Įkraunama...
Įkraunama...

Apie šeimininkus

QUOTE(knielita @ 2006 06 01, 11:07)
Kiekvienas padarom klaidų. Tik auklių darbas yra vaikus prižiūrėti, juk jos gauna atlyginimą už tai. Ar mums darbe atleidžia daug klaidų? Mums būdavo gerokai atskaičiuoja nuo atlyginimo už menkiausią klaidą  rolleyes.gif O ir maitinti už dyką mūsų nemaitino ir transporto išlaidų neapmokėdavo  smile.gif 
Kad ir kaip tėvai auklėtų savus vaikus jie yra tėvai, o samdytas žmogus turi stengtis atlikti savo darbą be priekaištų. Kas kita yra jei tėvai blogai elgiasi su aukle, jai nemoka atlygio, apgaudinėja ir pan.

Musu KILOVOS kaime viena seima taip pat tikrai ne kaip augina ir aukleja savo atzalas ( neturi geru auginimo igudziu,yra problemu su alkoholizmu,vaikai- beveik patys sau), siuo metu tai seimai padeda vaikus ziureti kaimyne( ka ten ziureti- tvarko rubelius; daznai maitina juos;daznai,kai teveliai"uzsvencia'',pasiima nakvoti- nes kaimynes vaikai eina su mazaisiais tos seimos vaikais i mokykla)- zodziu ,kaip ir aukle tiems vaikuciams. smile.gif Del uzmokescio-tai jei teveliai turi tuo metu pinigu ir dosnus po" laispsniu"-sumoka kazkiek,nes kaimyne tikrai be priekaistu smile.gif ir niekada vaiku pries tevus nenustatineja,kad ir kokie tie tevai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prie dubysos: 13 sausio 2012 - 10:24
QUOTE(prie dubysos @ 2012 01 13, 11:23)
Musu KILOVOS kaime viena seima taip  pat tikrai ne kaip augina ir aukleja savo atzalas ( neturi geru auginimo igudziu,yra problemu su alkoholizmu,vaikai- beveik patys sau), siuo metu tai seimai  padeda vaikus ziureti kaimyne( ka ten ziureti- tvarko rubelius; daznai maitina juos;daznai,kai teveliai"uzsvencia'',pasiima nakvoti- nes kaimynes vaikai eina su mazaisiais tos seimos vaikais i mokykla)- zodziu ,kaip ir aukle tiems vaikuciams. smile.gif Del uzmokescio-tai jei teveliai turi tuo metu pinigu ir dosnus po" laispsniu"-sumoka kazkiek,nes kaimyne tikrai be priekaistu smile.gif ir niekada vaiku pries tevus nenustatineja,kad ir kokie tie tevai...

Tiesiog motina Teresė.
Atsakyti
QUOTE(aushra1 @ 2012 01 13, 11:41)
Tiesiog motina Teresė.

Na,moteris- krikscione( ne " siaudine"),pati skurdziai augusi alkoholiku seimoje...retai dabar tokiu zmoniu yra,kita sakytu-" ka as cia,tegu vaikus i globos istaigas atiduoda",.arba imtusi zygiu pati pasiimti vaiku globa...
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 13, 00:31)
o as vat klausima turiu...mamos,aukles,ka Jus manot-ar yra gerai laikyti aukle susipazinimo metu koridoriuje,ant slenkscio,nepasikvietus kazkur i kambary,nepaziurejus kaip vaikas reaguos i nauja zmogu?turejau tokia situacija,paskambino mamyte ir paklause ar tiktu man jos siulomos salygos.atsakiau,kad viska galima derinti susitikimo metu,tad nutarem,kad as atvaziuosiu ir pasisnekesim.apie 20 minuciu pralaike koridoriuje,prie uzdarytu duru,tik kad bute,nei striukes neturejau galimybes nusiimti,nei batu,stovejau atsakinejau i klausimus,pasakojau kur dirbau su kokiais vaikais ir t.t.buvo pati pasakiusi,kad kadangi man iki ju reikia pavaziuoti,tai ji man apmokes kelione +4lt uz diena,nes ir taip valandos mokestis 5lt.dingo mamyte kaip i vandeni keliom savaitem.dabar parsirado,reikia pagalbos su mazyte.pasakiau,kad padeti galiu,sake,kad mokes 5lt uz valanda.na kazkaip lyg ir tenkina smile.gif bet kai as pasakiau,kad buvo sutarta,jog man apmokes kelione,is karto atsirado skelbimas,kad ieskoma aukle butent is to rajono g.gif  as dar gal suprasciau,jei tai butu mano ideja ar moketu daugiau.bet kad ji pati pasisiule...ir dabar nezinau ka daryt-leisti jai ieskotis ir dirbti,o paskui sulaukti spyrio i uzpakali,ar tiesiog atsisakyti to darbo,tegul ramiai ieskosi pigesnio varianto biggrin.gif

