Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šeimininkus

QUOTE(salunja @ 2012 01 12, 22:31)
o as vat klausima turiu...mamos,aukles,ka Jus manot-ar yra gerai laikyti aukle susipazinimo metu koridoriuje,ant slenkscio,nepasikvietus kazkur i kambary,nepaziurejus kaip vaikas reaguos i nauja zmogu?turejau tokia situacija,paskambino mamyte ir paklause ar tiktu man jos siulomos salygos.atsakiau,kad viska galima derinti susitikimo metu,tad nutarem,kad as atvaziuosiu ir pasisnekesim.apie 20 minuciu pralaike koridoriuje,prie uzdarytu duru,tik kad bute,nei striukes neturejau galimybes nusiimti,nei batu,stovejau atsakinejau i klausimus,pasakojau kur dirbau su kokiais vaikais ir t.t.buvo pati pasakiusi,kad kadangi man iki ju reikia pavaziuoti,tai ji man apmokes kelione +4lt uz diena,nes ir taip valandos mokestis 5lt.dingo mamyte kaip i vandeni keliom savaitem.dabar parsirado,reikia pagalbos su mazyte.pasakiau,kad padeti galiu,sake,kad mokes 5lt uz valanda.na kazkaip lyg ir tenkina smile.gif bet kai as pasakiau,kad buvo sutarta,jog man apmokes kelione,is karto atsirado skelbimas,kad ieskoma aukle butent is to rajono g.gif  as dar gal suprasciau,jei tai butu mano ideja ar moketu daugiau.bet kad ji pati pasisiule...ir dabar nezinau ka daryt-leisti jai ieskotis ir dirbti,o paskui sulaukti spyrio i uzpakali,ar tiesiog atsisakyti to darbo,tegul ramiai ieskosi pigesnio varianto biggrin.gif

begciau nuo tokios kuo toliau, nes:
ziauriai nemandagi, tokie zmones be vidines kulturos daznai ir moraliniu principu neturi, todel be kada ir bet kokia forma gali kita isnaudoti, pakramtyti is ispjauti.
dingo - atsirado smile.gif irgi rodo nepatikimuma.
geriau susirasti normalia seima ir ramiai sau dirbti, o ne isvirsti viena ryta is klumpiu, isgirdus - mums nebereikia aukles

Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 01 13, 00:36)
Ramiai sau ieškokitės darbelio aplink namus, tikrai surasite. Tokia mama neverta, kad galvotumėte apie jos problemas, juk ji apie jūsų problemas nesusimąsto nė sekundei.

Sutinku. thumbup.gif As savo rajone jau penktoj seimoj dirbu. Tai yra labai patogu ne tik man, bet ir teveliams. Bet kuriuo metu galiu atbegti. Kad ir paleisti vakarais.
Tikiuosi ir toliau draugauti su pilaitiskiais. mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien paskambino mamyte,pas kuria jau buvau seniau,vaikas mane prisimena,jai reikia pagalbos rytoj ir poryt.ji paskambino apie 11 val ryto,o mano mamyte,beieskanti aukles savo rajone,parase tokia asmenine zinute forume puse penkiu vakaro...sveika, ateik rytoj 8.20 iki puses 5 kokiu pabusi. lotuliukas.gif nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek lotuliukas.gif cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 15, 19:23)
siandien paskambino mamyte,pas kuria jau buvau seniau,vaikas mane prisimena,jai reikia pagalbos rytoj ir poryt.ji paskambino apie 11 val ryto,o mano mamyte,beieskanti aukles savo rajone,parase tokia asmenine zinute forume puse penkiu vakaro...sveika, ateik rytoj 8.20 iki puses 5 kokiu pabusi. lotuliukas.gif nei ar gali,nei ar tiks toks laikas-laukiam ir tiek lotuliukas.gif  cia pat zinutej ir atrasiau,kad sias dvi dienas priziuresiu kita berniuka.idomu ar ji iki rytojaus perskaitys ir ar nesugalvos manes irasyt i juodaji sarasa-gi nepranesiau is anksto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niekaip neičiau pas tokią schmoll.gif jai jau pinigus moka tai vadinasi galima jai negerbt jos vaikiuką saugančio asmens? g.gif nesižeminkit...
Atsakyti
QUOTE(♥mylimukai♥ @ 2012 01 15, 20:46)
[size=1][/size]
niekaip neičiau pas tokią schmoll.gif jai jau pinigus moka tai vadinasi galima jai negerbt jos vaikiuką saugančio asmens? g.gif nesižeminkit...

