Įkraunama...
Įkraunama...

2004 birželio-liepos vaikiukų plepalai

QUOTE(Noja @ 2009 12 06, 19:06)

ADA, jeigu visgi tikrai Sidas bus gaideliu - gal vis dar turi ir gali paskolinti kostiuma?  ax.gif
Mielai, bet mes nekūrėm savo pernai, bet skolinomės iš darželio 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kalėdų senelės hihihi.gif

Aš dvi dienas sostinėj uliavojau be šeimos blush2.gif Buvom spektaklyje Striptizo ereliai thumbup.gif Pas draugę dasibaigėm paskui su martiniu ir kaljanu brunette.gif Ech, atsigavau po 2 metų pertraukos ir sėdėjimo namie lotuliukas.gif
Atsakyti
cili, koki striptizo ereli pasikabinai? biggrin.gif

O as apie atostogas svajoju, tik su seima biggrin.gif visi gyvena kaledinem nuotaikom, o as vasara lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 10:40)
cili, koki striptizo ereli pasikabinai? biggrin.gif

ai, nepasikabinau, bet užteko pažiūrėt iš šono žinai hihihi.gif

kur jau lėksit? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kuri kalėdų senio kostiumą turit paskolinti Justui blush2.gif nes pasirodo spektaklyje jis glavniausias bus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 11:46)
kur jau lėksit? bigsmile.gif

Planuojam i Kroatija su savo visa sutve lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 10:50)
Planuojam i Kroatija su savo visa sutve lotuliukas.gif

aaa,maniau dabar kada čia kur skrisit smile.gif

Mes irgi turim tokį planą, kompanijos dairomės, dėdė važiuoja kasmet tai painstruktuotų biggrin.gif biggrin.gif Bet man užteko vaizdinę medžiagą paspoksoti, kaip užsimaniau aš ten į kokį kempingą ant jūros krantoooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 11:54)
aaa,maniau dabar kada čia kur skrisit smile.gif

Mes irgi turim tokį planą, kompanijos dairomės, dėdė važiuoja kasmet tai painstruktuotų biggrin.gif biggrin.gif Bet man užteko vaizdinę medžiagą paspoksoti, kaip užsimaniau aš ten į kokį kempingą ant jūros krantoooo doh.gif

Oj neeee, mes birzelio men planuojames smile.gif Dabar musiskiai is ligu neislenda...

O kur jus planuojates???
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 10:59)
Oj neeee, mes birzelio men planuojames smile.gif Dabar musiskiai is ligu neislenda...
O kur jus planuojates???

dar nežinau nieko, pradžioj Miją siųsim į Turkiją, paskui planuosimės konkrečiau kur patys lėksim smile.gif Mums bėda ta,kad Goda nesėdi autokėdutėj,klykia visą kelią, o Mija vemia doh.gif Ir visą dieną išbalus būna. Tai dar matai nieks neaišku kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 10:59)
O kur jus planuojates???

Mes irgi i Kroatija planuojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 12 07, 12:02)
dar nežinau nieko, pradžioj Miją siųsim į Turkiją, paskui planuosimės konkrečiau kur patys lėksim smile.gif Mums bėda ta,kad Goda nesėdi autokėdutėj,klykia visą kelią, o Mija vemia doh.gif Ir visą dieną išbalus būna. Tai dar matai nieks neaišku kaip kas smile.gif

O pas ka jus ja siusite?

Man tai ta Turkija...as joje nebuvau ir visai nenoriu schmoll.gif MB mano ten labai nori smile.gif

Su autokedutem problemu neturim, i ventspili puikiai nuvarem, tai vaikai dar labiau paauge per metus, tai gal kaip nors doh.gif

O, kad Goda nesedi joje, tai zinoma koks minusas doh.gif unsure.gif o gal ja i pasoste kaip nors, nor ir joje juk jai jokio patogumo unsure.gif
QUOTE(klumpele @ 2009 12 07, 12:03)
Mes irgi i Kroatija planuojam  mirksiukas.gif

Kur ir kada? bigsmile.gif

As tai jau zinau ir kur, ir kada, bet dar vis su jais susirasyneju, bet jau siom dienom uzsakynesiu namuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 12 07, 11:07)
O pas ka jus ja siusite?

Man tai ta Turkija...as joje nebuvau ir visai nenoriu schmoll.gif MB mano ten labai nori smile.gif

Su autokedutem problemu neturim, i ventspili puikiai nuvarem, tai vaikai dar labiau paauge per metus, tai gal kaip nors doh.gif

O, kad Goda nesedi joje, tai zinoma koks minusas doh.gif  unsure.gif o gal ja i pasoste kaip nors, nor ir joje juk jai jokio patogumo unsure.gif
Kur ir kada? bigsmile.gif 

As tai jau zinau ir kur, ir kada, bet dar vis su jais susirasyneju, bet jau siom dienom uzsakynesiu namuka biggrin.gif

Kol kas planuojam vaziuoti per Austrija, alpiu keliu, tada aplankyti Plytnicos nac parka, tada Kroatijoje Brach sala, Dubrovnika. Zodziu vienoje vietoje neuzsisedesim manau biggrin.gif
Atsakyti