Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:07)
O pas ka jus ja siusite?

Man tai ta Turkija...as joje nebuvau ir visai nenoriu schmoll.gif MB mano ten labai nori smile.gif

Su autokedutem problemu neturim, i ventspili puikiai nuvarem, tai vaikai dar labiau paauge per metus, tai gal kaip nors doh.gif

O, kad Goda nesedi joje, tai zinoma koks minusas doh.gif  unsure.gif o gal ja i pasoste kaip nors, nor ir joje juk jai jokio patogumo unsure.gif
Kur ir kada? bigsmile.gif 

As tai jau zinau ir kur, ir kada, bet dar vis su jais susirasyneju, bet jau siom dienom uzsakynesiu namuka biggrin.gif

su krikštatėviais važiuos pasišildyt smile.gif

Maniškėms apskritai važiuoti nepatinka doh.gif

taip anksti užsakinėji? g.gif Gal labai pigią vietelę turi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2009 12 07, 12:10)
Kol kas planuojam vaziuoti per Austrija, alpiu keliu, tada aplankyti Plytnicos nac parka, tada Kroatijoje  Brach sala, Dubrovnika. Zodziu vienoje vietoje neuzsisedesim manau biggrin.gif

Plytnica tai mes irgi kokia diena paskirsim, o siaip tikraI planuoju tik kempinge but, ,megautis saule jei tokia bus ir dukt su vaikais lotuliukas.gif ne su musiskiais vaziuot lotuliukas.gif Vienu zodziu as noriu atostogu isvertus bamba biggrin.gif

QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 12:11)
su krikštatėviais važiuos pasišildyt smile.gif
Maniškėms apskritai važiuoti nepatinka doh.gif
taip anksti užsakinėji? g.gif Gal labai pigią vietelę turi? biggrin.gif

Smagu thumbup.gif

Maniskiai priprate nuo mazu dienu, gal tode...mes gi pastoviai vaziuojam vaziuojam vaziuojam.....

Aga pigiai lotuliukas.gif 85 eurai uz para lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu gi nemelavo mano panelė, tikrai bus fėja thumbup.gif auklėtoja sakė, leido šiemet patiems rinktis, kas kuo nori būti, tai Kamilė sakė, kokia snaige ar snieguole būt jai neįdomu schmoll.gif

SB, Turkija - pats geriausias kainos ir paslaugos santykis, jei norisi tik gulėt bambas išvertus, o vaikams leist turkštis baseine. Tikrai Europoj už tokią kainą geriau nerasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 07, 12:16)
SB, Turkija - pats geriausias kainos ir paslaugos santykis, jei norisi tik gulėt bambas išvertus, o vaikams leist turkštis baseine. Tikrai Europoj už tokią kainą geriau nerasi schmoll.gif

Nenoriu i turkija, va kame problema...man jau ji kaip keiksmazodis, visi tik ir kliedzia ja doh.gif biggrin.gif

Manau Kroatijoj mums irgi bus neblogai...as noriu prie siltos juros, o ne baseine mirksiukas.gif Nors ir baseinai su kalneliais ten kur vaziuojame bus...tiek suaugusiems, tiek vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 12:18)
Nenoriu i turkija, va kame problema...man jau ji kaip keiksmazodis, visi tik ir kliedzia ja doh.gif  biggrin.gif

Manau Kroatijoj mums irgi bus neblogai...as noriu prie siltos juros, o ne baseine mirksiukas.gif  Nors ir baseinai su kalneliais ten kur vaziuojame bus...tiek suaugusiems, tiek vaikams smile.gif

nu šiaip jau jums su trim vaikais pigiau Kroatijos kempingas, bet patikėt manim, pabandytum vieną kartą Turkiją, tikrai nesikeiktum, nes ir jūra šilta, ir smėliukas (aišku, viešbučiai prie smėlėtos pakrantės kainuoja daugiau), ir maitinimas visą dieną, ir baseinai vaikams ir suagusiems, ir kalneliai, ir galų gale oras garantuotas. Beje, Kroatijoje, kiek teko matyti, tai pakrantės prie jūros akmenuotos
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2009 12 07, 12:21)
nu šiaip jau jums su trim vaikais pigiau Kroatijos kempingas, bet patikėt manim, pabandytum vieną kartą Turkiją, tikrai nesikeiktum, nes ir jūra šilta, ir smėliukas (aišku, viešbučiai prie smėlėtos pakrantės kainuoja daugiau), ir maitinimas visą dieną, ir baseinai vaikams ir suagusiems, ir kalneliai, ir galų gale oras garantuotas. Beje, Kroatijoje, kiek teko matyti, tai pakrantės prie jūros akmenuotos