4u.gif
siaubas kazkoks doh.gif ,jei per pokalbi net prie duru laiko doh.gif ,ar tokia mamyte neuzsimanys kad aukle ir vaika ziuretu prie tu duru budama g.gif
manau neturetu kilti toks klausimas dirbti ten ar ne, nejaugi norit kad jus visiskai isjuoktu, gal mamyte nestabilios psichikos, jei prie duru laiko, dingsta vel atsiranda, jei taip patikekit,bekit nuo tokiu kuo toliau, nes tikrai turesit bedu, yra tu vaiku, kur gyvenate, galeciau pasiulyt jei Kaune,nes daznai sulaukiu pasiulymu,nors darba jau turiu ir tikrai nesiruosiu niekur eiti, esu labai patenkinta ir vaikeliu ir namiskiais thumbup.gif

papasakosiu viena istorija is savo patirties ax.gif
kai viena mamyte supsichavo, po nuoisrdaus darbo, bei poziurio i seima, kai gaudavau tik pagyrimus bei dovaneles o po to staiga pasidariau bloga, neslepsiu ta mamyte sirgo depreija, bet as juk nesu kokia nevisaverte kad kesciau nepagrystus priekastus,bei priekabes,nors daugeliu atveju atsiprasydavo bet vis tiek, visko buvo per daug doh.gif
tada padaviau skelbima naujai kad ieskau aukles darbo, skambuciu sulaukiau, nuvaziavau i kelis pokalbius, bet vienas pokablis buvo idomiausias,tai va, mamyte paraso adresa mano prasymu sms zinute,sutartu laiku nuvykau, stoviu prie apsiurusiu duru prinersktoj laiptinej, net patikrinau adresa ar tikrai tas, na tikrai tas, atidare duris susivelusi, i naktine plastake panasi moteris, pasidorodo tai darbdave blink.gif
iejau nedrasiai, butas apleistas tapetai apdraskyti, 2 vaikuciai, 2 metuku,kitas 9men, tai pasirodo mamai reikia zmogaus nors kelioms valandoms, kad pabuti su vyesniu vaiku, bet patikekit, prabuvus 2 valandas ten supratau kad vyresnelis ne tik neturi beveik zaislu, na 4 lego kaladeles ir masinyte su meskinu, bet neturi kuo net per labai apsirengt, o pavalgyt? abejuju g.gif
vaikas dar toks mazas, o jau ismokes i save atkreipti dideli gailesti ir manau cia ne pacio vaiko naturali reakcija i situacija, bet ir mamos pamokymas, na mama uzsimane kad darbas prasidetu nuo rydienos nesitycioju nei is mamos, nei is vaiko, man jo labai pagailo, bet matant namie skurda, kur nera nei tv, nei skalbiankes, nei kitu butinu siai dienai dalyku, susimastai, ka tokios mamos galvoja apie save, noredamos samdyti aukle, juk visi einam dirbt tam kad uzdirbtume, zodziu sulaukiau ant rytojaus skambuciu ir sms kad neatejau, bet parasiau kad neateisiu tik nepaaiskinau priezasciu, sms siuntinejo tol kol pagaliau ivardijau savo sprendimo priezastis, na buvo pasiteisinimu bet ne man juk ja teist, o as turiu laisva pasirinkima, o neprailgus ir darba kita radau, kuriuo esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 13 sausio 2012 - 11:24
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 13, 12:19)
4u.gif
siaubas kazkoks doh.gif ,jei per pokalbi net prie duru laiko doh.gif ,ar tokia mamyte neuzsimanys kad aukle ir vaika ziuretu prie tu duru budama g.gif
manau neturetu kilti toks klausimas dirbti ten ar ne, nejaugi norit kad jus visiskai isjuoktu, gal mamyte nestabilios psichikos, jei prie duru laiko, dingsta vel atsiranda, jei taip patikekit,bekit nuo tokiu kuo toliau, nes tikrai turesit bedu, yra tu vaiku, kur gyvenate, galeciau pasiulyt jei Kaune,nes daznai sulaukiu pasiulymu,nors darba jau turiu ir tikrai nesiruosiu niekur eiti, esu labai patenkinta ir vaikeliu ir namiskiais thumbup.gif

