QUOTE(salunja @ 2012 01 13, 00:31)
o as vat klausima turiu...mamos,aukles,ka Jus manot-ar yra gerai laikyti aukle susipazinimo metu koridoriuje,ant slenkscio,nepasikvietus kazkur i kambary,nepaziurejus kaip vaikas reaguos i nauja zmogu?turejau tokia situacija,paskambino mamyte ir paklause ar tiktu man jos siulomos salygos.atsakiau,kad viska galima derinti susitikimo metu,tad nutarem,kad as atvaziuosiu ir pasisnekesim.apie 20 minuciu pralaike koridoriuje,prie uzdarytu duru,tik kad bute,nei striukes neturejau galimybes nusiimti,nei batu,stovejau atsakinejau i klausimus,pasakojau kur dirbau su kokiais vaikais ir t.t.buvo pati pasakiusi,kad kadangi man iki ju reikia pavaziuoti,tai ji man apmokes kelione +4lt uz diena,nes ir taip valandos mokestis 5lt.dingo mamyte kaip i vandeni keliom savaitem.dabar parsirado,reikia pagalbos su mazyte.pasakiau,kad padeti galiu,sake,kad mokes 5lt uz valanda.na kazkaip lyg ir tenkina
bet kai as pasakiau,kad buvo sutarta,jog man apmokes kelione,is karto atsirado skelbimas,kad ieskoma aukle butent is to rajono
as dar gal suprasciau,jei tai butu mano ideja ar moketu daugiau.bet kad ji pati pasisiule...ir dabar nezinau ka daryt-leisti jai ieskotis ir dirbti,o paskui sulaukti spyrio i uzpakali,ar tiesiog atsisakyti to darbo,tegul ramiai ieskosi pigesnio varianto
siaubas kazkoks
,jei per pokalbi net prie duru laiko
,ar tokia mamyte neuzsimanys kad aukle ir vaika ziuretu prie tu duru budama
manau neturetu kilti toks klausimas dirbti ten ar ne, nejaugi norit kad jus visiskai isjuoktu, gal mamyte nestabilios psichikos, jei prie duru laiko, dingsta vel atsiranda, jei taip patikekit,bekit nuo tokiu kuo toliau, nes tikrai turesit bedu, yra tu vaiku, kur gyvenate, galeciau pasiulyt jei Kaune,nes daznai sulaukiu pasiulymu,nors darba jau turiu ir tikrai nesiruosiu niekur eiti, esu labai patenkinta ir vaikeliu ir namiskiais
papasakosiu viena istorija is savo patirties
kai viena mamyte supsichavo, po nuoisrdaus darbo, bei poziurio i seima, kai gaudavau tik pagyrimus bei dovaneles o po to staiga pasidariau bloga, neslepsiu ta mamyte sirgo depreija, bet as juk nesu kokia nevisaverte kad kesciau nepagrystus priekastus,bei priekabes,nors daugeliu atveju atsiprasydavo bet vis tiek, visko buvo per daug
tada padaviau skelbima naujai kad ieskau aukles darbo, skambuciu sulaukiau, nuvaziavau i kelis pokalbius, bet vienas pokablis buvo idomiausias,tai va, mamyte paraso adresa mano prasymu sms zinute,sutartu laiku nuvykau, stoviu prie apsiurusiu duru prinersktoj laiptinej, net patikrinau adresa ar tikrai tas, na tikrai tas, atidare duris susivelusi, i naktine plastake panasi moteris, pasidorodo tai darbdave
iejau nedrasiai, butas apleistas tapetai apdraskyti, 2 vaikuciai, 2 metuku,kitas 9men, tai pasirodo mamai reikia zmogaus nors kelioms valandoms, kad pabuti su vyesniu vaiku, bet patikekit, prabuvus 2 valandas ten supratau kad vyresnelis ne tik neturi beveik zaislu, na 4 lego kaladeles ir masinyte su meskinu, bet neturi kuo net per labai apsirengt, o pavalgyt? abejuju
vaikas dar toks mazas, o jau ismokes i save atkreipti dideli gailesti ir manau cia ne pacio vaiko naturali reakcija i situacija, bet ir mamos pamokymas, na mama uzsimane kad darbas prasidetu nuo rydienos nesitycioju nei is mamos, nei is vaiko, man jo labai pagailo, bet matant namie skurda, kur nera nei tv, nei skalbiankes, nei kitu butinu siai dienai dalyku, susimastai, ka tokios mamos galvoja apie save, noredamos samdyti aukle, juk visi einam dirbt tam kad uzdirbtume, zodziu sulaukiau ant rytojaus skambuciu ir sms kad neatejau, bet parasiau kad neateisiu tik nepaaiskinau priezasciu, sms siuntinejo tol kol pagaliau ivardijau savo sprendimo priezastis, na buvo pasiteisinimu bet ne man juk ja teist, o as turiu laisva pasirinkima, o neprailgus ir darba kita radau, kuriuo esu labai patenkinta