Pigiau vis gi? Nes mane ikalbinejo i turkija, nes kaina tokia pati iseis smile.gif Gal but ir taip, gal but irgi kliedeciau del toas turkijos, bet kol kas man kroatija is paveiksliuku labai patiko biggrin.gif Kroatijoj irgi smeletu pakranciu yra, ne visur, bet sake yra...man svarbiausia butu oras ir vanduo vaikams smile.gif

Baikit apie ta turkija, nes jei pakliusit i viena reisa su mano vaikais-labai pasigailesit mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 12 07, 08:54)
Mielai, bet mes nekūrėm savo pernai, bet skolinomės iš darželio  4u.gif

O tai reiskia kad paskolinti negaletumet? g.gif sad.gif
Sidas vis tik tikrai bus gaidelis lotuliukas.gif

O mes apie Kroatija tiek vasaru svarstem, kad jau atsibodo lotuliukas.gif

SB, Turkija svaigsta ne visi, man pvz visai nepatinka tokie poilsiai, plius dar kad nors tu turku nebutu gal butu kiek geriau biggrin.gif Bet jei tik gulinet prie juros, tada tikrai labiausiai tiktu Turkija/Egiptas/Kanarai, kaip suprantu Kroatijoj nepagulinesi, ten net maudytis visi eina su tais spec. batukais doh.gif
Atsakyti
Noja, tai va tame ir esmė, kad SB nori bambą degint, tai dėl to ta Turkija tikrai geriausias pasirinkimas biggrin.gif arba aišku šiuo metu Egiptas, nors ten man dar neteko būt unsure.gif

O kur mes keliausim? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 12 07, 12:29)
SB, Turkija svaigsta ne visi, man pvz visai nepatinka tokie poilsiai, plius dar kad nors tu turku nebutu gal butu kiek geriau biggrin.gif  Bet jei tik gulinet prie juros, tada tikrai labiausiai tiktu Turkija/Egiptas/Kanarai, kaip suprantu Kroatijoj nepagulinesi, ten net maudytis visi eina su tais spec. batukais  doh.gif

As toki kempinga radau Kroatijoj, kad tiesiog negaliu nenuvaziuoti ten biggrin.gif Pagulinesiu ant gultuku nu, del batuku zinau, tik nelabai dar isivaizduoju kaip jie turetu atrodyti...vaikams tikriausia croksai galima, o mums g.gif

QUOTE(Eos @ 2009 12 07, 12:31)
Noja, tai va tame ir esmė, kad SB nori bambą degint, tai dėl to ta Turkija tikrai geriausias pasirinkimas biggrin.gif arba aišku šiuo metu Egiptas, nors ten man dar neteko būt unsure.gif

Turkoja ir Egiptas-tik be vaiku vaziuotumem biggrin.gif Beje toki pasiulyma mums tevai dave, kad vaikus palikt, o patiems lekt ilsetis, bet....kaip bebutu, mes pasiulymo atsisakem biggrin.gif ech....

As tai is viso su mielu noru vel i ventspili traukiciau, ten rojus vaikams, bet....noriu siltos juros vaikams, o ten jura deja ledine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperBaba: 07 gruodžio 2009 - 11:38
QUOTE(Noja @ 2009 12 07, 11:29)
kaip suprantu Kroatijoj nepagulinesi, ten net maudytis visi eina su tais spec. batukais  doh.gif

ne visur wink.gif

QUOTE(Eos @ 2009 12 07, 11:31)
aišku šiuo metu Egiptas, nors ten man dar neteko būt unsure.gif

iš Egipto didesnė tikimybė zarazų pasigauti... Kiek iš maniškių kas važiuoja, vis su neaiškiais bėrimais/trydom/ vėmimais ir panašiai grįžta... Neapserga tikt ie,kurie pusryčiams šnapsą kala lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:37)
Pagulinesiu ant gultuku nu, del batuku zinau, tik nelabai dar isivaizduoju kaip jie turetu atrodyti...vaikams tikriausia croksai galima, o mums g.gif

yra tokie vandens batai wink.gif Pilna visur pirkti, netgi norfoj buvo tokių paprastų rudenį... Croksai bijau,kad išplaukti gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 12:39)
yra tokie vandens batai wink.gif Pilna visur pirkti, netgi norfoj buvo tokių paprastų rudenį... Croksai bijau,kad išplaukti gali biggrin.gif

Gal koki paveiksliuka? Na neisivaizduoju as kaip jie turi atrodyti...sako ten pilna, bet pas mus pigiau biggrin.gif o kai seima is 5 asmenu, tai geriau pataupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:42)
Gal koki paveiksliuka? Na neisivaizduoju as kaip jie turi atrodyti...sako ten pilna, bet pas mus pigiau biggrin.gif o kai seima is 5 asmenu, tai geriau pataupyti lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 07 gruodžio 2009 - 11:46