vat ir as abejoju...buvau siandien pas ta mamyte,vaikas labai fainas,rami mergyte,buvau likusi su ja 5h,bet jau kad taip prabangiai gyvena,zada moket po 5 lt i valanda ir pasykstejo 4 lt kelionej-tai ka as zinau...sumokejo,bet tokiu zvilgsniu nulydejo,kad man net nepatogu pasidare tuos pinigus imti.o ir siaip,5 val bedirbant lotuliukas.gif sumoket paciai dar 4 lt uz kelione-atleiskit,nepazistu as durniu,kurios Vilniuje dirba uz 4 lt per valanda...tik atejus labai klausinejo ar toli man vaziuot,kai pasakiau,kad su troleibusu apie puse valandos,pradejo dejot,kad toli ir t.t.na ka as zinau,tai mano sprendimas,noriu vazineju,noriu-ne.na bet kadangi ji nenori moket dar +4 lt uz kelione,tai pradejo ieskotis kitos aukles,is savo rajono. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 13, 17:08)
vat ir as abejoju...buvau siandien pas ta mamyte,vaikas labai fainas,rami mergyte,buvau likusi su ja 5h,bet jau kad taip prabangiai gyvena,zada moket po 5 lt i valanda ir pasykstejo 4 lt kelionej-tai ka as zinau...sumokejo,bet tokiu zvilgsniu nulydejo,kad man net nepatogu pasidare tuos pinigus imti.o ir siaip,5 val bedirbant lotuliukas.gif  sumoket paciai dar 4 lt uz kelione-atleiskit,nepazistu as durniu,kurios Vilniuje dirba uz 4 lt per valanda...tik atejus labai klausinejo ar toli man vaziuot,kai pasakiau,kad su troleibusu apie puse valandos,pradejo dejot,kad toli ir t.t.na ka as zinau,tai mano sprendimas,noriu vazineju,noriu-ne.na bet kadangi ji nenori moket dar +4 lt uz kelione,tai pradejo ieskotis kitos aukles,is savo rajono. doh.gif

na ir tegul iesko, bet Vilniuj 4lt doh.gif absurdas, as is Kauno vazineju 25km nuo namu, visa kelione apmoka, bei 7lt i valanda gaunu, na pas mane ir super prabangiai gyvena, tik atmink, tokios moka issityciot, o tuo labaiu issireikalaut kas tau nepriklauso, jei del 4lt taip elgiasi tai kas toliau buurs, o jei prabanga, kas sudus turesi nuostuolius atlygint, tai pagalvok ar verta, na as susimokejau, aisku is manes to nereikalavo bet daiktas suduzo, man ji naudojant, pati jauciau pareiga atlygint nuostolius ir tai buvo 250lt blink.gif

tai cia tai poniutei su RavenBlack nicku? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 13 sausio 2012 - 15:41
QUOTE(Lukrecij@ @ 2012 01 13, 16:38)
na ir tegul iesko, bet Vilniuj 4lt doh.gif  absurdas, as is Kauno vazineju 25km nuo namu, visa kelione apmoka, bei 7lt i valanda gaunu, na pas mane ir super prabangiai gyvena, tik atmink, tokios moka issityciot, o tuo labaiu issireikalaut kas tau nepriklauso, jei del 4lt taip elgiasi tai kas toliau buurs, o jei prabanga, kas sudus turesi nuostuolius  atlygint, tai pagalvok ar verta, na as susimokejau, aisku is manes to nereikalavo bet daiktas suduzo, man ji naudojant, pati jauciau pareiga atlygint nuostolius ir tai buvo 250lt blink.gif
tai cia tai poniutei su RavenBlack nicku? bigsmile.gif

tai paciai biggrin.gif
Atsakyti
visos nori uz minimala kaina gaut auksciausia klase,negaliu sakyt kad su vaikais dirbu tik del pinigu,bet kaip ir visos megstu jog mano darbas butu vertinamas.viena irgi siule i uzmiesti pas ja atvaziuot autobusu,tai tiek ji apmoketu,bet uz kura jai brangei gautusi blush2.gif
Atsakyti
4u.gif na cia derybu klaussimas, mes susitareme, labai puikiai ir as patenkinta ir mama, o kad degalus naudot kad i minusa eit tai uz ka dirbt?
Atsakyti
ji nesuprato kodel ji turi brangiau moket,nei gyvenancios centre.na bet iki jos namu nuo centro tai 15km,ir vaziuoja tik 1 autobusas.aisku man patogiau su savo masina ,nes irgi gyvenu uzmiesti,bet.....
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2012 01 13, 18:03)
ji nesuprato kodel ji turi brangiau moket,nei gyvenancios centre.na bet iki jos namu nuo centro tai 15km,ir vaziuoja tik 1 autobusas.aisku man patogiau su savo masina ,nes irgi gyvenu uzmiesti,bet.....

na tai ir gali priziureti savo atzala pati biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif tai jau tikrai
Atsakyti