tai jau parase:aisku,aciu jusu paslaugu nebereikia lotuliukas.gif sakau-sekmes susirandant aukle savo rajone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 15, 21:16)
tai jau parase:aisku,aciu jusu paslaugu nebereikia lotuliukas.gif  sakau-sekmes susirandant aukle savo rajone lotuliukas.gif

Tą ir buvo galima numatyti. Tokiai mamytei dar teks pakeisti keletą auklių, kol pati susitupės ir supras, kad auklės nėra gaisrininkai, kurie paskambinus lekia į įvykio vietą. Auklė yra toks pat žmogus, kaip ir ji, su savo planais ir lūkesčiais, galinti duoti daug, jei yra vertinamas jos darbas ir pastangos. Aišku, nekalbėsime šiuo atveju apie tokias, kurios yra susikompromitavusios savo elgesiu, visuose darbuose tokių yra.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 01 15, 23:02)
Tą ir buvo galima numatyti. Tokiai mamytei dar teks pakeisti keletą auklių, kol pati susitupės ir supras, kad auklės nėra gaisrininkai, kurie paskambinus lekia į įvykio vietą. Auklė yra toks pat žmogus, kaip ir ji, su savo planais ir lūkesčiais, galinti duoti daug, jei yra vertinamas jos darbas ir pastangos. Aišku, nekalbėsime šiuo atveju apie tokias, kurios yra susikompromitavusios savo elgesiu, visuose darbuose tokių yra.

tai jau tikrai.as jau ir buvau nusiteikus tokiam posukiui lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif nuo tokiu mamyciu kuo toliau, o as einu snd dibt, gryzo seima is keliones, pasiilgau savo mazylio clap.gif 2.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 16, 08:07)
4u.gif  nuo tokiu mamyciu kuo toliau, o as einu snd dibt, gryzo seima is keliones, pasiilgau savo mazylio  clap.gif  2.gif  yahoo.gif

thumbup.gif Suprantu. Juk taip prisirisi. Tampa tikrai savu...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2012 01 19, 22:32)
thumbup.gif Suprantu. Juk taip prisirisi. Tampa tikrai savu...... 4u.gif

butent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(danguole.m @ 2012 01 12, 20:05)
Paskaitinejau. Dirbu senai. Nezinau, ar sekasi man, bet visada teko susidurti su tikrais gerais zmonemis. Gal vienas tetis labai "pasikeles"  mirksiukas.gif , kitur mama su trim aukstaisiais  mirksiukas.gif , na pabuk mazesne, jei myli si darba, myli vaikus. Su laiku viskas issilygina.
lotuliukas.gif Pamenu , vienas tetis neramiai ziuredavo, pavydedavo sunelio, juk vaikas prisirisa, kartais net skirtis vakare nenori.
Zodziu, viskas priklauso nuo musu. Kaip sauksi, taip atsilieps. O siaip, merginos, nuostabus aukles darbas, jei tikrai myli vaikus! thumbup.gif Ypac jei augini nuo metuku.
Kiekviena diena kazkas naujo, ir tau patiketa tam leliukui tapti geriausiu draugu,
kol nera teveliu.

tikiuosi mums pasiseks ir sutiksim va tokia aukle savo mazajai thumbup.gif dziugu kad yra tokiu zmoniu smile.gif
Atsakyti
siandien sulaukiau skambucio ir pirmas klausimas buvo:
-o jus ka gersnio darbo nerandat kad vaikus priziurit? blink.gif
Atsakyti