QUOTE(agurčikas @ 2005 10 20, 16:32)
Man labai nesuprantama kaip galima palikti namie įjungtą vaizdo kamerą, kad filmuotų kas darosi namie.
O kas čia tokio? Ar jūs ramia širdim paliktumėt savo brangiausią turtą svetimam žmogui, kad ir su puikiausiomis rekomendacijomis, ir nesijaudintumėte dėl to? Juk net įvairiuose biuruose, pc, degalinėse ir visur kitur kameros yra, o čia TAVO namai, TAVO VAIKAS.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2006 03 08, 11:44)
tikrai gera tema užvesta,nes aš irgi žinau vieną panašią istoriją apie tokius 'tėvelius'.Atrodo tėvai iš pažiūros labai rūpestingi ir mylintis,bet kai įsigilini pamatai,kad tai toli gražu netaip.Mano pažystama dirba pas vienus tokius šeimininkus.Atrodo piniguose maudosi,o šaldytuvas pastoviai tuščias,auklytė vaikui valgyt daro iš atliekų.Pvz;jei mergaitė pietų su aukle išmiega 3val,o su tėvais tik 1val,tai jai liepė mergaite žadinti po valandos,nes atseit ji persimiega.Neleidžia maisto gaminti su jokiais prieskoniais,taip pat ir druskos naudot neleidžia ,net kompota verdant cukraus negalima duoti,nes pasak mamos turi būti viskas natūralu.Mergaitė prieš pradedant dirbti auklytei išvis nieko nevalgydavo,o kai ji padarė maista su druska viska valgė ka tik padarydavo..žinoma mamai apie tai pasakė,bet ji iki šiol sako,kad nesupranta kodėl vaikas kai būna per išeigines su tėvais nieko nevalgo ir blogai miega.Mergaitė turi problemėlių su inkstukais tai dažnai šlapimo tyrimai yra daromi,kai auklytė juos nuneša ir daktarai pasako,kad tyrimai geri,tai mama netiki ir liepia pakartotinai juos daryti ir daro iki tol kol nepasako,kad jie blogi.Tokiu pvz galėčiau daugybe išvardinti,bet jums skaityt atsibostų
Ir kas čia blogo? Aš irgi nedėjau nei druskos, nei cukraus niekur, nei prieskonių, ir taip iki metų ir kelių mėn. Viskas čia normaliai su tuo natūralumu
Papildyta:
QUOTE(jurgituke @ 2006 04 15, 12:31)
Aha, va kalbeti apie tėvelius, kad yra ner8pestingi ar blogai su aukle elgiasi, yra neeti6ka. O tėveliams kalbėti apie aukles blogai ar net apšmeižti, yra etiška ir normalu. Tokia logika?
Papildyta:
QUOTE(lil @ 2006 04 15, 13:18)
jei siemininkai su auklemisgraziuoju tai ir aukles neatsimokes piktu.
kaip sauksi- taip atsilieps.....ar ne?
kaip sauksi- taip atsilieps.....ar ne?
Siūlau pasiskaityt "juodųjų auklių sąrašą". Įdomu, kokiu gerumu tėvai galėtų "išmušti" iš auklių alkoholizmą, veidmainiavimą, vogimą, smurtavimą prieš vaiką...
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2006 07 17, 12:32)
Pasisakymai, kad vaikai marinami badu, <...> Bet jei taip zmones gyvena lai gyvena, jei del to nekencia aukle.
Auklė tai nekenčia, o vaikas? Na, kad ir svetimas, bet juk gaila.