QUOTE(salunja @ 2012 01 12, 22:31)
o as vat klausima turiu...mamos,aukles,ka Jus manot-ar yra gerai laikyti aukle susipazinimo metu koridoriuje,ant slenkscio,nepasikvietus kazkur i kambary,nepaziurejus kaip vaikas reaguos i nauja zmogu?turejau tokia situacija,paskambino mamyte ir paklause ar tiktu man jos siulomos salygos.atsakiau,kad viska galima derinti susitikimo metu,tad nutarem,kad as atvaziuosiu ir pasisnekesim.apie 20 minuciu pralaike koridoriuje,prie uzdarytu duru,tik kad bute,nei striukes neturejau galimybes nusiimti,nei batu,stovejau atsakinejau i klausimus,pasakojau kur dirbau su kokiais vaikais ir t.t.buvo pati pasakiusi,kad kadangi man iki ju reikia pavaziuoti,tai ji man apmokes kelione +4lt uz diena,nes ir taip valandos mokestis 5lt.dingo mamyte kaip i vandeni keliom savaitem.dabar parsirado,reikia pagalbos su mazyte.pasakiau,kad padeti galiu,sake,kad mokes 5lt uz valanda.na kazkaip lyg ir tenkina bet kai as pasakiau,kad buvo sutarta,jog man apmokes kelione,is karto atsirado skelbimas,kad ieskoma aukle butent is to rajono as dar gal suprasciau,jei tai butu mano ideja ar moketu daugiau.bet kad ji pati pasisiule...ir dabar nezinau ka daryt-leisti jai ieskotis ir dirbti,o paskui sulaukti spyrio i uzpakali,ar tiesiog atsisakyti to darbo,tegul ramiai ieskosi pigesnio varianto
begciau nuo tokios kuo toliau, nes:
ziauriai nemandagi, tokie zmones be vidines kulturos daznai ir moraliniu principu neturi, todel be kada ir bet kokia forma gali kita isnaudoti, pakramtyti is ispjauti.
dingo - atsirado irgi rodo nepatikimuma.
geriau susirasti normalia seima ir ramiai sau dirbti, o ne isvirsti viena ryta is klumpiu, isgirdus - mums nebereikia aukles