos nepririštos
Dar planuose yra Vokietija su mašina, bet čia jau kokį rugpjūtį ar kitą rugsėjį. Žiūrėsim kaip mūsų mažutytė augs
Dar planuose yra Vokietija su mašina, bet čia jau kokį rugpjūtį ar kitą rugsėjį. Žiūrėsim kaip mūsų mažutytė augs
jei vaikai galėtų rinktis, manau be išimties rinktųsi Turkiją Kroatijoj gražu pakeliaut, ilsėtis? irgi neblogai, bet tikrai komforto nepalyginamai mažiau...net į Kreta nelabai prilygsta Turkijos servisui...žo, bambą vartyt prie šiltos jūros ir kaitrioj saulėj su nuolatinėm apsivalgymo galimybėm - Turkija
ech....mergos, gal keiskit temą, bo neužeisiu čia iš sielvarto...
ech....mergos, gal keiskit temą, bo neužeisiu čia iš sielvarto...
inuska,galėtum ir parodyti karts nuo karto tą mažutytę
viltele, o tu apsivalgymais nevyliok nes vien del maisto galiu neislaikyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:54)
viltele, o tu apsivalgymais nevyliok nes vien del maisto galiu neislaikyti
tada tikrai nelaikyk, nes dėl maisto, tai ten nerealu..patikėk, koks kaifas, kai nereikia net galvot apie puodus, parodai ranka į kurią pusę eit vaikams ir jie nueina, pasiima ir tau dar atneša kokių nors ledų, ar ką tik iškeptų blynų...o tu guli, bambą vartai ir užsakymus duodi vyrui, kad vynciaus ar brendžiuko sulakstytų...
QUOTE(viltele @ 2009 12 07, 12:00)
tada tikrai nelaikyk, nes dėl maisto, tai ten nerealu..patikėk, koks kaifas, kai nereikia net galvot apie puodus, parodai ranka į kurią pusę eit vaikams ir jie nueina, pasiima ir tau dar atneša kokių nors ledų, ar ką tik iškeptų blynų...o tu guli, bambą vartai ir užsakymus duodi vyrui, kad vynciaus ar brendžiuko sulakstytų...
nu manau grįžus netilpčiau pro duris
p.s. kroatijoj šito tikrai nebus, o jei norėsi taip atostogaut, tai atostogų kaina išaugs dvigubai
man Kroatijoj patiktų taip biškį turistaujant pakeliauti Su palatkėm ar namukuose, su laužiuku vakare, kokia tušonke ir makaronais, ant jūros kranto
Ne ne ne, jokiu persiedimu...uztenka, kad as namuose kemsu bele kimst nenoriu taip
Noriu kaip ir cili panasiai, su lausiuku ant kurio mesyte
Noriu kaip ir cili panasiai, su lausiuku ant kurio mesyte